Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3960 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Moderatoriaus pašalinimas  

61 balsai

1. 1. Ar reikėtų pašalinti moderatorių- Саша Белый?

Recommended Posts

1. Kaip aš jį ignoruosiu, kad jis čia modas?
  2. Pasižiūrėk balsavimus už išmetimą, ir pamatysi, kad aš ne vienas. 

1. Tiesiog nekreipsi demesio?

2. Na taip, dar keli tavo alternative accountai. 

Ne lietuva, o lietuviai, išvažiuok į užsienį, ir paklausk apie juos, tada sužinosi, kaip ir aš gėdą turėjau už kitus

Tai vaziuok i uzsieni, kas laiko? Gal ant lenciugo priristas? O dar geriau - lankykis uzsienietiskuose zaidimu forumuose.

(redaguota)

:funny:  :funny:  :funny:  :mucha:  :mucha:  :mucha:  :mucha: kiaulyte :D, nac**ui neberodyk papus jau :D

:DDDDDDDDDD prajuokino

Anyway, nesakau, kad visa lietuva degradavusi, o gyventojai(jeigu neaškai, tai yra ir normalių ir debilų, kaip ir visam pasaulį), jeigu tavo logikia, tai neišnešą.

Redaguota , nario Lazar

JŪSŲ REKLAMOS VIETA UŽ FORUMO €

Esu aktyvūs, rašantis daug pranešimų.

Bet tu net nieko protingo nesugebi parasyt. As dabar suprantu, kodel tave tas mod nekencia, dabar galima laisvai uz beprasmi postinima ispejima deti.

Anyway, nesakau, kad visa lietuva degradavusi, o gyventojai(jeigu neaškai, tai yra ir normalių ir debilų, kaip ir visam pasaulį), jeigu tavo logikia, tai neišnešą.

Oi *Myliu SuperGames.lt*... Ispejima ar ka gavo nuo sio moderatoriaus tai pravirko vaikigalis... Dar sako moderatorius turi rasyti lietuviskom raidem :D Lietuva laisva? - Taip, tad rasom taip kaip norim, cia tau ne kokius dokumentus pildyt. Kasdiena vis durnesne tema, nepatinka eikit lauk is forumo ir vsio, o ne verkslenkit cia kasdiena.

Su supergames nuo: 2009-09-12 :*

Bet tu net nieko protingo nesugebi parasyt. As dabar suprantu, kodel tave tas mod nekencia, dabar galima laisvai uz beprasmi postinima ispejima deti.

Vajezau proto bokstas, jau dabar vos neatsiprasai. Mistakes were made. Tu apkaltinai zmogu ir nepateikei normaliu irodymu. Tavo zodziai verti siuksliu dezes.

Vajezau proto bokstas, jau dabar vos neatsiprasai. Mistakes were made. Tu apkaltinai zmogu ir nepateikei normaliu irodymu. Tavo zodziai verti siuksliu dezes.

Kaip ir tu. Na sėkmės tau šiam forume, stengsiuos būti nematomas, o vėl būsi įspėtas. Sėkmės tau kiaulytę <3.

Nenoriu čia vėl pyktis, tiesiog, palike šią temą ramybėj, o dėl įrodymų, tingiu knistis forume. Čiau braškę

Kaip ir tu. Na sėkmės tau šiam forume, stengsiuos būti nematomas, o vėl būsi įspėtas. Sėkmės tau kiaulytę <3.

Nenoriu čia vėl pyktis, tiesiog, palike šią temą ramybėj, o dėl įrodymų, tingiu knistis forume. Čiau braškę

Ka "kaip ir tu"?

"Na sėkmės tau šiam forume, stengsiuos būti nematomas, o vėl būsi įspėtas."

Eeeehh.. Ka?

"Sėkmės tau kiaulytę <3"

Izeidimas, zmogaus negerbimas. Del tokiu savo klaidu veliau keli bangas, kad kazkas blogas? 

