Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3572 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Neveltui lietuviai esate. Matai, gavo žmogus moderatorių, ir pavydo scenos jau....Imkitės gėdos, ypač autoriau, turi gerą projektą, where problem?

Dar prie rašybos kabinėjas. Kaip nori taip rašo, svarbu tegul prižiūri

• Teigiamai 3

Kario pareiga - ne žūti dėl tėvynės, bet padaryti taip, kad priešas žūtu dėl savo tėvynės.

Neveltui lietuviai esate. Matai, gavo žmogus moderatorių, ir pavydo scenos jau....Imkitės gėdos, ypač autoriau, turi gerą projektą, where problem?

Dar prie rašybos kabinėjas. Kaip nori taip rašo, svarbu tegul prižiūri

O tau reiktu pirmą išmokti skaityti aš šią temą kūriau ne dėl to o pasidomėti iškur jam moderatorius... "

CS:GO serverių ir pluginų kūrimas: Spausk čia icon_tick.png

O tau reiktu pirmą išmokti skaityti aš šią temą kūriau ne dėl to o pasidomėti iškur jam moderatorius... "

Tam skirta asmeninės žinutės, taip ir gavo, už ką? Tikriausiai neturi įspėjimų, aktyvus forume.

Kario pareiga - ne žūti dėl tėvynės, bet padaryti taip, kad priešas žūtu dėl savo tėvynės.

Kai davei man 50 € , kad taves neblokuočiau, kalbėjai kitaip.

What?? :DD

Man tai viskas ph, bet svarbu laikyk sg forumą.

Čia man atrodo "Eimantas P" narys persikėlė acc nes apgavo kažkoki zmogu.

Abejoju, nes abu mačiau ilgą laiką. Čia kitas :/ Bet vistiek keista, kad eimantas p. dingo acc? :D

Aš tiesiog nemegstu rusų gal kada nors nuomonė apie jos pasikeis bet dabar pati pavojingausia šalis ir baisus žmonės

Oj tokių žmonių nekečiu, vienas kažką padaro, ir jau visą šalis matai kalta. P.S: bus problemu, kai rusai, lietuva valdys

(redaguota)

• Rakinkit tema , stumykla atsidarė jau .

Eimantas P buvo užbanintas visiems laikams šiame forume kam dar neaišku.

Žmogus turintis Moderatoriu jis tikrai ne Eimantas P , suliginau IP , nesutampa .

Eimantas P prarades Moderatoriaus statusą buvo renkamas moderatorius vietoi jo , ir išrinko nauja .

O žmogus iš pavydo sukurę šia tema , ir mano kad gaus daug +rep už tai kad neteisingai atseit gavo moderatoriu

Bereikalo žmogus nenusipelnes negautu moderatoriaus posto , čia ir taip aišku kad nusipelnė , ir nemanau kad ims ir savininka papirkines , ar savininko pavaduotoju.

Redaguota , nario uŽygis.
  • Teigiamai 4
  • Neigiamai 1

Su SuperGames.Lt esu nuo 2015.07.23

• Rakinkit tema , stumykla atsidarė jau .
  • Eimantas P buvo užbanintas visiems laikams šiame forume kam dar neaišku.
  • Žmogus turintis Moderatoriu jis tikrai ne Eimantas P , suliginau IP , nesutampa .
  • Eimantas P prarades Moderatoriaus statusą buvo renkamas moderatorius vietoi jo , ir išrinko nauja .
  • O žmogus iš pavydo sukurę šia tema , ir mano kad gaus daug +rep už tai kad neteisingai atseit gavo moderatoriu
  • Bereikalo žmogus nenusipelnes negautu moderatoriaus posto , čia ir taip aišku kad nusipelnė , ir nemanau kad ims ir savininka papirkines , ar savininko pavaduotoju.

Teisingai. :D

O dieve, kokios pavydo scenos... Jeigu į komandą įstoja naujas žmogus, tai jau būtinai pirko? Labai gražiai priemat naują veidą projekte. Skaitykim dabar aš gaučiau moderatorių jeigu būčiau nusipelnęs, irgi kokio kvailio būtų sukurta beprasmiška temą „Kodėl tas ir tas gavo moderatorių“? Jūs išvis džiaukites, jog kažkas palaiko forume tvarką per vasarą, jug kiti tai atostogauja. Pamąstykit prieš kuriant beprasmišką temą.

HJONES OUT

thx už dėmesį.

• Teigiamai 1

O dieve, kokios pavydo scenos... Jeigu į komandą įstoja naujas žmogus, tai jau būtinai pirko? Labai gražiai priemat naują veidą projekte. Skaitykim dabar aš gaučiau moderatorių jeigu būčiau nusipelnęs, irgi kokio kvailio būtų sukurta beprasmiška temą „Kodėl tas ir tas gavo moderatorių“? Jūs išvis džiaukites, jog kažkas palaiko forume tvarką per vasarą, jug kiti tai atostogauja. Pamąstykit prieš kuriant beprasmišką temą.

HJONES OUT

thx už dėmesį.

Svarbu apie save pagalvoja. Nesusimąsto, kad kiti ir kitos veiklos turi, o ne sėdėt ir prižiūrėt forumą prie šitų nupiepelių, bet dėl jų tai ir daro.

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3572 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...