Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3520 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Galiu sukurti, patarti, padėti

PAWNO

KĄ AŠ GALIU?: galiu sukurti jums reikalingą sistemą pagal Jūsų norus, jums tereikia viską išsamiai išdėstyti. Taip pat aš galiu ir patarti, tereikia paklausti ir tai nieko nekainuoja. Tad visiems norintiems, kuriems kažko reikia, sukurti, pakeisti, paklausti ar panašiai, rašykite man asmenine žinutę ir aš būtinai Jums atrašysiu ! Pirmą pranešimą su laiku papildysiu.

ATSISKAITYMAS: atsiskaitysite tik tada, kai darbą aš būsiu atlikęs t.y., aš Jums jį aprodysiu, Jūs įvertinsite, gal ir papildysite, o tik tada sumokėsite pinigus už atliktą darbą. Jeigu tai bus šiek tiek didesnė sistema, pradžioje sumokėsite dalį pinigų ( kad nebūtų dingimų ir neleiščiau laiko veltui ). Atsiskaitymus priimu TIK bankiniu pavedimu.

MAP: galiu sukurti map darbą pagal Jūsų norus, dėl atsiskaitymo už map darbus lygiai taip pat kaip ir už sistemas.

KAINA: kainos priklauso nuo sudėtingumo, dydžio. Jeigu tai lengva sistema, kurią aš tarkim padaryčiau per 10min, aš Jums ją dovanosiu.

6ea08ce182961ff4e48d9ae45ae32175521.png

POKERIO SISTEMA v1.0

fefe

Apie pokerio sistemą: užlipę ant pickup'o arba šalia jo parašę komandą /poker, gausite informaciją apie žaidimą. Žaidime yra trys stalai, kiekvieno stalo statymai yra skirtingi. 1 - 500. 2 - 1000 ir 3 - 2000. Viskas vyksta random būdu, pasirinkę kažkurį stalą, būsite nukeltas prie jo, kaip ir sakiau gausite random vietą prie stalo. GUI lange matysite savo kortas, pvz: A( R ) K( J ) t.y., raudonas tūzas ir juodas karalius, toliau galėsite statyti statymą, tikrinti kortas arba jas išmesti. Kiekvieną jūsų veiksmą mato žaidėjai esantys šalia jūsų ( veiksmai atvaizduojami automatiška /me komanda. pvz: Vardenis_Pavardenis išsitraukia iš piniginės 500 ir padeda ant stalo ). Jūs turite tris statymus, kai atliekate statymus, 50/50 laimėsite arba pralaimėsite ( taipogi random ).

a1e6604527e3351a54d0e3fd63e0cda6579.png

08d93cf02bcd9e9e1ab533c201e74aea262.png

91798c5545d2f024a958f6e69d7360ca155.png

Redaguota , nario fefe

fAF

Parodyk savo sistemų foto/video

Sveikas, žaidi sa:mp , bet nuobodžiauji, nes nerandi serverio pradėti viską iš naujo? Turiu tau gerą žinią, šių metų liepos 2 dieną startuoją naujas projektas pavadinimu : tmstory. Projekto komanda džiugiai praneša vis daugiau naujienų apie artėjantį startą, tad skubėk ir užsiregistruok
 forume : www.tmstory.lt . O jei nori susipažinti su kitais, kaip tu laukiančiais starto žaidėjais, užsuk ir mūsų teamspeak3 programos serveryje : ts.tmstory.lt . SĖKMĖS

Susisiekimo duomenis į až.

Sutvarkyta sargo kopija - 72 procentai.

GT raidelės - mašina su W greitės.

Tvarkomi smulkūs bugai/atnaujinimai

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3520 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...