Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3620 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, ieškau žmogų arba žmonių kurie galėtu nemokamai (ne už admin, ne už pinigus ir panašiai) išreklamuoti serverį. Tiesa sakant zaj*balino tas SAMP'as, pis*es kaip žuvis į ledą - rezultato 0. Per visą laiką buvau investavęs į serverio reklamą virš tūkstančio litų - rezultato 0. Siūliau normalų atlyginimą už reklamavimą - tema: [ieškau] Ieškomas samdomas reklamuotojas. Biudžetas: 100€ (345,28 LTL) - reklamuotojo neradau. Serveris miršta, nors mano manimu jis tikrai vertas dėmesio, veiklos serveryje, palyginus su kitais serveriai - daugiau, funkcialumu nuo kitų neatsilieka.

Gal atsiras šiame forume žmogus arba žmonės kurie prikels serverį ir neduos jam užsilenkt.

Freepost'ų nelaukiu.

• Teigiamai 5
  • ,

Jeigu serveryje žaidžia mažai žmonių reiškias jis nėra patrauklus, kitaip sakant neįdomus, o nuo to jokios reklamos neišgelbės :)

Aha, tik kažko anksčiau jame žaide pastoviai 50-100, praeita vasara online'as buvo 70-100. Kai vlrg startavo tai pas mane online'as krito mažiausiai 20. PRAŠIAU GI, BE FREEPOST'Ų.
(redaguota)

Aha, tik kažko anksčiau jame žaide pastoviai 50-100, praeita vasara online'as buvo 70-100. Kai vlrg startavo tai pas mane online'as krito mažiausiai 20. PRAŠIAU GI, BE FREEPOST'Ų.

P* man tie postai :DD galite visus nuiimti nepasigesiu. Jeigu šitaip vyksta reiškiasi nėra patikimų žaidėjų kurie užsilikęs, matyt serverį daugumą sudaro vien naujokai, kuriems yra visiškai pox** kur žaisti. Pvž man asmeniškai nežaidus nei sekundės dogberry serveryje iškart į akį krantą negražūs forumo dizainas, visgi jis turi būti kažkuo traukiantis, o čia kažkokia mėsmalė.. ?

Redaguota , nario Lukas

P* man tie postai :DD galite visus nuiimti nepasigesiu. Jeigu šitaip vyksta reiškiasi nėra patikimų žaidėjų kurie užsilikęs, matyt serverį daugumą sudaro vien naujokai, kuriems yra visiškai pox** kur žaisti. Pvž man asmeniškai nežaidus nei sekundės dogberry serveryje iškart į akį krantą negražūs forumo dizainas, visgi jis turi būti kažkuo traukiantis, o čia kažkokia mėsmalė.. ?

Kokia dar mėsmalė? Mėsmalė tai tokie forumai kaip greenside ir t.t., ypač kur dar be adblockerio neparefreshinus formo neįeisi :funny:. Kaip tik viskas paprastai ir gražiai padaryta, o tai dabar kiek matau tai forumas turi būti IPB su vaivorykštės spalvų gama visa sudėta. Ankščiau išvis būdavo puslapiai ant php-fushion pastatyti, rečiau ant phpbb/SMF ir visi patenkinti buvo.

tumblr_npgtem62qP1twpmjxo1_540.gif

Edgarai, žaidėjai renkasi lengvesnį žaidimą, šiuo atvėju GRP serverį, kuriame smagu tik pašaudyti. Sistemos neturinčios bendros įtakos ir logikos. Spėju tuoj pat užsipuls koks VLRG žaidėjas, ir pasakys, kad sąmonė jog NASA skrenda narkotikų ieškot. peace.

Nemenčinės miškai - MUCHAMORŲ namai!

Tokių fruktų prašau nerašyti:

[12:55:15] Adam: Turiu jums provokuojanti pasiulyma detaliau, kai priimsite i skype.

[12:55:19] Adam: Siulau jums kurti fC/*Myliu SuperGames.lt* projektą pvž viską parodyčiau.

[21:54:13] Adam: Bent jau atrašykite man.

[22:11:09] Dogberry.lt / ES.^: Nedomina. Serveris keliamas i Los Santos.

[22:11:37] Adam: Sekmes zlugime.

[22:11:57] Adam: 25 jau tik losia xD

[22:12:25] Dogberry.lt / ES.^: Dekui.

[22:12:34] Adam: Niera uz ka :) reklamavimas nepadeda.

[22:12:42] Adam: Nerandi reklamuotojo vLRG atsidare ir zluges tu.

• Teigiamai 3

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3620 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...