Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3579 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Visi labai šaunūs ir patiko, kai aš dar į tų sigų kūrimą neįsikirtęs, tai man viskas gražu kas su jais susiję, bet šie tikrai labai šaunūs.  :mucha:

gal kokių pamokų pasiūlysi ar dar ko ? Kad greičiau suprasčiau kas kaip daromą, ačiū.

Pats siemiausi iš Hades Tutorials per youtube o visą kitą pats išmasčiau, o šiaip žadu pats kurti tutorialu ateityje :) Bet  pats mokiausi per Hades tutorials ir dar žiurėdamas speed art manipulation arba jų tutorialus

Betvarke ir chaosas, per daug to bluro fone, tai jau nebemadinga senai ir negražu viskas išmėtita belekaip, nesiriša tie c4d.... iblendinimas irgi prastas

Pasimokyk daugiau tutorialu čia rasi http://signature-lab.deviantart.com/gallery/24114680/Tutorials?set=24114680&offset=0

Iš tavęs nieko gero neišgirsi bet pom kritiką yra kritiką .. ;D dq

(redaguota)

To baldo kritika tai siiiiiiiick. Visiems tik protą pisa, o pats kažkokia spinta užsidėjas, darbų neparodo :].

Bus koks samp heiteris, bet ne apie tai čia.

Darbai tikrai gražūs, tik vat to paskutinio renderis tikrai matosi chujovos kokybės ( ties galva, atrodo kaip iškirptas iš kur nors ).

Ir stilius pastebėjau daug maž visur vienodas. Na, bet vistiek atrodo šauniai.

Dadedu:

Dar su tekstu kažką bandyk, nors man pačiam prastai su juo, bet visur tiesiog baltas tekstas, bandyk pritaikyt labiau, arba nedėk kaip man siūlė xd.

Redaguota , nario Opтiмisтas_

31e2e4083c8e9c337fcb47f9d02720a5594.gif

Aš tarsi girdžiu balsą, tylink garsą, gydyk, save repeatink, žinias gilink, nupisai mano stilių? Poxuj tyliu.. stotelėj galinėj...

To baldo kritika tai siiiiiiiick. Visiems tik protą pisa, o pats kažkokia spinta užsidėjas, darbų neparodo :].

Bus koks samp heiteris, bet ne apie tai čia.

Darbai tikrai gražūs, tik vat to paskutinio renderis tikrai matosi chujovos kokybės ( ties galva, atrodo kaip iškirptas iš kur nors ).

Ir stilius pastebėjau daug maž visur vienodas. Na, bet vistiek atrodo šauniai.

Dadedu:

Dar su tekstu kažką bandyk, nors man pačiam prastai su juo, bet visur tiesiog baltas tekstas, bandyk pritaikyt labiau, arba nedėk kaip man siūlė xd.

Baldas teisus.. Tegul apdriba fona arba ji patamsina nes taip tai visa parasu isvaizda sugadina.

QMkPpxPDYY0fu.gif

Išgerkim už tuos kurie dar džiaugiasi gyvenimu o ne internetu

Čia tau ne foto retushavimas, kažkada senai senai gal ir buvo tas blur madingas siguose, bet dabar nebemadinga. Na bent jau ne tiek daug, bandyk be Stocku BG derint gražu...

Va pažiūrėk kaip žmogus gražiai dirba :)  http://wishlah.deviantart.com/gallery/54943897/Tags

Jiem iki tokio lygio dar turi, kaip ir dauguma šiame forume esantiems gfxeriams. Darbuose beveik visur chaosas, paskutiniuose 2 siguose, beveik tas pats dalykas padarytas, nejaugi vien permetei tekstūras ar kas ten ir viskas? Per daug bluro dedi

6fb4526624b5357cba5e070b72a245cf81.jpg

(redaguota)

Renderio kokybe sudina ir matosi kad tau ant patarimu - pochui.

Agirdž debile tu tavo tie patarimai ne per 1 dieną ikertami o tu vpš nieko nemoki tik aceit ant kitų patarimų pritari nieko gero nepasakai tai pyzdink nahui suprantu EdgaK ir Baldą be aš jų patarimus per 1 d nepritaikysiu prie darbų tai gali dinkt iš tavęs nieko neišgirdau

Redaguota , nario .lukonic`
w/e.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3579 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...