Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4015 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Esu buvęs, šiaip kekviena sanatorija yra skirtinga. Žiūrint kokia tu liga sergi ir panašiai. Nes pagal ligą tau nustato terapijas,procedūras visokias. Arba jai šiaip nori tai nežinau. Kurioje aš buvau tai ten baseinai,kiemas, terapijos, vonios ir t,t. Būna visokiausių veiklų. Kurioje buvau sanatorijoje tai ten miegodavom vienam kambaryje apie 4-5 žmones.

Redaguota , nario Aurim

http://GeaLMC.lt/ - Minecraft serveris! - IP: mc.gealmc.lt!

Buves. Adaptuotis man buvo daugiau nei sudetinga. Norejau buti vienas. Deja, toks noras neivyko, nes ten niekas tau neskirs atskira kambari, nebent sergi liga, kuri gali uzkrest kitus per ora. Po kiek laiko pripratau (~1 men), toliau laikas ejo zymiai greiciau. Savaitgaliui leisdavo varyt namo. Pliusas toks, kad sanatorijoje buvau mokslo metu laikotarpiu, tai pamoku skaicius buvo minimalus, o namu darbus darydavau per 5-10min. Vienu zodziu - nenoreciau ten grist.

(redaguota)

Buvau "Gintaro" sanatorijoje palangoje ,viskas labai gražu ,kambaryje buvau kartu su mama ir sese daugiau viskas ,yra daug vaikų ,mes su jais visados į kokią problemą patekdavom ,krč buvo liftas tai mes su jais pastoviai pirmyn-atgal keliames ,ir buvom užstrige XD... Faina ,aplinka rami ,yra biblioteka ten prie pc pabūni ištiesiu net nenorėjau iš ten išvažiuot ,ką galiu pasakyt ,tai sanatorija vieta pailsėti ,ir tu tikrai manau joje pailsėsi Jei būčiau galėjas laptopą atsivežt tai iš vis fainą XD

Redaguota , nario -Prefix-

i39_7823f6d106588dc2741203554f9d1819806.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4015 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...