Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3569 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Na čia jau reiktų vertinti, kaip ne sig'ą, o kaip paprastą parašą.

Pirmas darbelis tiesiog gražiai atrodo, kadangi spėju paėmei ir bg iš to pačio anime, tekstas labai gerai pritaikytas, dar manau galėjai apačioje mažomis raidėmis kažką darašyti manau dar gražiau atrodytų, bet ir taip gerai atrodo. Focalas neblogas, bet tekstas galėtų būti šiektiek arčiau, kadangi pirmą kartą pamačius darbą labiausiai dėmesį atkreipia tekstas tada renderis, o reiktų, kad jie abu atkreiptų dėmesį, o ne atskirai. Renderis net negaliu pasakyti, kad buvo labai daug daryta su juo, nebent tvarkei spalvas ir pnš., bet tas renderio išdidinimas, užmestas desaturate ir maybe soft light arba sumažintas opacity labai tiko prie darbo. 

Antrasis darbas jau labiau primena sig'ą, bet labai užtamsinai. C4d visai neblogai pritaikyti, nei per daug nei per mažai. Bg irgi užtaikytas ant temos, tik man labai nepatiko kaip tu pasielgei su renderiu >.>. Akis palikai šviesias, o viską kitą užtamsinai irgi. Galėjai labiau padirbėti su renderiu pridėti kokių light efektų ar tai nors kokio glow užmesti. Tekstas sakyčiau šįkart per toli nuo renderio, galėjai manau ingrūsti tarp renderio kūno ir rankos, o tą bg irgi šiektiek pagrąžinti, nes palikus tuščią vietą kažkaip keistai atrodytų mano manymu.

TL;DR

1 darbas:

*tekstas looks awsum

*renderis įblendintas

*bg quality lil'bit sucks.

2 darbas:

*renderis irgi gan neblogai įblendintas

*tekstas per toli

*per daug tamsos

*renderio akis pašviesinai, bet visą kitą palikai tamsoje.

*bg looks nice

*c4d reiktų į patį viršų layerių užmesti, arba pašviesinti irgi.

-Jei norėjai daryti sigus tai dar trūksta šių detalių:

*Lightning a.k.a apšvietimas.

*Light efects.

*Pirmame darbe c4d. (nebūtinai)

*Fractals (nebūtinai)

*Tekstūrų

Galutinis įvertinimas pirmas darbas labiau į nice puse, antras darbas į meh puse.

P.s. Čia yra mano pačio nuomonė ir įvertinimas. Profesionalo įvertinimas gali labai skirtis nuo mano.

Redaguota , nario Rin

Na čia jau reiktų vertinti, kaip ne sig'ą, o kaip paprastą parašą.

Pirmas darbelis tiesiog gražiai atrodo, kadangi spėju paėmei ir bg iš to pačio anime, tekstas labai gerai pritaikytas, dar manau galėjai apačioje mažomis raidėmis kažką darašyti manau dar gražiau atrodytų, bet ir taip gerai atrodo. Focalas neblogas, bet tekstas galėtų būti šiektiek arčiau, kadangi pirmą kartą pamačius darbą labiausiai dėmesį atkreipia tekstas tada renderis, o reiktų, kad jie abu atkreiptų dėmesį, o ne atskirai. Renderis net negaliu pasakyti, kad buvo labai daug daryta su juo, nebent tvarkei spalvas ir pnš., bet tas renderio išdidinimas, užmestas desaturate ir maybe soft light arba sumažintas opacity labai tiko prie darbo. 

Antrasis darbas jau labiau primena sig'ą, bet labai užtamsinai. C4d visai neblogai pritaikyti, nei per daug nei per mažai. Bg irgi užtaikytas ant temos, tik man labai nepatiko kaip tu pasielgei su renderiu >.>. Akis palikai šviesias, o viską kitą užtamsinai irgi. Galėjai labiau padirbėti su renderiu pridėti kokių light efektų ar tai nors kokio glow užmesti. Tekstas sakyčiau šįkart per toli nuo renderio, galėjai manau ingrūsti tarp renderio kūno ir rankos, o tą bg irgi šiektiek pagrąžinti, nes palikus tuščią vietą kažkaip keistai atrodytų mano manymu.

TL;DR

1 darbas:

*tekstas looks awsum

*renderis įblendintas

*bg quality lil'bit sucks.

2 darbas:

*renderis irgi gan neblogai įblendintas

*tekstas per toli

*per daug tamsos

*renderio akis pašviesinai, bet visą kitą palikai tamsoje.

*bg looks nice

*c4d reiktų į patį viršų layerių užmesti, arba pašviesinti irgi.

-Jei norėjai daryti sigus tai dar trūksta šių detalių:

*Lightning a.k.a apšvietimas.

*Light efects.

*Pirmame darbe c4d. (nebūtinai)

*Fractals (nebūtinai)

*Tekstūtų

Galutinis įvertinimas pirmas darbas labiau į nice puse, antras darbas į meh puse.

P.s. Čia yra mano pačio nuomonė ir įvertinimas. Profesionalo įvertinimas gali labai skirtis nuo mano.

Dėkui už kritiką, kitą kartą pasistengsiu labiau ^_^

Tikrai gražūs , šaunuolis , tobulėk ir toliau .

Dėkui ^_^

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3569 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...