Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3949 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki ,

manau jau supratote iš temos pavadinimo apie ką šiandiena šnekėsiu šioje temoje ir kokia didžiausia mintis man sukasi ilgą laiką galvoje,o jeigu vis dar nesupratote trumpai ir aiškiai tai išdėstysiu...

Per ilga laiką kuomet žaidžiu sa-mp aš patyriau tikrai daug ,susipažinau su daugybe žmonių,vieni buvo geresni kiti blogesni ,bet ta pažintinė kelionė tik leido suvokti ko aš dabar noriu.Pažinęs paprasta sa-mp pasaulį aš supratau ,kad žmones būna dviprasmiški ir dažniausiai savanaudžiai.Ateities planuose buvo visko ,siūlymų,pageidavimų ar patarimų ,bet kaip bebūtų keista nei vienas projekto vadovas nenori leistis į kalbas ir daro savanaudiškus sprendimus.Atnaujinimai vyksta tik tuomet kaip jiems to reikia ...Daro tai ko jiems reikia ,neatkreipia dėmesio į žaidėjo norą dirbti ir puoselėti tai kas yra kuriama...Mano įsivaizduojame sa-mp pasaulyje tai turi būti ,negali visa laiką žaidimas priklausyti nuo vadovo ,reikia žaidimą atiduoti žaidėjams tokį kokį jie nori matyti ...Per ilgus penketą metų aš supratau ko nori žaidėjai ,aš jau žinau kas motyvuoja juos žaisti kokie šių reikalavimai žaidimo kūrėjui (scripteriui)...Ir mano nuomone tai tik pastangų vertas pažadas ,atsidavimas kažkam dėl geresnio rytojaus.Nusibodo man atėjus į projektą matyti verkšlenančius žaidėjus kurie nuolatos aiškina kaip jiems blogai ir bandydama kažką įrodyti valdžiai jie tiesiog dar labiau save žemina ,bet jiems nėra kur trauktis nes geresnės vietos už tą jie neranda ...

Nerašysiu poemų ,neįtikinsiu jūsų dirbti taip kaip aš galvoju ,bet noriu pasiūlyti vienam ar keliems forumo lankytojų prisidėti prie šio judėjimo ir sukurti tai kas atrodo neįmanoma. 

Pats ką moku ir ilgą laiką darau bus surašyta apačioje .

• Rašau ,aprašymus ir įvairius tekstus kai tai yra būtina.
  • Moku suburti puikų kolektyvą ir jam atsakingai bei tvirtai vadovauti.
  • Gan neblogai išmanau ipb forumą jo tvarkymą bei priežiūra. 
  • Sugebu reklamuoti taip ,kad žmonės dėl to nesiskustų.
  • Gebu atsakyti į visus reikiamus klausimus jeigu to reikalauja projekto pašnekovas (žaidėjas).
  • Dirbu su TeamSpeak ir radiju. 

Galbūt ir nesugeba labai įspūdingai kažko tai daug ,bet turiu noro ir pastangų ko manau labiausiai ir trūksta šiuolaikiniame sa-mp pasaulyje .

Ir ieškau komandos kurioje galėčiau įgyvendinti pačias geriausias idėjas ir ,kad po kurio laiko eitume visi aukštai iškėlę galvas per kylančia imperija ir prisimintume tuos laikus kai neturėjom nieko mes galim būti geriausi jeigu ne šiandien tai rytoj visada yra kitas kartas iki pat pabaigos!

Peace || skype || pexpit13

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3949 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...