Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3985 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Perskaitęs visa tą tema *Myliu SuperGames.lt* žvengviau visa diena :D IamU: "O tu kaip matau neperskaitei viso posto, sakiau mažiau freepostinti. Paklausiau nes įdomu, argi taip sunku suprasti?" Dar reportino lukonic'ui kai pats ne į temą visus postus parašė :D Ai dar patiko prikolas su teisėm: Parašei: "Laikysiu teisės" Aišku man irgi įdomu kai tau 14m. Kas tau leis laikyti jas? :D Ai čia gal dviračių ane? :) Matau tu biški IamU brolis kai netenka dėmesio iš karto temas kuria :D 

Perskaitęs visa tą tema *Myliu SuperGames.lt* žvengviau visa diena :D IamU: "O tu kaip matau neperskaitei viso posto, sakiau mažiau freepostinti. Paklausiau nes įdomu, argi taip sunku suprasti?" Dar reportino lukonic'ui kai pats ne į temą visus postus parašė :D Ai dar patiko prikolas su teisėm: Parašei: "Laikysiu teisės" Aišku man irgi įdomu kai tau 14m. Kas tau leis laikyti jas? :D Ai čia gal dviračių ane? :) Matau tu biški IamU brolis kai netenka dėmesio iš karto temas kuria :D

Dviračių šiaip nuo 12m laikos kurių būnant 14m jau nebereikia.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

(redaguota)

Šjp niekas tavęs nečiulbino, bet jeigu dėmesio trūksta, gali rašyti. Prašau, pasakyk kur aš freepostinau netuščiaburniavęs ir verkias po kiekiena tema kad tave pasiunčiau toli. Gaila kad SG.lt nėra tokios taisyklės kad pvž nuo 12 m tik galima užsiregint į SG, matau šis vaikas tikrai ją pažeistu(P.S. jam 10, nereikia stebėtis).

Redaguota , nario IamU
(redaguota)

Nu, nėra jam 10, kalbėjas esu su juo, duočiau 15metų~. Taipogi matosi žodžio kišenei neieško, tiesiog, kaip tu gali teigt, kad tai Ignas, radęs pavadinimę jo vardą?

Tigi jis pats sakė per skype man kad jam 10 metų, gal jau tortadienį su mamike atšventę, ką gali žinot.

Dar atsimenu sakė kad kurs žaidima su savo klasioku, aišku aš netikėjau, todėl labai supyko :D iki šiol žaidimas nėra pabaigtas(gal net ne pradėtas).

Redaguota , nario IamU

Tigi jis pats sakė per skype man kad jam 10 metų, gal jau tortadienį su mamike atšventę, ką gali žinot.

Tavo debilizmas mane net iki dabar stebina :D Tu gal apsispresk ar ką? Tai sakai man 11 tai 10 matau biški kažkas pro ausi prapiso ar ką? Tu man pasakei ,kad tau 12 ,o dabar reiškiesi ,kad tau 13  :D Aš išreiškiau savo nuomonė apie tavo postus ne apie tave, man ant tavęs tai giliai ** vistiek žinau ,kad iš psihetrinės pabėgai  :taika: . Ate černobilio gražuola ;) 

Tavo debilizmas mane net iki dabar stebina :D Tu gal apsispresk ar ką? Tai sakai man 11 tai 10 matau biški kažkas pro ausi prapiso ar ką? Tu man pasakei ,kad tau 12 ,o dabar reiškiesi ,kad tau 13   :D Aš išreiškiau savo nuomonė apie tavo postus ne apie tave, man ant tavęs tai giliai ** vistiek žinau ,kad iš psihetrinės pabėgai  :taika: . Ate černobilio gražuola ;)

Tai kad jis lygtais apie Igną :blink:

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

Tavo debilizmas mane net iki dabar stebina :D Tu gal apsispresk ar ką? Tai sakai man 11 tai 10 matau biški kažkas pro ausi prapiso ar ką?

Tu žlibas ar ką? reikia paskaityti pirma prieš postindamas nesamone.

