Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3786 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Jei amerikoj gyveni tai gali but, bet jei lietuvoj tai ne :D

Nu kaip sakant niekas negali žinoti iš paprastų gyventojų kas čia vyksta, tiesiog gal nu neviešinama taip stipriai agentūros tokios čia.

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

Nu kaip sakant niekas negali žinoti iš paprastų gyventojų kas čia vyksta, tiesiog gal nu neviešinama taip stipriai agentūros tokios čia.

Gal tau uzsake samdoma zudyka,gal ka prisidirbai cj

There's no place like

127.0.0.1

If you believe in yourself . Nothing is impossible

(redaguota)

Žmogau, tu kažką esi padaręs blogo? Nes tu taip nestresuotum, jei nebūtum kažko padaręs. Jei dėkim tu kažką labai blogo padarei, tai tau pasąmonei atrodo, kad tave iš visur seka, tiesiog žiūri į visokias smulkmenas, kaip pats sakei, kad SD kortelė atsijungė. Man ir tas pats yra, tiesiog perkriauni telefoną ir viskas.

Žmogau, tau reikia atsipalaiduoti. Nežinau gal nuvažiuok su draugais prie ežero pabūk. Tik tiek tegaliu pasakyti tau. 

Jei nedarysi išvadų, tai tave palauš. ;)

Sekmės.

P.S Forumečiai, nessipizdavokit. Iš kur jūs žinot, kad taip nėra? Visko šiam pasaulį yra. Tiesiog bandykim išsiaiškinti ir padėti :) O ne iš karto į smurtą šokim ;)

Redaguota , nario Haris^^
  • Teigiamai 4

Nu nafik vyrai,pro mana xata pravažiavo krč juoda mašina ir pažiūrėjo į mano namą. Mane seka,krč kraustaus aš jau iš šito namo.

• Teigiamai 2
  • Neigiamai 4

OS: Windows 10 64-bit | Procesorius : Intel® Core™ i7-7700 Kaby Lake 7th Generation | Ram : 16GB DDR4 corsair vengeance 2133MHZ | MB : MSI H110M PRO-VD PLUS | 

GFX : Zotac NVIDIA® GeForce™ GTX 1060 6GB

(redaguota)

Ne šiaip rimtai kalbant galbūt neišeini į lauką ta prasme kiaurą dieną sėdi namie ? Dar patarčiau pasisamdyti apsaugą kuri budėtu prie tavo laiptinės, bet tai kainuos nemažai. Arba apsilankyk pas psichologą kad galėtum išsipasakoti apie viską ir jis tau padės. O gal šeimoj kas negerai ir depresuoji dėl to ?

Redaguota , nario # Karolis

Ne šiaip rimtai kalbant galbūt neišeini į lauką ta prasme kiaurą dieną sėdi namie ? Dar patarčiau pasisamdyti apsaugą kuri budėtu prie tavo laiptinės, bet tai kainuos nemažai. Arba apsilankyk pas psichologą kad galėtum išsipasakoti apie viską ir jis tau padės. O gal šeimoj kas negerai ir depresuoji dėl to ?

Nu aš išeinu, buvo atvejis išėjau ir po kelių min praskrisdo sraigtasparnis. Nu aš ne bute gyvenu. Ne.

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3786 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...