Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3608 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Mergina + motoroleris. Už ar prieš?  

37 balsai

1. 1. Mergina + motoroleris?

• 29
    • Prieš
      8

Recommended Posts

Sveiki, man yra 15 metų ir aš esu mergina. Žadu laikytis AM kategorijos teises ir žinoma pirkti motorolerį. Taigi kokios jūsų nuomonės?

• ,

Gerai pagalvok ar tau jo reikia. Ar tu tiek prieš kitus pasirodyt nori, ar tau reikia jo, nes reikia važiuot nemažai iki šulės. Priklauso koks miestas dar, jeigu tokio dydžio, kaip maniškis (Kėdainiai) tai nemanau, kad verta.. Tai kaip ir sakiau, gerai pagalvok. Nes aš irgi jau užsidegęs buvau, kad noriu ir t.t. Bet paskui pagalvojau, o kam? Remontas, kuras ir t.t. Tiesiog nereikia.. Geriau jau ant mašinos pataupyt.

Gerai pagalvok ar tau jo reikia. Ar tu tiek prieš kitus pasirodyt nori, ar tau reikia jo, nes reikia važiuot nemažai iki šulės. Priklauso koks miestas dar, jeigu tokio dydžio, kaip maniškis (Kėdainiai) tai nemanau, kad verta.. Tai kaip ir sakiau, gerai pagalvok. Nes aš irgi jau užsidegęs buvau, kad noriu ir t.t. Bet paskui pagalvojau, o kam? Remontas, kuras ir t.t. Tiesiog nereikia.. Geriau jau ant mašinos pataupyt.

Oj ne, ne. Pasirodyti man nereikia, ne toks žmogus aš, kad pirkčiau daiktą tik "dėl akių"  :lol: Prieš 1 metus persikrausčiau, ir vis dar bendrauju su klasiokais, o tiesioginiai autobusai važiuoja tik 1 kartą per dieną labai nepalankiu metu, tai planuoju važinėti ten. Ir dažnai reikia į Šiaulius važiuoti (apie 30km)

Aš tai už, jei dar merga tokia čiki piki geraa tai awesome yr. O šeip laikykis!

Tai kai išsilaikysiu galėsi mane pamatyt, matau, kad iš Kelmės esi :D

(redaguota)

Leisk atspėsiu, kiti vartotojai šiuo ip yra tavo brolis?

Ką? Aš brolį turiu, bet jis neturi paskyros Supergames'e... Tiesą sakant, net nesupratau ką parašei. Žodžiu eiga gan supainiota (bent jau man sunku suprasti). Jeigu kas nors blogai su ip sakyk, nes kartą jau buvo problemu su juom (užblokavo serveryje kitą žaidėją, bet užsiblokavau ir aš nes esą mano ip tas pats, nors per whatsmyipadress rodo visai kitą ip)

Redaguota , nario Melti

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3608 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...