Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3960 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

O tu žinojai? Kad jei bent vienas būtų modas, tu jau būtum muted? Kodėl? - O gi todėl, kad kaip ir minėjai turi valyt forumą nuo debilizmų, o tai pradėkim nuo savęs:

3436ae685d.png

3 Keiksmažodžiai, netušuoti ir t.t. Kituose pranešimuose irgi nieko blatno nematau..

Nu ir gerai. Tegul deda, ar tau dabar širdį skauda? :D

JŪSŲ REKLAMOS VIETA UŽ FORUMO €

Esu aktyvūs, rašantis daug pranešimų.

Man širdį skauda, kad tokie kaip tu patys teršiat forumą, o paskui kuriat tokias temas, kad yra netinkami moderatoriai.. Nesugalvojot pirma į save pasižiūrėt? Gal jumyse problemos, o ne moderatoriuose?

O jai, gerai mauk, neįdomus, beprasmišką čia ginčytis, jeigu jau nebegalima pavartoti kokio "Pisau" (į gera pusę.) tai šis forumas turėtų būti:

Www.SuperGames.LT - Only kids forums!

O jai, gerai mauk, neįdomus, beprasmišką čia ginčytis, jeigu jau nebegalima pavartoti kokio "Pisau" (į gera pusę.) tai šis forumas turėtų būti:

Www.SuperGames.LT - Only kids forums!

Haha. Pats prieštarauji savo įsitikinimams. Nepatinka - išeik, niekas tavęs čia nelaiko ir niekas nepasiges. Pyksti už tiesą.

Taip aš nusikeikiu, taip įžeidžiu, nes dažniausiai būnu išprovokuotas arba neišlaiko nervais su visokiais kidd'ais. Bet aš ir neeinu ir neverkiu, kad gavau įspėjimą ar mute, žinau, kad būnu to nusipelnęs.

Haha. Pats prieštarauji savo įsitikinimams. Nepatinka - išeik, niekas tavęs čia nelaiko ir niekas nepasiges. Pyksti už tiesą.

Taip aš nusikeikiu, taip įžeidžiu, nes dažniausiai būnu išprovokuotas arba neišlaiko nervais su visokiais kidd'ais. Bet aš ir neeinu ir neverkiu, kad gavau įspėjimą ar mute, žinau, kad būnu to nusipelnęs.

Vau, tavęs irgi niekas nepasigestu,čia vapšė, dauguma, kaip šuniui penkta koją. Ir ko tu čia putojies, aš apie tavę niekur nieko nesakiau, pats ieškai priekabių po to primetą čia *Myliu SuperGames.lt** ką.

Vau, tavęs irgi niekas nepasigestu,čia vapšė, dauguma, kaip šuniui penkta koją. Ir ko tu čia putojies, aš apie tavę niekur nieko nesakiau, pats ieškai priekabių po to primetą čia *Myliu SuperGames.lt** ką.

Apie mane ir nereikia nieko sakyt, nes man kitų laidinių nuomonė nerūpi. Tiesiog "ginu" nekaltą, kurio statusą bandot suteršt. Esu dirbęs (real) ten panašios situacijos. Iš pavydo keliamos scenos ir šmeižimai, kad nekaltas netektų savo statuso ir patys būtų "paaukštinti".. Lygiai tokia pati politika ir čia kaip matau. Ant moderatoriaus esu niršęs tik vieną kartą, bet buvo pagrįstai ir su daug įrodymų (Greta`).. O jūs vėjus kuriat.

Apie mane ir nereikia nieko sakyt, nes man kitų laidinių nuomonė nerūpi. Tiesiog "ginu" nekaltą, kurio statusą bandot suteršt. Esu dirbęs (real) ten panašios situacijos. Iš pavydo keliamos scenos ir šmeižimai, kad nekaltas netektų savo statuso ir patys būtų "paaukštinti".. Lygiai tokia pati politika ir čia kaip matau. Ant moderatoriaus esu niršęs tik vieną kartą, bet buvo pagrįstai ir su daug įrodymų (Greta`).. O jūs vėjus kuriat.

Ne nu p*. Čia joks Sašos nuvertimo tema. Čia tik mano nuomonė, gynėjau, išvis ne į temą čia kažką kalbi. Sėkmės, nes jau pradedi ........

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3960 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...