Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Cs:Go kaip blokuoti regionus ir pasirinkti kokiam regione nori žaisti.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3975 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki taigi nežinau ar žinot apie šitą dalyką bet aš vakar sužinojau,kad galima blokuoti regionus ir pavyzdžiui lošti su amerikiečiais :D Pagaliau mes galim žaisti be rusų! Hype.

Gerai dabar prie temos

Taigi visu pirma atsisiunčiam šią programą link:
http://csgo.gamebanana.com/tools/5684

Turite pasitikrinti ar pas jus yra firewall online kaip jį įjungti pasigooglinkite ten nėra sunku.
Taigi kai isitikinom ar pas mus yra firewall on tada darom taip.
Atidarom Cs:Go einam į consolę ir rašom "mm_dedicated_search_maxping 350" ir palaukiam 2 sec rašom į consolę tada quit. 

Atsidarom programą kuria atsiuntėm kaip administratorius(Būtina)
Ir iššoksta toksai langelis,kaip matote yra regionai EU West,North America t.t

Ką jus pirma norite padaryti tai spaudžiame programoje šį mygtuką
b602cd2f9e2b1db234e64bf8083e5992217.PNG

Tuomet pasirenkame regioną pasirinkite serveri su nedaugiau kaip 170 ping nes galite lagginti šiuo metu pasirinkau EU West 
f416ebe29b2f38edd37fffd467aee989449.PNG

Kai pasirinkome spaudžiame apply
4133466604d30077b7d7dad1b31946cf980.PNG

Jeigu norite pasirinkti kitą regioną spaudžiame Reset
fad8c284a7f7efc6c661500eea572a00467.PNG

Kaip matote apačioje regiono yra tokie "X" tai reiškia,kad tie regionai yra blokuojami.
7f0b20e83d645866ab848179f2ef66b8101.PNG

Taigi ačiū už dėmesį sekmės naudojam programą. Jeigu reikia pagalbos rašykite.

OS: Windows 10 64-bit | Procesorius : Intel® Core™ i7-7700 Kaby Lake 7th Generation | Ram : 16GB DDR4 corsair vengeance 2133MHZ | MB : MSI H110M PRO-VD PLUS | 

GFX : Zotac NVIDIA® GeForce™ GTX 1060 6GB

Ne visi rusai kaip Jūs manot blogai žaidžia, pas mane beveik visos teamuose bandė išcarrinti teamą, ir dar gerą info angliškai sako, nu aišku, žiūrint kaip tie rusai elgiasi, bet gera pamoka, +r3p

Man tai ne praeita raundą su daunais sumetė kurie rėkė and manes. Carrinau teamą o jie paskutinėj vietoj buvo ir tada iškickino mane :D Also nelabai rusų suprantu tai no info man irgi,nes retai kas šneka angliškai. Beto dar teamkillino mane. Tik idijotu pavadini kažką iškarto kick. Žodžiu neįmanoma rankintis.

OS: Windows 10 64-bit | Procesorius : Intel® Core™ i7-7700 Kaby Lake 7th Generation | Ram : 16GB DDR4 corsair vengeance 2133MHZ | MB : MSI H110M PRO-VD PLUS | 

GFX : Zotac NVIDIA® GeForce™ GTX 1060 6GB

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3975 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...