Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3562 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki chebra aš čia su rimtu klausimu. Gal kas galėtų paiimti išsimokėtinai kas turi +18 metų man ekraną, pelyte ir ausines mokėčiau į savaite po 20€. Mokėtume 6 menesius kas liktų liktu jumis tiesiog viena dieną į mėnesį nemokėsiu nes reikės pažymejima pasipildyti, kad su autiku nemokamai važinėt. Ieškau rimtų/patikimų žmonių. Galėsim sudaryt sutartį, galėsiu nuotrauką padaryt, kad sutinku su sąlygom, jai nemoku.

(redaguota)

kai turi neigiama atsiliepima kad ant cs go itemu apipisai koke tikimybe kad neapgausi dabar ?..

Supranti Vardas Pavardė adresas viskas žmogau sutarimas jokių šansų.

Supranti Vardas Pavardė adresas viskas žmogau sutarimas jokių šansų.

Padarysim lyg skolos raštelį ir jai aš nemoku jis tiesiog praneša, kad aš stumiu nes per jį ėmiau ir man bus pzd.

Redaguota , nario Duduvv

Supranti jie nenori imti, o man duoda po 4€ į mokyklą ir sako mokėkis jai nori, o aš aplinkinių nlb žinau kas gali.

Tėvai duoda pinigų, sako gali mokėtis, tai tegul paima tu ir mokėsi, nes kitu atveju, kvepia afera arba tėvai visiškai prieš tai... Nesuprantu tokio varianto aš visiškai... Man panaši situacija buvo, tik kitais reikalais, mama padėjo, grąžinau pinigus ir viskas.

Tėvai duoda pinigų, sako gali mokėtis, tai tegul paima tu ir mokėsi, nes kitu atveju, kvepia afera arba tėvai visiškai prieš tai... Nesuprantu tokio varianto aš visiškai... Man panaši situacija buvo, tik kitais reikalais, mama padėjo, grąžinau pinigus ir viskas.

kokia afera gali kvėpėt? nesumoku nors viena savaite ane, iškart man pzd, nes kaip sutartį padarom su žmogum ir jai negauna jisai, tai jam nieko nebus man čia pzd.

Matai, realiai kažin ar tu atsakysi, tėvai atsakys. Aš nesuprantu, kokie tėvai gali būt, jeigu sutinka bet negali paimti išsimokėtinai... Be to ką ant lapuko parašysi tai dar ne viskas, reikia normalios sutarties, tačiau jos įgaliojimas daugiau kainuotų negu tos tavo prekės.

Tas momentas, kaip žadi rimtai viska daryt, o visi mano, kad čia afera. :|

Galimas kitas variantas, jeigu turi užstatui 2x išsimokėtinos kainos daiktą, rasi žmogų :)

Tau biškelį su matieka blogai kaip matau, kam jam užstatyti 2x, jeigu išsimokėtinai nori, logiškai mąstyk, jeigu turėtų 2x pinigų nei reikia, nusipirktų ir nereikėtų mokėti išsimokėtinai, jis ima išsimokėtinai tam, kad jis neturi pinigų tiems daiktams.

Tau biškelį su matieka blogai kaip matau, kam jam užstatyti 2x, jeigu išsimokėtinai nori, logiškai mąstyk, jeigu turėtų 2x pinigų nei reikia, nusipirktų ir nereikėtų mokėti išsimokėtinai, jis ima išsimokėtinai tam, kad jis neturi pinigų tiems daiktams.

Tu gal paskaityk prieš rašydamas, paaiškinius nes nusigrybavai. Jeigu jis turi daiktą, kurio vertė yra 2x sumos imamos išsimokėtinai, tuomet tą daiktą palieką kaip užstatą... Tai gal dabar suprasi...

(redaguota)

Sveiki chebra aš čia su rimtu klausimu. Gal kas galėtų paiimti išsimokėtinai kas turi +18 metų man ekraną, pelyte ir ausines mokėčiau į savaite po 20€. Mokėtume 6 menesius kas liktų liktu jumis tiesiog viena dieną į mėnesį nemokėsiu nes reikės pažymejima pasipildyti, kad su autiku nemokamai važinėt. Ieškau rimtų/patikimų žmonių. Galėsim sudaryt sutartį, galėsiu nuotrauką padaryt, kad sutinku su sąlygom, jai nemoku.

Nu tu cia suskeliai bajeri ;DDDD Tai gal man per mogo kasnors paimtu mersa s600 dyzelini, irgi mokeciau kas menesi :D Juokingaa..

Redaguota , nario Modisvv

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3562 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...