Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3961 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi atsirado lėšų naujam kompiuteriui kurio jau senokai man reikia, visgi senukas jau daug neišstumia. Teko žiūrėtis kompiuterių, klausiau žmonių ką jie mano ir panašiai, visi sakydavo geriau pačiam susirinkti ir pan. Esu vieną nusižiūrėjęs kurį numesiu apačioje, tačiau gal ką galėtumėt pasiūlyti iki 1,000€? Ką manot apie šį? - http://www.kilobaitas.lt/KILOBAITAS_staliniai_/Kilobaitas/Kompiuteris_EVOLIUCINIS_i7_HA/EVOLIUCINIS_i7_HASWELL_UNLOCKED/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_407&ID=358864

Niekada nepirk surinktų, nes po to bus gaila išvaistytų pinigų, paprašyk, jog kažkas surinktų detalių sąrašą, tau paeduotuvė sudės už kapeikas. Vėliau aš surinksiu ir įmesiu įi PM.

Na paieškosiu kas galėtų surinkti nors mažai ką turiu iš aplinkos dabartinės kas nusimanytų tokiuose dalykuose ir panašiai, taip pat lauksiu tavo sąrašo. Na, o kiti kur komentavo tai va jog aš irgi manau, jog susirinkti yra kur kas geriau nei pirkti dėl to ir nepuoliau stačia galva pirkti šio.

(redaguota)

Sveiki, taigi atsirado lėšų naujam kompiuteriui kurio jau senokai man reikia,

visgi senukas jau daug neišstumia. Teko žiūrėtis kompiuterių, klausiau žmonių ką jie mano ir panašiai, visi sakydavo geriau pačiam susirinkti ir pan. Esu vieną nusižiūrėjęs kurį numesiu apačioje, tačiau gal ką galėtumėt pasiūlyti iki 1,000€? Ką manot apie šį? - http://www.kilobaitas.lt/KILOBAITAS_staliniai_/Kilobaitas/Kompiuteris_EVOLIUCINIS_i7_HA/EVOLIUCINIS_i7_HASWELL_UNLOCKED/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_407&ID=358864

i7 unlocked procas ir gtx960 už 950 eur? Nežiūrėk net ir nesuk galvos. Imk Tautedorus buildą Redaguota , nario KarolisCC

i7 unlocked procas ir gtx960 už 950 eur? Nežiūrėk net ir nesuk galvos. Imk Tautedorus buildą

Tigi jau nebereikia sakyti, jam jau senai aišku, kad šito pirkt nereikia. :D

Domina papildomi pinigai? Galiu pasiūlyti daugybę uždarbių iš bonusų, referral programų.

Susisiek Telegram: @vakariszl arba į PM!

Siūlau tokį, nes i5-4690K galėsi laisvai OC'inti ir jo pilnai užteks, taip pat turėsi 128GB SSD, kuris paspartins darbą Windows terpėje ir pačios OS užsikrovimą. Pažįstamo ieškoti nereikės, sudės pati parduotuvė :)

Dėkui-, Tautedoriau, jog atradai laiko sumest šį buildą, apsvarstysiu nors ištikro atrodo patrauklus akiai ir šiaip daug geresnis variantas nei siūlomas kilobaito kur numečiau nors ir čia i5 ne i7 procesorius. Kalbant apie tuos Ocinimus kokia nauda iš jo ir panašiai, nes visiškai apie tai nenusimanau? Paspartini procesorių ar kažkas tokio?

i7 unlocked procas ir gtx960 už 950 eur? Nežiūrėk net ir nesuk galvos. Imk Tautedorus buildą

Kaip ir minėjo jau ir pats susipratau, nes jei būčiau daręs tokį kvailą sprendimą manau būtų tekę gerokai nusivilt, o šiaip sprendimo tokio nepadariau tai manau nėra jau čia kam kelt tokią bėdą, o dėl Tautedoriaus buildo tai aš ir pats manau jį imti.

Dėkui-, Tautedoriau, jog atradai laiko sumest šį buildą, apsvarstysiu nors ištikro atrodo patrauklus akiai ir šiaip daug geresnis variantas nei siūlomas kilobaito kur numečiau nors ir čia i5 ne i7 procesorius. Kalbant apie tuos Ocinimus kokia nauda iš jo ir panašiai, nes visiškai apie tai nenusimanau? Paspartini procesorių ar kažkas tokio?

Kaip ir minėjo jau ir pats susipratau, nes jei būčiau daręs tokį kvailą sprendimą manau būtų tekę gerokai nusivilt, o šiaip sprendimo tokio nepadariau tai manau nėra jau čia kam kelt tokią bėdą, o dėl Tautedoriaus buildo tai aš ir pats manau jį imti.

OC'inimas padės, jei norėsi render'inti kokį klipuką ar palošti kokį MMO, kuris reikalauja gero proceesoriaus. Žodžiu, šito procesoriaus pakaks tikrai :)

Tai aš tik motyvą pateikiau kuris viską pasako apie kilobaitinę skarbonkę. Šiaip sakyčiau neimk to oc'inamo cpu, išeis pigesnė motina, coolerio nebereiks, procas pigesnis, tik locked, bet stockinis dažnis tas pats. Aišku taip pasiūliau tik dėl to jog nenusimanai apie oc, bet jei galvą turi, tai tikrai išmoktum oc'int, tuolab kad su tokiu procu ir su tokia gpu overall labai geras pc išeina, kad ir ką bedarytum - gamimg' ar video edit'as..

Nesu, bet daug domėjausi ir bene neblogai suprantu pagrindą. Svarbiausia ką turi turėt, tai viską kas gerai pritaikyta oc'inimui. Bet kokia z serijos motininė atlaiko oc'inimą. Nebūtinai tai turi daryt pirmą dieną, tiesiog skaitinėk, domėkis kas LABAI padeda. Nereikia pilnai anglų mokėt, suprasi jei ne ant ketverto mokaisi, daug padeda video dar. Tomshardware forume patariu pasiskaitinėt, ten nemažai info. ir patarimų esu matęs. Šiaip tavo biudžetas gana nemažas, tikrai gali sau leist pirkt oc'inamą cpu, vėliau gerai išsiskaitinėsi ir matysi ką norėsi daryt, o gal ir stockinis dažnis tenkins, nes daug yra tokių kurie nusiperka tokius procus, bet tuo stockiniu dažniu lieka patenkinti ir nieko neocina.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3961 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...