"Nenoriu čia vėl pyktis,"

Tu jau susipykai, klaidos JAU padarytos, reikejo galvot anksciau.

"o dėl įrodymų, tingiu knistis forume"

Tai kas ten sake, kad moderatorius tinginys?

"Čiau braškę"

Kelias laisvas tau i keturias pasaulio kryptis.

Kaip man graudu ziuret i tokias beprasmiskas temas, vistiek nieko nepasieksit ir moderatoriaus pareigos man liks o jus galesit verkti amzinai kad dedu jum ispejimus :). Aciu visiems kitiems kas mane palaiko.

Kaip ir sakiau, nieko mes nepakeisim. Moderatorių jeigu nusipirkai, tai jau p*zdie* bus.

Na tikiuosi, biški pasitaisysi, ir nebūsi kažkoks paėjęs, sėkmės duodant įspėjimus.

Forumas, žlunga su laiku, greitai atsidarys kitas.

• Moderatorius turėtų rašyti lietuviškai..
  • Moderatorius turėtų būti visiems pavyzdys.
  • Pats nusišnekėdamas ką nors parašo, atsakai jam - įspėjimas.
  • Naudojasi moderatoriaus statusu.
  • TINGINYS
  • Dauguma jo įspėjimų, yra praktiškai, neteisingi
  • Mano nuomonė, jis pirko tą mod.

Duodu garantą, kad jis sukurtų temą "Lietuvos bimmer fanai", ir parašytum, kad šūds - įspėjimas. 

• Forume yra 100% daugiau žmonių, kurie galėtų perrimti jo postą. 

100% pritariu tau! Moderatorius nevertas moderatoriaus statuso. Daro nesamonės, nemandagiai elgiasi su kitais, badžia pagal savo taisykles ir pnš.

100% pritariu tau! Moderatorius nevertas moderatoriaus statuso. Daro nesamonės, nemandagiai elgiasi su kitais, badžia pagal savo taisykles ir pnš.

Žinok, pranešimas beprasmiškas, reik matai jo fanams, įrodymų, faktų.

Bet saška,

Kas iš to, kad tu varai įspėjimus kitiems,(nekalbu apie debilus), bet kas iš to, gi pinigų negausi. 

(redaguota)

Kaip ir sakiau, nieko mes nepakeisim. Moderatorių jeigu nusipirkai, tai jau p*zdie* bus.

Na tikiuosi, biški pasitaisysi, ir nebūsi kažkoks paėjęs, sėkmės duodant įspėjimus.

Forumas, žlunga su laiku, greitai atsidarys kitas.

Jeigu ir nusipirkciau nuo ko man butu ''p*zdie''    :D Cia ne forumas zlunga o tavo savigarba krenta akyse. gavai pailseti 30dienu nuo forumo tai susikuria kita paskyra ir bando kazka irodyt, Graudus variantas esi, zodziu daugiau neturiu tau ka pasakyt.

Redaguota , nario Саша Белый

Jeigu ir nusipirkciau nuo ko man butu ''p*zdie''    :D Cia ne forumas zlunga o tavo savigarba krenta akyse. gavai paileti 30dienu nuo forumo tai susikuria kita paskyra ir bando kazka irodyt, Graudus variantas esi, zodziu daugiau neturiu tau ka pasakyt.

:DD Tau tai irgi labai reiktų poilsio. Bet neatsakiai į mano klausimą.

Ir kokia čia savigarba? :DDD Tu gal pavaževai į šalį su savo bemvu? Čia žaidimukų forumukas, vaikiukai, kokia čia savigarba, čia rimtesni žmonys svaigsta, ar -rep sėdi (mažai tokių). Savigarba būna tik tokiuose, kaip uždarbis. ten galima tai sakyti, o ne čia :D.

Aš nieko neįrodau. Būčiau negarbingas, bučiau jau temą sukūręs apie tave, bet to nedariau ir nedarysiu

Čia su tavim nepasikalbėsi, vėl gi įspėjimą duosi.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3960 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...