Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3993 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Labas!

Tai kažkaip susidomėjau apie KKK, pats tikrai nesu rasistas ir tikrai nepalaikau tokių dalykų, bet ką manot Jus apie patį KKK ir vis dar manot, kad jie savo ritualus daro?

Kukluksklanas (angl. Ku Klux Klan, KKK) yra kelių praeities ir šiuolaikinių organizacijų JAV, kurios pasisako už baltųjų viršenybę, yra antisemitinės, antikatalikiškos, rasistinės, homofobiškos ir antikomunistinės, pavadinimas. Pirmoji tokia organizacija atsirado devyniolikto amžiaus viduryje ir siekė neleisti juodaodžiams pasinaudoti pilietinėmis teisėmis, jiems suteiktomis po pilietinio karo. Šios organizacijos dažnai naudojo terorizmą, jėgą ir bauginimą, pvz., kryžių deginimas ir linčiavimas.

Kai kada vadinami pilnu pavadinimu Baltieji Kukluksklano Riteriai (pažymėtina, kad „baltieji“, priešingai daugelio nuomonei, čia reiškia ne rasę, bet tradicinio apdaro spalvą (žr. tradicijos)).

220px-Burning-cross2.jpg

ir kodėl gi, o kur tavo patys argumentai kodėl tu tai palaikai?

Nu, nes aš labai nemėgstu negrų ir gėjų. Taip pat čia nelabai manau teisingai parašyta, kad antikatalitiška, nes KKK skelbia, kad yra krikščioniška organizacija.

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

Tai, kad negrai ir gėjai visiškai skirtingi dalykai. Juodaodžiai tokie patys žmonės turintis kitokią odos spalvą, tik tai.

Ne tokie patys, jeigu jie normaliai elgtųsi tada nebūtų neapykantos, bet jie daro nusikaltimus, narkotikus, plėšia, agresyviai elgiasi ir daro kitus blogus dalykus. Gėjai prie ko čia yra, nes tavo tam tekste paminėta žodis homofobiška.

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

Ne tokie patys, jeigu jie normaliai elgtųsi tada nebūtų neapykantos, bet jie daro nusikaltimus, narkotikus, plėšia, agresyviai elgiasi ir daro kitus blogus dalykus. Gėjai prie ko čia yra, nes tavo tam tekste paminėta žodis homofobiška.

Tai, kad pilną baltaodžių ir baltaodžių aplamai visokių gaujų kurie tą patį daro, ką tu nusišneki? :D

Negrai daugiausiai daro visų blogų dalykų

Nebenusisnekam, kurie daro, tai tik tie kurie uzauge "gatvese" yra kile is asocialiu seimu ir nebuvo aukleti, arba buvo aukleti minimaliai. Dazniausiai jie vaikystei jie mato mustines, girtuoklystes, pasaipas, o kartais ir lytini akta. Tu taip uzauges irgi arba taptum vienu is tokiu zmoniu, arba kaip tik begtum nuo tokiu zmoniu kiek imanoma greiciau. Pasiziurek i juodukus kurie uzauge ne asocialiuose seimuose, visiskai normalus zmones

Su supergames nuo: 2009-09-12 :*

Nebenusisnekam, kurie daro, tai tik tie kurie uzauge "gatvese" yra kile is asocialiu seimu ir nebuvo aukleti, arba buvo aukleti minimaliai. Dazniausiai jie vaikystei jie mato mustines, girtuoklystes, pasaipas, o kartais ir lytini akta. Tu taip uzauges irgi arba taptum vienu is tokiu zmoniu, arba kaip tik begtum nuo tokiu zmoniu kiek imanoma greiciau. Pasiziurek i juodukus kurie uzauge ne asocialiuose seimuose, visiskai normalus zmones

Nu gyvenantys Lietuvoje neturi priežasties nekęsti negrų, nes jų čia nėra. Kitose šalyse nemėgsta negrų, kaip lietuviai lenkų. Jeigu vietoj lenkų būtų negrai tada mes nekęstume jų.

Ka jus cia nusisnekat? :D Kaip visi savo negrai tie patys zmones ir labiau kenciantys negu mes - ypac afrikoje ar kur ten. Kad jie daro daugiau nusikaltimu negu baltaodziai tai jus klystat, tik taip atrodo. Matosi kad prisiziureja visokiausiu filmu apie juodaodziu daromas veiklas. Net ir baltaodziai buna prisideda prie tokiu veiklu.

QMkPpxPDYY0fu.gif

Išgerkim už tuos kurie dar džiaugiasi gyvenimu o ne internetu

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3993 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...