Tu man pasakei ,kad tau 12 ,o dabar reiškiesi ,kad tau 13

facepalm x100 

Ydb1AJ9.jpg

Aš išreiškiau savo nuomonė apie tavo postus ne apie tave

Tai pasakyk kur aš freepostinau, tik to tenoriu atsilikeli mažas :D

vistiek žinau ,kad iš psihetrinės pabėgai  :taika: . Ate černobilio gražuola ;)

neprirašyk savo šeimos etiketės man... Nori tavo mamai pasakysiu?

Nea apie mane, aš žinau ,kad biški prisipisti prie žmonių mėgsta  :crazy:

Gaila kad normaliai suformuluoti sakinius nebemoki. Tu parašei šitoj temoj apie mane pirmas, ne aš.

(redaguota)

Na ką gi norėjau igno atmazų, gavau katinuko, katiliukai teises laiko nuo 15, patinka iš anksto mokytis, o ne ~40 eu sušikt :D. Na ką katinukai tavo išpažintis http://www.supergames.lt/topic/220234-gal-pasi%C5%ABlym%C5%B3-wapweb-%C5%BEaidimui/ką tau igniukas padarė, kad tiek suki, gal davė įmerkt? :D Katinuko gyvenimas prieš http://www.supergames.lt/topic/220234-gal-pasi%C5%ABlym%C5%B3-wapweb-%C5%BEaidimui/temą ir po jos :D

Redaguota , nario Symbol of Death

-R3p man = -7R3p tau, nesivaflink vaflioras :) kebabas atsirado...

Na ką gi norėjau igno atmazų, gavau katinuko, katiliukai teises laiko nuo 15, patinka iš anksto mokytis, o ne ~40 eu sušikt :D. Na ką katinukai tavo išpažintis http://www.supergames.lt/topic/220234-gal-pasi%C5%ABlym%C5%B3-wapweb-%C5%BEaidimui/ką tau igniukas padarė, kad tiek suki, gal davė įmerkt? :D Katinuko gyvenimas prieš http://www.supergames.lt/topic/220234-gal-pasi%C5%ABlym%C5%B3-wapweb-%C5%BEaidimui/temą ir po jos :D

:taika:  kai jus su IamU kiekviena naktį sau čiaulpiate tai... Aš Igno neginu, seniau variau ant jo ,bet pamačiau ,kad su juo susikalbėti neįmanoma jis visada atsišauna, nors ir nieko ten neatšauna ,bet vistiek kantrybės turi, ne kaip IamU nemoka palaukti kol adresa gausiu  :taika:

:taika:  kai jus su IamU kiekviena naktį sau čiaulpiate tai... Aš Igno neginu, seniau variau ant jo ,bet pamačiau ,kad su juo susikalbėti neįmanoma jis visada atsišauna, nors ir nieko ten neatšauna ,bet vistiek kantrybės turi, ne kaip IamU nemoka palaukti kol adresa gausiu  :taika:

Čiaulpiate? :D Matau tavo seksualinis gyvenimas bus tuščia vertis... Vaikas, tu man negrasink, visgi nepadarysi nieko su juo, mamytė gi neleis atvažiuoti... :D O už platinimą... Bus blogai...

(redaguota)

:taika: kai jus su IamU kiekviena naktį sau čiaulpiate tai... Aš Igno neginu, seniau variau ant jo ,bet pamačiau ,kad su juo susikalbėti neįmanoma jis visada atsišauna, nors ir nieko ten neatšauna ,bet vistiek kantrybės turi, ne kaip IamU nemoka palaukti kol adresa gausiu :taika:

Katinuko tamsiąją pusę atskleidžiau, tikiuosiu, kad neverksi. lamU yra mano grupės narys, vaidink kažką, kai netūrėsi tamsios praeities :)

P.S. Tinka posakis "nevaidink šikančio katino" taip sakant) jei apsišvietęs esi, tai suprasi, sėkmės! ;)

Realiai man įdomu, kaip jumis su ignu nutildžiau, juk žodžių kyšenėse neieškot, o katinukas iš klaipėdos, netūrėtum čia vaidint kažko, ar jau sparnai nulūžo? :/ Jei uždusot, bent prisipažinkit, ačiū :).

