Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4002 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Dėkui visiems padėjusiems ,o dar vienas klausimas:

ka manote apie šita pc:

• Intel Pentium prosessor G3240
  • AMD Radeon R7 240 med 2 GB videominne
  • 12 GB minne, 1 TB harddisk + 8 GB cache
  • Neitegruota vaizdo plokštė

Nu kad ir neintengruota bet ir nėra iš galingiausių, aišku geriau nei išvaistyti pinigus ant i5 kokio bet turėti intengruotas grafikas ir stengtis iššsausti galios žaidimuose, mano patarimas tai tiesiog pasakyk kiek tu nori išleisti ant pc ir tau rasim tinkamiausia variantą, naudotą ar naują..

Nu kad ir neintengruota bet ir nėra iš galingiausių, aišku geriau nei išvaistyti pinigus ant i5 kokio bet turėti intengruotas grafikas ir stengtis iššsausti galios žaidimuose, mano patarimas tai tiesiog pasakyk kiek tu nori išleisti ant pc ir tau rasim tinkamiausia variantą, naudotą ar naują..

Supranti gyvenu norvegijoje ir galiu skirti iki 5000kr kažkas tokio. va link jeigu nori pasiūrėk norvegų parduotuvėje.

http://www.elkjop.no/INTERSHOP/web/WFS/store-elkjop-Site/no_NO/-/NOK/ViewStandardCatalog-Browse?CategoryName=no_stasjonar_pc&CategoryDomainName=store-elkjop-ProductCatalog&SearchParameter=%26%40QueryTerm%3D*%26ContextCategoryUUID%3Dqe2sGQV5vI8AAAFD70Y2st6B%26discontinued%3D0%26online%3D1&SortingAttribute=ProductListPrice-asc

Man nereikia tokio pc ,kad žaisti battlefield ar pnš. man tiesiog pirksiu pica tiek cs:Go tiek gtaV tiek silpnesniem žaidimam ir + darysiu livestream tai manau šitas pc tinkamas tam ir pnš. ar ne?

1a8RFpy.png

Supranti gyvenu norvegijoje ir galiu skirti iki 5000kr kažkas tokio. va link jeigu nori pasiūrėk norvegų parduotuvėje.

http://www.elkjop.no/INTERSHOP/web/WFS/store-elkjop-Site/no_NO/-/NOK/ViewStandardCatalog-Browse?CategoryName=no_stasjonar_pc&CategoryDomainName=store-elkjop-ProductCatalog&SearchParameter=%26%40QueryTerm%3D*%26ContextCategoryUUID%3Dqe2sGQV5vI8AAAFD70Y2st6B%26discontinued%3D0%26online%3D1&SortingAttribute=ProductListPrice-asc

Man nereikia tokio pc ,kad žaisti battlefield ar pnš. man tiesiog pirksiu pica tiek cs:Go tiek gtaV tiek silpnesniem žaidimam ir + darysiu livestream tai manau šitas pc tinkamas tam ir pnš. ar ne?

Na jei neklystu G3240 užturbinus prilygtu i3 ar i5 tai manau tau apsimokėtu pirkti ši kompą. Nes turi bent kiek normalesne vaizdo plokšte.

Dėkui visiems padėjusiems ,o dar vienas klausimas:

ka manote apie šita pc:

• Intel Pentium prosessor G3240
  • AMD Radeon R7 240 med 2 GB videominne
  • 12 GB minne, 1 TB harddisk + 8 GB cache
  • Neitegruota vaizdo plokštė

Iki kiek gali isleisti ant pc?

Siaip siulyciau tau imti pc su NVIDIA GeForce 840M +-

Šiaip kiek žinau su "M" vaizdo plokštės eina loptope.

QMkPpxPDYY0fu.gif

Išgerkim už tuos kurie dar džiaugiasi gyvenimu o ne internetu

Na jei neklystu G3240 užturbinus prilygtu i3 ar i5 tai manau tau apsimokėtu pirkti ši kompą. Nes turi bent kiek normalesne vaizdo plokšte.

Labai dėkui ,kad sugaišai laiko ir padėjai man :)

O pavestu gtaV? Ir ar eitu pvz zaidi cs:go ir livestreama daryti? Ta prasme ar nelagintu?

1a8RFpy.png

G3258 OC'inasi gerai, bet i5-4440 neprilygsta tikrai.

O pavestu gtaV? Ir ar eitu pvz zaidi cs:go ir livestreama daryti? Ta prasme ar nelagintu?

G3258 išvežtų GTA V, tačiau turi būti ir nebloga GPU, kaip GTX 960. Stream'inti galėsi, jei turi gerą internetą :)

GTA V vest tai vestu. O del livestream tai kazkaip abejoju.

G3258 OC'inasi gerai, bet i5-4440 neprilygsta tikrai.

G3258 išvežtų GTA V, tačiau turi būti ir nebloga GPU, kaip GTX 960. Stream'inti galėsi, jei turi gerą internetą :)

Na as nesakiau kad butent i5 :)

QMkPpxPDYY0fu.gif

Išgerkim už tuos kurie dar džiaugiasi gyvenimu o ne internetu

Kad ta krona nieko verta.... :D Geriau į šiukšlyną nakty nuvaryt ir pasiimt koki ir dasimest detalių :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4002 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...