Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3622 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

Tai reiškia, kad visokie kitokie klausimai apie žaidimus ir panašiai, o ne primyžtus čiužinius eik į mamyčiu kluba ir kurk temas čia net pavadinimas išduoda apie ką superGAMES.lt

Jeigu apie žaidimus tik, tai kodėl yra subforumas filmai?

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

Irgi dabar prisiknisi prie žmogaus ,kad bandė padėti seneliu. Lietuviai....

Neprisiknisu aš jam pasiūliau eiti į mamyčių kluba ir kurti ten temas, nes ten tokios temos kuriamos kaip žinau, nes ten suauge žmonės, čia vaikai 12-18 Taigi kaip supranti aš kaip tik stengiuosi jam padėti ;)

5pIa8a1.png

,,I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work.'' - Thomas A. Edison

Irgi dabar prisiknisi prie žmogaus ,kad bandė padėti seneliu. Lietuviai....

Prašau, nepradėk, nes atrodei ir atrodai mldc žmogus, bet jei tu sutinki su juo, kad vietoj to, kad nueitum į google ir parašytum dormeo čiužinio valymas ir kai išmes tau pilną rezultatų, eitum į žaidimų forumą rašyti apie tai ir tikėtis, kad 12 mečiai - 15 mečiai parašys tau, kaip išvalyti tą čiužinį tai tu turi būti tikrai mažo intelekto.

Prašau, nepradėk, nes atrodei ir atrodai mldc žmogus, bet jei tu sutinki su juo, kad vietoj to, kad nueitum į google ir parašytum dormeo čiužinio valymas ir kai išmes tau pilną rezultatų, eitum į žaidimų forumą rašyti apie tai ir tikėtis, kad 12 mečiai - 15 mečiai parašys tau, kaip išvalyti tą čiužinį tai tu turi būti tikrai mažo intelekto.

Aš jam nesutikau ,bet žmogus pradėjo "varyti" ant jo ,o tas pats žmogus ir sukurė tema apie viska ,kad prie jo prisiknisa ,o jis pats tai daro...

Tai jeigu cia zaidimus forumas. Trinam muzika, filmai, apie viska, vfx ir panasiai skiltis.. Jeigu tai forumas apie zaidimus.. Ko jus stumiat ant to Saulius ? nematau cia nieko blogo jeigu jis bando ispesti pagalbos is 12-15 meciu kurie yra protingesni uz tave, savo seneliui.

QMkPpxPDYY0fu.gif

Išgerkim už tuos kurie dar džiaugiasi gyvenimu o ne internetu

Rusas :).

Aišku :)

Tai jeigu cia zaidimus forumas. Trinam muzika, filmai, apie viska, vfx ir panasiai skiltis.. Jeigu tai forumas apie zaidimus.. Ko jus stumiat ant to Saulius ? nematau cia nieko blogo jeigu jis bando ispesti pagalbos is 12-15 meciu kurie yra protingesni uz tave, savo seneliui.

Tai jei tinka apie primyžtus čiužinius tai apie musturbatorius irgi tinka? Apie viska gi http://www.supergames.lt/topic/229780-vyr-masturbatoriai/

5pIa8a1.png

,,I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work.'' - Thomas A. Edison

turiu tau blogu ziniu

Jeigu manai, kad visi mėgsta Google+ aš tau pateikiu pavyzdinę temą: http://www.minecraftforum.net/forums/off-topic/computers-science-technology/hardware-software-support/500942-why-does-everyone-hate-google

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

*nulinkina minecraft'o foruma* o taip man si nuomone buvo labai svarbi

Jeigu Minecraft'o forumas, tai nereiškia, kad ten renkasi tik tie vadinamieji vaikai žaidėjai. Ten renkasi ir modifikacijų kūrėjai, serverių savininkai, skinų kūrėjai, statytojai ir t.t. Galiu tau pateikti daugiau nuorodų, jeigu ši netinka:

http://www.adweek.com/socialtimes/why-everyone-hates-google-plus/125564

http://wojdylosocialmedia.com/college-high-school-students-hate-google-plus/

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3622 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...