Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3622 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Tai tu man geriau paiskink kodel jau vos ne kas antras zmogus lietuvoje sneka rusiskai? Mokyklos reikalauja rusisku daiktu, o jus dar norit susaudyt tuos ruskius..

Kas antras žmogus? Nebejuokauk

Rusų kalba yra populiari ir daugelyje žmonių susišnekama anglų arba rusų kalbomis, o ne dėl to, kad mes mėgstame rusus,aišku yra žmonės rusai kurie man patinka. Bet rusai yra žiaurūs žmonės bent jau mano akimis.

Redaguota , nario Dr.Arnas
  • ,

Kas antras žmogus? Nebejuokauk

Rusų kalba yra populiari ir daugelyje žmonių susišnekama anglų arba rusų kalbomis, o ne dėl to, kad mes mėgstame rusus,aišku yra žmonės rusai kurie man patinka. Bet rusai yra žiaurūs žmonės bent jau mano akimis.

Bent jau kiek as gyvenu tai daugiau girdziu rusu kalbos negu lietuviu.

QMkPpxPDYY0fu.gif

Išgerkim už tuos kurie dar džiaugiasi gyvenimu o ne internetu

(redaguota)

Gaila kad lietuva maža ir prieš rusija nepakovotu kiek rusijoj karių kek lietuvoje... bet jei lietuvoj būtų kitokie situacija manau lietuva pati atimtu net kelias žemes iš rusijos, bet kai pagalvojus tegu rusija užsipisa su ta žeme vis jiems negana, mano aplinkoj nevienas nemegsta rusų... dar atsimenu kai rusai supyko ant lietuvos kai per eurovizija nedavem balsų

Redaguota , nario edvinas148

Gaila kad lietuva maža ir prieš rusija nepakovotu kiek rusijoj karių kek lietuvoje... bet jei lietuvoj būtų kitokie situacija manau lietuva pati atimtu net kelias žemes iš rusijos, bet kai pagalvojus tegu rusija užsipisa su ta žeme vis jiems negana, mano aplinkoj nevienas nemegsta rusų... dar atsimenu kai rusai supyko ant lietuvos kai per eurovizija nedavem balsų

Tokius vaikiškus pamastymus pasilaikyk sau

AŠ TIKRAI NEGRYBAS

Čia ir pykti nėra ko, kokią dainą dainuoja, o kokia padėtis :DD Nedavė mum kaip kaimynei - negavo ir jie. O čia del to, kad kas 2lt kalba rusų, tai ne vien dėl to, kad emigruoja.. Bet pažiūrėkit, seniau ir rusų mokyklose mokė rusiškai -_-

Dar sita tema aktyvi? :o Jus geriau kovokit uz Lietuva, o ne uz svetimtaucius kaip: Rusija, Amerika ir t.t. Pasiziurekit kiek ten taip sakant "degradu" yra... Turetumet dar dziaugtis, kad neesat kokie amerikieciai su begale nukrypimu. Ar kad pamatot per televizoriu kiek ten jaunimo besilinksminancio galvojat, kad ten taip gerai? O jai jau kalbant apie finansine padeti, tai kaip tokios mazos salies finansine padetis yra tikrai nebloga :) 

Su supergames nuo: 2009-09-12 :*

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3622 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...