Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4016 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Taigi pardavinėjau sarg acc ir atsirado šitas čiuvelis ant skype buvo parašyta castello. Taigi siūlė jis man Cs:Go giftą. Gerai paklausiau kaip man žinot ar tu tikras castello? Ir jis iškarto pradėjo atmazint. Atėjau į castello profilį ir ten buvo parašyta,kad jo tikras skype yra luksiukas51,tada pasižiūrėjau jo skype ir yra luksiukas52,nu ok parašiau,kad scammeris žinau,kad čia netikras castello ir jis mane išmetė.

Nuotraukos

c51ac407adfb6968b665905362242d27152.PNG

e0572448a6f98209b530b8d434991a80105.PNG

32a6214db7b6ba0aa4b4fd311ebac92b480.PNG

1fc697faa5bacf79daa6f7fbbf10e0d4721.PNG

Jo IP : 84.46.234.***

Pasisaugokite žmonės :)

Redaguota , nario AtaraX

OS: Windows 10 64-bit | Procesorius : Intel® Core™ i7-7700 Kaby Lake 7th Generation | Ram : 16GB DDR4 corsair vengeance 2133MHZ | MB : MSI H110M PRO-VD PLUS | 

GFX : Zotac NVIDIA® GeForce™ GTX 1060 6GB

dar ir freeposteris žinutes renka

Čia tu freeposteris *Myliu SuperGames.lt*,postina pievas kažkokias kuria beprasmiškas temas. Išnyk iš šitos temos aš žmonėms pranešiau,kad scameri aptikau.

OS: Windows 10 64-bit | Procesorius : Intel® Core™ i7-7700 Kaby Lake 7th Generation | Ram : 16GB DDR4 corsair vengeance 2133MHZ | MB : MSI H110M PRO-VD PLUS | 

Jau čia tau ne freepostas? *Myliu SuperGames.lt* rašyti JAU?  ar tau su galvą viskas gerai?

Atrašiau žmogui,kad paslėpiau ip. Tai ka man dabar rašyt visa litanija,kad skaitytusi nefreepostas?

Sutikrink iP :D kadangi man rodos castello pats save imposteriu pasidare, cia jau nepirmas kartas.

Skiriasi ip tikrojo prasideda su 78

tu tai vadini diskusija? JAU  vienas žodis, tu jau pažeidei taisykles nes negalima po viena žodi rašyti galėjai neraįyti nes niekam neidomu tas tavo JOU

Ai gerai atsipisk tu kažkoks daužtas. Tu jau tikrai ne vieną kartą taisykles pažeidėi :D Buvo susikūres kažkokią temą su vyru masturbatorium,o čia jau tikrai taisyklės nepažeistos,tikrai... Argi aš tau jau nesakiau? Išnyk iš šitos temos nevykeli niekam neįdomus tu esi.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4016 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...