Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3539 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Trečias pagal tut, nėrą ką kritikuot. Kiti, irgi beveik nėra nes tuštoki, pirmam blogas smudge, galėjai labiau padirbėt su juo išgaut kokią nors formą, antrame nematau jokių pastangų, ketvirtame, bg ir renderis? Aš pirmą kartą įsijungęs ps daugiau buvau padaręs. Penktame tas pats, biški yra kažko, bet neužbaigtas darbas,  šeštame tie brushai bandyti derint, gal kažkiek ir išėjo, bet darbas tuščias, tie brushai darbo neužpildo, septintame viskas random. Siūlau nekopijuoti tų renderių ir nestumdyti juos mažinant opacity, vaikiškai atrodo. Bandyk visalaik kažką gražaus išgaut. Prisiminiau viena savo darbų kuris yra neviešintas su tavo septintu renderiu padarytas:

rMUwwr7.png

negeriausias aišku, bet visgi, bandžiau kažką išgaut, o tu random sumėtiai

Redaguota , nario EdgaK

6fb4526624b5357cba5e070b72a245cf81.jpg

Trečias pagal tut, nėrą ką kritikuot. Kiti, irgi beveik nėra nes tuštoki, pirmam blogas smudge, galėjai labiau padirbėt su juo išgaut kokią nors formą, antrame nematau jokių pastangų, ketvirtame, bg ir renderis? Aš pirmą kartą įsijungęs ps daugiau buvau padaręs. Penktame tas pats, biški yra kažko, bet neužbaigtas darbas,  šeštame tie brushai bandyti derint, gal kažkiek ir išėjo, bet darbas tuščias, tie brushai darbo neužpildo, septintame viskas random. Siūlau nekopijuoti tų renderių ir nestumdyti juos mažinant opacity, vaikiškai atrodo. Bandyk visalaik kažką gražaus išgaut. Prisiminiau viena savo darbų kuris yra neviešintas su tavo septintu renderiu padarytas:

rMUwwr7.png

negeriausias aišku, bet visgi, bandžiau kažką išgaut, o tu random sumėtiai

Dėkui už kritiką :)

Pritariu EdgaK nuomonei, bet vistiek, man žiūrisi gan gražiai visi tavo darbeliai, nors ir kaip kiti sako, kai kur labai tuščia, mažai išdribta, but still, looking nice.

Dėkui ;)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3539 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...