Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3967 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, ieškau rimto dizainerio kuris sugebėtu atlikti rimtus darbus / dizainai / logotipai / baneriai ir kt.

Išsirinkti yra sunku , tačiau sugalvojau konkursa.

Žmogus kuris gražiausiai nupieš CSGO JACKPOT PROJEKTUI dizaina, bus pakviestas į projektą. Dizaias neturi būt būtinai gražus jau svarbu pats išdėstymas ir kt, čia jau jūsų įdėjos, o jei patiks paimsime į projektą ir jūs jį paredaguosite :)

Taigi jame turėtu būt, Navigacija, pats jackpot žaidimas, daily giveaway, giveaway, support, lentelės su reklama, lentelė su informacija, ir kt. 

Laimėtoja ištrinksiu 2015-08-10d.

Darbus kelkite į komentarus.

Taigi laimėtojas keliaus  į mūsų projektą, ir į mėnesi gaus po 100-200jevrų :) Jam tereikės tik kartas nuo karto kažka papaišyti.

Tai kad garantuotai projektas bus ne koks, ne viena tema buvo dėl to tavo JACKPOT projekto ir tikrai niekas nepaišys dizaino 4 free kai tas projektas net nėra žinomas.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

:D:D:D:D daug kas sako, tai pirma pinigus sumokėk, ir jis papaišys tau, jeigu tu turi šaibu, kam tu rengi tokius konkursus? 100% neturėsi to jackpoto, ir net jeigu ir turėsi, gausi max 5 eur, nes į jį niekas neeis, nes jau tų jackpotų kaip prišikta.

Supranti bus žmogus ir sumokėsiu, man reikia rasti normalu žmogu.

Tai kad garantuotai projektas bus ne koks, ne viena tema buvo dėl to tavo JACKPOT projekto ir tikrai niekas nepaišys dizaino 4 free kai tas projektas net nėra žinomas.

Taip , todėl ir darome viska unikaliai, kad viskas būtų okey, bet sakai nebus pelno? per 2 pirmas dienas +250eur uždirbom. o dėl 4free aš nesakiau su visom detalėm tiesiog parodyt įdėja kaip jūs darytumet ir jei man patinka jūs padarot aš sumoku.

(redaguota)

Nei vienas žmogus, kuris geba tinkamai valdyti idėjas projektuojant dizainą už dyką tau nepieš, laikas, idėjos viskas kainuoja, na rasi koki pradžiamokslį, kuris galbūt dirbs tau mokindamasis, tačiau darbas nebus profesionalus. Kitaip sakant tu ieškai žmogus, kuris tau dirbtų ir dar būtų priklausomas nuo projekto, kadangi teks redaguoti atlikti kitus darbus :) O tie jei patiks sumokėsiu, tai jau daugeliui žinomos pasakos. Tiesiog jeigu tu sakai, kad kuri unikalų projektą, uždirbi daug pinigų, tai nesuprantu, kodėl tau neužsisakius to "rimto" dizaino? Sumokėjai pinigus atliko ir rami galva, o dabar matosi, kad tik žaidi kortomis :) Nei vienas žmogus, kuris gerai uždirba nepriims žmogaus į projektą ir už mažus darbelius nemokės man po 100-200 eurų ( bereikalinga investicija ) už tokius pinigus, gali per porą mėnesiu paruošti įdealią atitinkančia standartus, naujoves ir tolimesnius lūkesčius.

P.S keista kaip tu žadi laimėtoją rinkti atgaline data? http://prntscr.com/8cv5g6

Peace, mano nuomonė.

Redaguota , nario GReddy

Nei vienas žmogus, kuris geba tinkamai valdyti idėjas projektuojant dizainą už dyką tau nepieš, laikas, idėjos viskas kainuoja, na rasi koki pradžiamokslį, kuris galbūt dirbs tau mokindamasis, tačiau darbas nebus profesionalus. Kitaip sakant tu ieškai žmogus, kuris tau dirbtų ir dar būtų priklausomas nuo projekto, kadangi teks redaguoti atlikti kitus darbus :) O tie jei patiks sumokėsiu, tai jau daugeliui žinomos pasakos. Tiesiog jeigu tu sakai, kad kuri unikalų projektą, uždirbi daug pinigų, tai nesuprantu, kodėl tau neužsisakius to "rimto" dizaino? Sumokėjai pinigus atliko ir rami galva, o dabar matosi, kad tik žaidi kortomis :) Nei vienas žmogus, kuris gerai uždirba nepriims žmogaus į projektą ir už mažus darbelius nemokės man po 100-200 eurų ( bereikalinga investicija ) už tokius pinigus, gali per porą mėnesiu paruošti įdealią atitinkančia standartus, naujoves ir tolimesnius lūkesčius.

P.S keista kaip tu žadi laimėtoją rinkti atgaline data? http://prntscr.com/8cv5g6

Peace, mano nuomonė.

Supranti, aš nežinau ar patiks kaip nupieš.

Supranti, aš nežinau ar patiks kaip nupieš.

Kiekvienas normalus dizaineris jau turi savo darbų rinkinuką kuri tau galės pateikti, pagal juos tu spręsti ar yra darbų tau prie širdies, toliau, kiekvienas manau normalus kuris teikia tokią paslaugą atliks tau korekcijas pagal pageidavimus, vizualiai tu pats turi matyti, ką nori matyti dizaine, o žmogus kuris pieš jau rūpinsis įdomesniu išpildymu :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3967 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...