Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3581 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,
(redaguota)

• Aurimas neatrašo nei per facebook, gmail, skype
  • Marius, online, dar atsakė į  temą pirmais.
  • Matė visi šiąs temas, dėl sašos.
  • Pranas vapšė ten akys išvarvėjusios

Išvada: ant tiek prinardęs tas saša tai aš *Myliu SuperGames.lt**. 

Išvada #2: Saša, kažkaip papirko Marių, kad gautų tą moderatorių.

Ir užknisa tokie kai xozer ir kiti. Mažai būna forumę, ir dar knisa čia prota, kad jis nrmls... 

Yra įrodymai viską, ne jie vistiek savo knisa.

Manau tau laikas pailset nuo kompiuteriaus, laido ritere. Pasakai savo - vistiek kas nors apsika. Jeigu yra irodymai, prasom, rodyk juos adminams. Zlugdai foruma savo temomis, kurios isvis nebeaktualios adminams sio forumo. Tau reikia, kad kiti i tave ziuretu, pripazintu kaip kokiu SG forumo superherojumi. Demesio trukumas. Tave, matyt, nepastebi niekas, palyginus su modu, kuri tu peiki. Net nesugebi pasakyt tikslo kam tu kuri sias temas viesai. Rasyk adminams i valias, tegul stebi situacija. Ne, tu visitek pasilieki kurti tas temas, tokiu budu tu nieko naudingo nepadarai. Atvirksciai - kurdamas tiek temu, apkrauni serveri. Kuo daugiau temu - tuo daugiau nervini ta moda, tuo daugiau problemu. Uzburtas ratas, galu gale busi isspirtas is sios bendruomenes ir verksi kampe, o modas vistiek tures savo posta, nes toks gyvenimas, jeigu jau adminai taves neklauso. Man, asmeniskai, isvis nusispjaut kas ten modas dabartinis, kas busimasis, ka ten ismete is pareigu ir koki naujoka prieme. Tikriausiai nerupi del to, jog man gerai butu ir be modu, nes ir taip nelauzau tu taisykliu, o (bent jau) stengiuosi ju laikytis. Nekonfliktuoju su niekuo. Stebina tai, jog dar nepalikai sio forumo.

Redaguota , nario xOzer

Manau tau laikas pailset nuo kompiuteriaus, white knight. Pasakai savo - vistiek kas nors apsika. Jeigu yra irodymai, prasom, rodyk juos adminams. Zlugdai foruma savo temomis, kurios isvis nebeaktualios adminams sio forumo. Tau reikia, kad kiti i tave ziuretu, pripazintu kaip kokiu SG forumo superherojumi. Demesio trukumas. Tave, matyt, nepastebi niekas, palyginus su modu, kuri tu peiki. Net nesugebi pasakyt tikslo kam tu kuri sias temas viesai. Rasyk adminams i valias, tegul stebi situacija. Ne, tu visitek pasilieki kurti tas temas, tokiu budu tu nieko naudingo nepadarai. Atvirksciai - kurdamas tiek temu, apkrauni serveri. Kuo daugiau temu - tuo daugiau nervini ta moda, tuo daugiau problemu. Uzburtas ratas, galu gale busi isspirtas is sios bendruomenes ir verksi kampe, o modas vistiek tures savo posta, nes toks gyvenimas, jeigu jau adminai taves neklauso. Man, asmeniskai, isvis nusispjaut kas ten modas dabartinis, kas busimasis, ka ten ismete is pareigu ir koki naujoka prieme. Tikriausiai nerupi del to, jog man gerai butu ir be modu, nes ir taip nelauzau tu taisykliu, o (bent jau) stengiuosi ju laikytis. Nekonfliktuoju su niekuo. Stebina tai, jog dar nepalikai sio forumo.

Gerai, tu net nebeįdomus esi, išvis man tu 0 bandai kažką įrodyti, ginti, bet niekas nesigauna, pasakiai savo nuomonė, nu ir tylėk, o ne drąskyk akių. Aš nervinu, tai aš daba kaltas, kad jis žemina kitus narius? Nu tavo logika tai ultra. sėkmės ir atsipi*k nuo manęs.

JŪSŲ REKLAMOS VIETA UŽ FORUMO €

Esu aktyvūs, rašantis daug pranešimų.

(redaguota)

Gerai, tu net nebeįdomus esi, išvis man tu 0 bandai kažką įrodyti, ginti, bet niekas nesigauna, pasakiai savo nuomonė, nu ir tylėk, o ne drąskyk akių. Aš nervinu, tai aš daba kaltas, kad jis žemina kitus narius? Nu tavo logika tai ultra. sėkmės ir atsipi*k nuo manęs.

As tau neidomus, bet vistiek skaitai mano postus. Man kaip tik viskas gaunasi, modo dar nepasalino is pareigu (nors man tas pats pasalins ji ar ne). Tai ne vienas tu prisidejes prie provokacijos, na, zinoma modas vienas neatsikirs pries tokia banda, jam irgi kantrybe ne gelezine. Beje, tai jau sukuret savo specialu slapta anonymouse kluba? P.S. Taip ir nepasakei, kam kuri sias temas viesai.

Redaguota , nario xOzer
  • Neigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3581 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...