Redaguota , nario .lukonic`

-R3p man = -7R3p tau, nesivaflink vaflioras :) kebabas atsirado...

Cha :D Tik dabar pamačiau temą, pirma mintis buvo, graudu koks vaikas tu esi.Nežinau, gal tu manai man ir įdomu ką apie mane sakai ar kažką, o gal tiesiog patinka rage'int už klaviatūros bet jau čia biški kitas subject apie tave būtų.Dabar pasakysiu tiesiai šviesiai, nes per tiek postų kiek tau rašiau tau dar nedaėjo ir 12-mečio galvą, taigi, man nėra visiškai ir pakartoju VISIŠKAI įdomu ką tu rašysi apie mane, tu arba IamU.Nes tai būtų per daug apsurdiška, skirt dėmesio tiems kurie visiškai nesuprantu ką jiems sakai, jei nemoki atsakyt normaliai, tai nežinau.Tavo pranešimams skaityti reikia tiek daug kantrybės.. Nes tu pats veliesi ant savo pačio žodžių, taip pat, tas video kur numetei, ką tavo manymu aš turėjau atrašyt ? čia tas pats kaip byb** nuotrauką įdėtai ir lauktai atsakymo.Dar pati mintis kad jūs su IamU ĮDĖJOT tiek daug laiko, dėdami man -REP, tai tiesiog man pakelia nuotaiką "-REP yra nuostabu, nes žinai, kad kažkoks vaikas verkia už klaviatūros", tu man per visą šitą laiką uždėjai -130rep, taip išeina kad tu ėjai pro mano kiekvieną pranešima ir spaudei -REP, o tai parodo, kad tau ne tik nereikia skirt dėmesio, bet ir tai, kad tu neturi ką veikt gyvenime.Tavo supratimu dabar atrodo kad būnant -REP yra pragaras, bet tai tik skaičius kuris NIEKO nereiškia.

Cha :D Tik dabar pamačiau temą, pirma mintis buvo, graudu koks vaikas tu esi.Nežinau, gal tu manai man ir įdomu ką apie mane sakai ar kažką, o gal tiesiog patinka rage'int už klaviatūros bet jau čia biški kitas subject apie tave būtų.Dabar pasakysiu tiesiai šviesiai, nes per tiek postų kiek tau rašiau tau dar nedaėjo ir 12-mečio galvą, taigi, man nėra visiškai ir pakartoju VISIŠKAI įdomu ką tu rašysi apie mane, tu arba IamU.Nes tai būtų per daug apsurdiška, skirt dėmesio tiems kurie visiškai nesuprantu ką jiems sakai, jei nemoki atsakyt normaliai, tai nežinau.Tavo pranešimams skaityti reikia tiek daug kantrybės.. Nes tu pats veliesi ant savo pačio žodžių, taip pat, tas video kur numetei, ką tavo manymu aš turėjau atrašyt ? čia tas pats kaip byb** nuotrauką įdėtai ir lauktai atsakymo.Dar pati mintis kad jūs su IamU ĮDĖJOT tiek daug laiko, dėdami man -REP, tai tiesiog man pakelia nuotaiką "-REP yra nuostabu, nes žinai, kad kažkoks vaikas verkia už klaviatūros", tu man per visą šitą laiką uždėjai -130rep, taip išeina kad tu ėjai pro mano kiekvieną pranešima ir spaudei -REP, o tai parodo, kad tau ne tik nereikia skirt dėmesio, bet ir tai, kad tu neturi ką veikt gyvenime.Tavo supratimu dabar atrodo kad būnant -REP yra pragaras, bet tai tik skaičius kuris NIEKO nereiškia.

Aš -R3P nedėjau :D matos kad ant blogo užsirovei kad tiek uždėjo :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3985 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...