Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3974 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Vėjus šneka, 16kiniai maximum, MG rankais, ereliai jeigu Jūs buvot DMG-LE tai ant smurfo ir liksit DMG-LE, ne* proto apie jokius dmg, nes tokiais nebuvot ir nebusit o jei ir įmetė į mm su dmg tai perdaug nesidžiaukit nes ni* nelaimėjot prieš juos, žaidžiu cs:Go nuo pat atsidarymo iki praeitos savaitės, ir sitaip rankais svaistytis "aj cia x* MG1 = as gi LE buvau!" ni* taip nesigauna, jei buvai novinis ir liksi novinis, o novinių niekas neremia, scamas ir tiek, pastatysit savo tuos skinus po 5€, pra*t ir verksit. Uzsidirbt reikia vaikeliai, o ne melzt kitus. Aš žinau kaip yra uždirbami pinigai, visa para art stroikese uz 25€ ir tu siulai kazkur ismest pinigus i bala, vat kai uzsidirbsi savo suprasi kad pinigai i sonus nesimeto. GG WP, zlugimas comming, eikit zaist savo mm toliau. Kai pasieksit GE paimsiu i ESEA jei ipirksit.

Redaguota , nario .lukonic`
Nesikeik, negražu.

Vėjus šneka, 16kiniai maximum, MG rankais, ereliai jeigu Jūs buvot DMG-LE tai ant smurfo ir liksit DMG-LE, nepyskit proto apie jokius dmg, nes tokiais nebuvot ir nebusit o jei ir įmetė į mm su dmg tai perdaug nesidžiaukit nes nixuja nelaimėjot prieš juos, žaidžiu cs:Go nuo pat atsidarymo iki praeitos savaitės, ir sitaip rankais svaistytis "aj cia xujne MG1 = as gi LE buvau!" nixuja taip nesigauna, jei buvai novinis ir liksi novinis, o novinių niekas neremia, scamas ir tiek, pastatysit savo tuos skinus po 5€, prapisit ir verksit. Uzsidirbt reikia vaikeliai, o ne melzt kitus. Aš žinau kaip yra uždirbami pinigai, visa para art stroikese uz 25€ ir tu siulai kazkur ismest pinigus i bala, vat kai uzsidirbsi savo suprasi kad pinigai i sonus nesimeto. GG WP, zlugimas comming, eikit zaist savo mm toliau. Kai pasieksit GE paimsiu i ESEA jei ipirksit.

isnyk tu vps is cia zinove

04d17064acca233e6c5eab1c9fc6ce5d297.png

Vėjus šneka, 16kiniai maximum, MG rankais, ereliai jeigu Jūs buvot DMG-LE tai ant smurfo ir liksit DMG-LE, ne* proto apie jokius dmg, nes tokiais nebuvot ir nebusit o jei ir įmetė į mm su dmg tai perdaug nesidžiaukit nes ni* nelaimėjot prieš juos, žaidžiu cs:Go nuo pat atsidarymo iki praeitos savaitės, ir sitaip rankais svaistytis "aj cia x* MG1 = as gi LE buvau!" ni* taip nesigauna, jei buvai novinis ir liksi novinis, o novinių niekas neremia, scamas ir tiek, pastatysit savo tuos skinus po 5€, pra*t ir verksit. Uzsidirbt reikia vaikeliai, o ne melzt kitus. Aš žinau kaip yra uždirbami pinigai, visa para art stroikese uz 25€ ir tu siulai kazkur ismest pinigus i bala, vat kai uzsidirbsi savo suprasi kad pinigai i sonus nesimeto. GG WP, zlugimas comming, eikit zaist savo mm toliau. Kai pasieksit GE paimsiu i ESEA jei ipirksit.

Pritariu tau, vien dėl to ką man rašė jie. Tipo paremi, jie skin prisiperka ir atrodo rimtas clan'as :)) Vaikai nežino kas yra darbas ir kad dirbant gauni pinigus :)

Pritariu tau, vien dėl to ką man rašė jie. Tipo paremi, jie skin prisiperka ir atrodo rimtas clan'as :)) Vaikai nežino kas yra darbas ir kad dirbant gauni pinigus :)

Kiek pačiam vaikę didysis, ojezau *Myliu SuperGames.lt**t suklydau ne taip pasakiau atvirkštine forma norejau pasakyt tai dabar čia rašysi, kliedėsi savo nesamonem ?

04d17064acca233e6c5eab1c9fc6ce5d297.png

Kiek pačiam vaikę didysis, ojezau *Myliu SuperGames.lt**t suklydau ne taip pasakiau atvirkštine forma norejau pasakyt tai dabar čia rašysi, kliedėsi savo nesamonem ?

23 ir ką tu man ? Dabar gal nesiteisink :) Eikit geriau va padirbsit, susirinksit ant daiktų ir galėsit žaist sau "pro" lygoj.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3974 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...