Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3565 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Taigi, vakar įsirašiau Windows 10, ir kai darau restart pc man tiesiog pc išsijungia, tas pats kas shut down daryčiau, ta pati bėda yra ir su shut down pc kai paspaudžiu, vakar dariau shut down ir kompiuterio ekranas tiesiog išsijungė, bet kompiuteris vistiek veikė, dege lemputes, nes pas mane laptopas. P.S ar čia gali būti bėda dėl to, kad aš visa savo kompiuterio atminti pasidariau C diske? 930gb yra C diske, o D disko nedariau formatavime, ar tai beda del to? P.S visi kompiuterio updates yra irasyti, vaizdo driveriai, ir panasiai viskas irasyta, jei kam dar klausimu kils del virusu - tai pc praskenavau su malwarebytes, nieko nera. Windows 10 aktyvuoti, siunciausi is oficialaus microsoft puslapio. Ir ar gerai, kad pasidariau 930gb vien tik C diske, nekenkia tam HDD? ar butinai turi buti C ir D diskai? Ant Windows 7 tokiu bedu nera.

5rOeRIm.png

Redaguota , nario manteliakas
  • Neigiamai 1

Bėda tikrai ne harduose ir tavo formatavime, daugelis žmonių padaro du atskirus diskus tam, kad vienam tipo operacinė sistemą būtų, o kitam failai, programos ir t.t. Noriu iš karto paklausti, naudojiesi laptopu ar pc taip ir nesupratau, ir norėčiau pamatyti tavo Device Manager, tada padėti bandysiu :)

Naudoju Laptop, device manager foto, bet as visus driverius is oficialaus puslapio susisiunciau driveriu, device manager ne prie ko.

QO7RCUC.pngEoAv8Bo.png

Na pas mane tai taip išjungiu išsijungia ekranas o tos lemputės vios po kokios minutės ar dar dviejų išsijungia tu tik palauk ir tau gal turėtų išsijungti... Pas mane irgi sakau ir pelė dar šviečia ekranui užgesus. Ir ant kompo visos lemputės dega. Srr už klaidas iš tlf rašau

Tai lemputes dege ir ventilatorius dar girdejau kaip sukesi, 15minuciu laukiau poto power mygtuka palaikiau ilgiau, kad isviso issijungtu, nes reikejo ir taip eit miegot.

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

Naudoju Laptop, device manager foto, bet as visus driverius is oficialaus puslapio susisiunciau driveriu, device manager ne prie ko.

QO7RCUC.pngEoAv8Bo.png

Tai lemputes dege ir ventilatorius dar girdejau kaip sukesi, 15minuciu laukiau poto power mygtuka palaikiau ilgiau, kad isviso issijungtu, nes reikejo ir taip eit miegot.

Nematau tavo CPU ir kompiuterio modelio, ar bandei ieškoti Google apie tokias pačias problemas sprendimo?

Nematau tavo CPU ir kompiuterio modelio, ar bandei ieškoti Google apie tokias pačias problemas sprendimo?

Google ieskojau, menkai ka ten ir radau, kompiuterio modelis asus x555ln. Kai kurie driveriai cia 3 rodo neinstaliuoti, asus supporte ieskojau situ driveriu bet nera, buvau atsisiuntes kazkokius, bet neveikia, restart pc dariau tai tiesiog pc issijungia nereebotina, cia turbut reikia palaukt kol visus driverius ikels, nes ant sio modelio laptopo Windows 8.1 turi 81 driverius o Windows 10 tik 51 driveri, tai manyciau persirasysiu i kita OS ir lauksiu kol ikels.

mKmdx83.png

W9Lv45B.png

MYi9wJF.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3565 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...