Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3582 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Priviet chebryte, taigi mano senasis laptopas sugriuvo ir dabar gavau pasiulymą pirkti šitą aš beveik nieko nenusimanau šiose srityse tai prašau jūsų pagalbos. Štai visa informacija sakykit ar blogas, ar neapsimoka pirkti ar geras ir apsimoką, nes aš norėčiau pagrajint kokį CSGO ar dar kažką pnš.

Intel® Core i3 CPU M 380 @ 2.53GHz

RAM : 3.0 GB

Intel® HD Graphics

NVDIA Geforce 310M

CUDA 1GB

Pats kompiuteris ASUS K52J

Jei dar ko reikės įdėti parašykit.

NYCGifathon12.gif

nespausk

(redaguota)

Tavo nurodyto kompiuterio duomenys yra silpni, iš specifikacijų galiu sakyti kad laptopas skirtas kasdieniam naudojimui, vaizdo plokštei tikrai trūksta galios.O ir i3 procesorius neskirtas žaidimams. Apskritai sakant CS:GO veiks bet neaišku kaip gerai.

Pasakyk kiek gali išleisti, galbūt ką patarusiu

Redaguota , nario siramub
TechTarget.lt | Nr. 1 – IT naujienos, apžvalgos, diskusijos, telefonai

logo2-300x78.png

Asmeniškai aš patarčiau nešiojimą pirkt,geriau pataupyk kelis šimtus eurų ir nusipirk galingą nešiojimą,nes su tais stacionarais tai *Myliu SuperGames.lt* bus,nes ir monitorių pirkt reikės ir klaviaturą,o ir į kitą vietą persekelt negalėsi,tarkim jei sergi tai gali lovoj žaisti,kokį csgo ar kitką.Aišku jeigų esi pilnas no-liferis tai žinoma pirk stacionarų ir lošk visus tuos gta v ir kitus š

laptopui stegiamasi sutaupyti vietos todėl detalės yra 10kartu brangesnes ir blogesnes o stacionariam kompiuteriui vietos netaupoma todėl jis yra daug pugesnis ir geresnis p.s už kiek pirksi?

Manau, kad persistengei su 10 kartų

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

(redaguota)

Asmeniškai aš patarčiau nešiojimą pirkt,geriau pataupyk kelis šimtus eurų ir nusipirk galingą nešiojimą,nes su tais stacionarais tai *Myliu SuperGames.lt* bus,nes ir monitorių pirkt reikės ir klaviaturą,o ir į kitą vietą persekelt negalėsi,tarkim jei sergi tai gali lovoj žaisti,kokį csgo ar kitką.Aišku jeigų esi pilnas no-liferis tai žinoma pirk stacionarų ir lošk visus tuos gta v ir kitus š

Tiesa, stacionaro nei kur nusineši, nei pasidėsi ant lovos ir pnš. Bet stacionaras žaidimams (ir ne tik) geriau. Geriau aušinasi, jei trūksta galios, kada nori gali pasikeisti dalis. Tai pat stacionaraus kompiuterio kainos ir spartos santykis geresnis. Žinoma jei reikia nešiojamo kompiuterio, tai nieko nepadarysi. Tam ir yra žaidimams skirti nešiojami kompiuteriai. O temos autoriui patarčiau labai apsvarstyti Tautedorus pasiūlymą, kadangi tas nešiojamasis nėra itin geras žaidimams- senas procesorius, vaizdo plokštė.

Redaguota , nario es11
3iah.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3582 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...