Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3583 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, upgraidinaus į Windows 10 ir dabar aš negaliu ištrinti Windows.old papkutes. Kai bandau iškart ją ištrinti man meta kad negali ištrinti "System", kai bandau atskirai viską meta kažką su "TrustedInstaller". Gal galit padėt?

Nežinau, čia pasirodys durnas klausimas, bet paklausiu: Tipo jei kažkaip ištrynsi windows.old aplankaliuką, tuomet išsitryns visi seni buve failai ar kaip? :D

Redaguota , nario blackseyes*

Nebūk su kitais žiaurus, ir pamatysi, kad jie irgi nėra žiaurūs.

Nothing Special..

Nežinau, čia pasirodys durnas klausimas, bet paklausiu: Tipo jei kažkaip ištrynsi windows.old aplankaliuką, tuomet išsitryns visi seni buve failai ar kaip? :D

Panašiai, tai seni windowsai galima sakyti. Be to aš irgi turiu klausimą gal ir kvailoka, ar tai kiti daro dėl to, kad atsilaisvintu vietos ar tai būtina?

Padėjau? Patiko postas, tema?
Nepagailėk +rep

Ten tiesiog liekanos nuo senu Windows, tik Windows bet jokių kitų failų neištryns.

Panašiai, tai seni windowsai galima sakyti. Be to aš irgi turiu klausimą gal ir kvailoka, ar tai kiti daro dėl to, kad atsilaisvintu vietos ar tai būtina?

Kad atsilaisvint vietos, jei nori gali pasilikti.

• Teigiamai 1

QMkPpxPDYY0fu.gif

Išgerkim už tuos kurie dar džiaugiasi gyvenimu o ne internetu

Ten tiesiog liekanos nuo senu Windows, tik Windows bet jokių kitų failų neištryns.

Kad atsilaisvint vietos, jei nori gali pasilikti.

Mmm supratau, būtu gerai, kad išsitryntu visi seni failai :D. Aš norėčiau clean install pasidaryti, bet paskui reikėtu dirbti tikriausiai su Drivers, ko tikrai nenoriu. Tad šūds :/

Nothing Special..

Su Unlocker eis, man pavyko *_^

Gal kitų būdų yra? Nes man Unlocker neduoda atsisiūsti.

Mmm supratau, būtu gerai, kad išsitryntu visi seni failai :D. Aš norėčiau clean install pasidaryti, bet paskui reikėtu dirbti tikriausiai su Drivers, ko tikrai nenoriu. Tad šūds :/

Jau gal nuo Windows 7 visos tvarkyklės įsirašo automatiškai su Windows Update, bet yra labai naudinga atsinaujinti pačiam bent vaizdo plokštės tvarkyklės.

• Teigiamai 1

QMkPpxPDYY0fu.gif

Išgerkim už tuos kurie dar džiaugiasi gyvenimu o ne internetu

(redaguota)

Gal kitų būdų yra? Nes man Unlocker neduoda atsisiūsti.

Jau gal nuo Windows 7 visos tvarkyklės įsirašo automatiškai su Windows Update, bet yra labai naudinga atsinaujinti pačiam bent vaizdo plokštės tvarkyklės.

Hmm. Supratau, tuomet bandysiu daryti CLEAN instaliaciją.

PS: Nesu dar niekad įsirašynėjas windowsų ar driverių, tai gal ir bus tikrai naudinga :D

Redaguota , nario blackseyes*

Nothing Special..

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3583 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...