Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ka daro tie cs 1.6 cfg?


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3177 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

O ka daro tie knife cfg bei visokie markeloff ?

Tiesiog viskas yra sudėta,subindinta. Pelės jautrumas,ten skaičiai sudėti kokiais gali ginklą pasirinkt,ir visoks kitoks brudas. Tiesiog viską susidedi pagal save,ko tau labiausiai reikia ir tiek. Palengvina vistiek kažkiek žaidimą,aišku tik ne koks aim'as ar wh.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

O ka daro tie knife cfg bei visokie markeloff ?

CFG sutrumpinimas zodzio configuration. Lietuviskai - konfiguracija. Tai yra zaidimo direktorijos .txt failas, kuriame yra issaugoti tavo zaidimo nustatymai. Jeigu tu istrinsi ta konfiguracijos failiuka, visi uzbind'inti (uzprogramuoti) mygtukai ir kiti (video, audio) nustatymai bus atstatyti i pradinius (gamyklinius/default). Pvz. gamykliskai "W" mygtukas uzbindintas eiti i prieki (move forward), bet tu ji gali pakeisti i betkoki kita. Visi pakeitimai uzsirasys config.cfg faile.

Del tu visokiu knife ir markelof cfg. Tai yra absoliutus absurdas. Dauguma tu profesionaliu zaideju isplatintu cfg yra fake (netikri). Tai gali padaryti kiekvienas. Sukuria savo cfg ir pavadina belekaip - markeloffai, navi ir kiti klounai, o zmones tuo tiki. Blogiausia yra tai, jog jie naudodami svetimus cfg tikisi geriau pradet zaist. Nors realybe yra kitokia. Visu funkciju ir mygtuku pakeitimai yra galimi, nes kiekvienas zmogus skirtingas. Taigi, naudodami svetimus cfg jus atvirksciai pradesit zaist blogiau, nes tie nustatymai jums neitiks.

Taip, yra kelios komandos (kurios velniai zino ar veikia  po paskutiniojo 1.6 steam update), kurios pagerina jusu santyki pries kitus pagal interneto pranasuma. Skirtumas minimalus (kai kam vidutiniskas), bet naudoti verta. Ir vel gi tie patys interneto 1.6 nustatymai ne kiekvienam tinka. Skirtingos salys, skirtingi interneto greiciai, skirtingas ping ir t.t.

Ir ne, po velniu, jeigu kazkas naudoja cfg tai nereiskia, kad jis sukciauja. Kiekvienas zaidziantis 1.6 turi savo cstrike folderyje cfg faila. Sukciavimas skaitomas tada, kai yra idedamos alias komandos. Alias komanda - pagrinde pavercia kelis veiksmus vieno klaviso paspaudimu. Taciau egzistuoja tokios alias komandos kaip norecoil ir t.t.

P.S. Isideje knf configa nepradesite visus zudyt is desimties metru atstumo. Susitaikykit su tuo.

Redaguota , nario xOzer
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

atsakau i tema:

cfg leidziami, nes tai nustatymai paprastyciai

alias cfg - ne, nes tai jau script.

 

jei tu per gta nueisi i nustatymus ir pasikeisi kazka su pelyte tai cia jau tu cytas busi? ne, tai va, nueik i ta knife.cfg koks ten butu be pavadinimas tiesiog daugiau papildomu nustatymu, kad tau BUTU PATOGIAU ZAISTI, GALI NUSISTATYTI MOUSE SENSITIVE ir panasiai daug daug, susirask intike pilna funkciju yra, tik alias jei jau bus zodziai ir pns, tai mesk lauk, arba eik ir gauk bana, seip gali pasileisti bet koki cfg nueiti i cs parasyti alias ir turetu ismesti allias commands: jei nebus, tai svarus, tiesiog taip tikrina, jei prasys taves alias ss, o busi uzsialiasines, tai gg wp tau, pasidarai toki, kad butu patogu ir zaidi.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3177 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...