Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3575 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, šiandien supisau savo kompą tikriausiai, žodžiu buvo toks raudonas perstumimas ant maitblokio, bet 240 gal buvo parašyta, aš paėmiau ir perstumiau jį ant 100 kažkiek, kažkas sužybėjo žaliai maitinimo bloke, gal truputi svylėsiais padave ir nebeįsijungia. Kai perstūmiau kompas buvo įjungtas

Sugedo maitinimo blokas? Kodėl? Ką daryt?

Ar vapšie viskas sudegė?

P.S žinau, kad aš durnas :D 

šitas maitblokis: https://www.varle.lt/maitinimo-blokai/case-psu-atx23-550wsps-xp55012r3-xilence.html

Redaguota , nario `Absoii

mknvc.lt

PSN wanheda_tk
Steam /id/_wan
Discord wan#2716

(redaguota)

Ten tikriausiai nustatyta kokia įtampa eina į jį ir tu padarei per mažą ir srovė buvo per stipri

Redaguota , nario O.R.E.G.O.N.A.S.

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

senas blokas kiba kad dar yra perėjimas iš 240v į 100v bet nesuprantu kodėl 100 :D daržniausiai būna 120v

Taip sudegė, pirk nauja ir nekartok tokios klaidos ;D

sakau 100 du kažkiek, tai 120 tikriausiai ir bv

reiks pirkt, shit... O gal įmanoma pigesnį gaut?:D Svarbu firma? 550w būtinai?

mknvc.lt

PSN wanheda_tk
Steam /id/_wan
Discord wan#2716

senas blokas kiba kad dar yra perėjimas iš 240v į 100v

Tai gal čia specialiai įdėta tas jungtukas, kad būtų galima naudoti kitose šalyse kur yra 120 V. Pvz. JAV.

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3575 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...