Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3983 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

sveiki gal kas žino kur nemokamai taiso dantys bei istato suaugusiems ar išvis yra lietuvoje tokie istaiga nes su pinigais yra trukumas kai truksta tai šūdas nes be dantų vaikštau atsibodo jau man niekad merginos neturėsiu :D kai dantų truksta ir dar pilną skylų situacija tikrai nepavydetina mano, beje man 19 metu

Redaguota , nario edvinas148

Jau ir taip ne kokie mano situacija o dar čia pizdavoji, valgyt net sunku yra... pabūtum mano situacijoj žinotum kaip yra nemalonu ir pakeist nieko negali... nes visur remesi pinigais

Pats kaltas esi , kad neprižiūrėjai savo dantų. Reikėjo valyti ir juos saugoti , o dabar pats turbūt gailiesi , kad neskyriai jiems geros priežiūros. 

ari-gif-1424468918.gif

(redaguota)

Pats kaltas esi , kad neprižiūrėjai savo dantų. Reikėjo valyti ir juos saugoti , o dabar pats turbūt gailiesi , kad neskyriai jiems geros priežiūros. 

Dar ir kaip gailiuos valydavau kartais ir menesi, bet matyt to nepakako, supuvo ir iškrito dantys, aišku ką padarysi dabar... bet šūdinai atrodau dabar negaliu net nusišypsoti :D būtų pinigų senai istatytų bet kai jų trukumas tai...

Redaguota , nario edvinas148
(redaguota)

Dar ir kaip gailiuos valydavau kartais ir menesi, bet matyt to nepakako, supuvo ir iškrito dantys, aišku ką padarysi dabar... bet šūdinai atrodau dabar negaliu net nusišypsoti :D būtų pinigų senai istatytų bet kai jų trukumas tai...

Yra toks pasakymas , kaip pasiklosi taip ir išmiegosi. Šiuo atvėju tu blogai pasiklojai.

Redaguota , nario DiCaprio

ari-gif-1424468918.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3983 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...