Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5594 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Norėčiau pasiulyti kad būtų tokia TEMĄ kaip Tinklapių kurimas ir kas su jeis susije.Pvz:Kaip Scarface siulė Photoshop Temą tai ten galėtų koks žmogus įdėti Dizaino temą tai būtų visiems lengviau.

Aš apie savo dar temą tai tenai Būtų viskas kas susije su Tinklapiais,pamokos,modai,sistemos, kodavimas, perkodavimas ir .t.t tai kas norėtų išmokti tai pasimokinti galėtu.

dabar apie tą dar photoshop temą tai jei padarytą Photoshop temą ir website temą tai būtų gerai labai pvz: Tarp photoshop būtų dizainu piešimas (Pamoką) Nusipieštu kas nors dizainą tai ir tarp mano siulomos Temos Kodavimas tai galėtų išmokti kuoduoti ir tikrai gal kam nors praverstų.Nes kaip mačiau visi kuria Žaidimų pamokos - Web'site pamokas ten kontaktus (aš kuriu irgi) ir kaip sukurti ir t.t

Už/Prieš.

Mano Nuomuone UŽ

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5594 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...