Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4012 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Filmai tai jeigu nematei;

Greiti ir isiutę 7

Never back down

Insurgente

Tūnas tamsoje

Absoliutus blogis išnykimas.

Tedis 2

Visus ma2iau išskyrus tedi 2 :D laukiu geresnės kokybės kaip ir minions :D

Paaiskink kodel tiek % daviai :D jeigu nesunku :DD

• Sportuok (0%) ( šeip galima sakyt 30-40% nes dirbdamas sprotuojasi :D)
  • Eik maudytis (100%) (kada geras oras karšta ir einu :D)
  • Linksminkis (50%) ( ne visada linksma būna pvz kai rankas nudegi nuo saulės :D)
  • Buk su draugais (65%) ( dabar galima sakyt 80% nes dirbu su draugais :D)

redtube, imagefap, dročink visą dieną.

Tai *Myliu SuperGames.lt* rankai su dešrialia irgi reik pailsėt :D

****Do Apyrankės**** Fb:

Same Shit visi į palangas sodus išvažiavę, arba rankas kojas susilaužę... Šiaip taip pat galvojau kažką kurti, na MC tai nemoku aš tos JAVA, Samp na per mažai turiu PAWN patirties, kad projektą kurti - svetainę, taip pat gan mažai patirties, na jeigu ir galėčiau sukurti nežinau ką tiksliai kurti, be pelno nesinori kurti ten kad tik pinigus išleisti... Na pelno galėtų ir nebūti, bet kad bent išlaidos atsipirktų... Šiaip dar galvojau apie youtube music channelį, bet kad paskutiniu metu jų tiek daug prisikūrė, o aš nesugalvoju tarkim dėl ko žmonės turėtų klausyti mano kanalo... Juk visi daugmaž vienodi... Taip ir nesusiruošiu kažką gero paveikti, šiek tiek tik kartais PHP pasinagrinėju...

Visus ma2iau išskyrus tedi 2 :D laukiu geresnės kokybės kaip ir minions :D

• Sportuok (0%) ( šeip galima sakyt 30-40% nes dirbdamas sprotuojasi :D)
  • Eik maudytis (100%) (kada geras oras karšta ir einu :D)
  • Linksminkis (50%) ( ne visada linksma būna pvz kai rankas nudegi nuo saulės :D)
  • Buk su draugais (65%) ( dabar galima sakyt 80% nes dirbu su draugais :D)

Tai *Myliu SuperGames.lt* rankai su dešrialia irgi reik pailsėt :D

:DD Sakiai draugai isvare i palanga, o dabar yra draugu :DD.

Sportuok - taip, kai vasara nori eiti prie vandens ir bijai parodyti savo 'lasinuka' Beje, gerai uzsikocevias ir bus mergu.

Beje, tiek tampai ta pimpaliuka, kad net pailseti reik? :D

Same Shit visi į palangas sodus išvažiavę, arba rankas kojas susilaužę... Šiaip taip pat galvojau kažką kurti, na MC tai nemoku aš tos JAVA, Samp na per mažai turiu PAWN patirties, kad projektą kurti - svetainę, taip pat gan mažai patirties, na jeigu ir galėčiau sukurti nežinau ką tiksliai kurti, be pelno nesinori kurti ten kad tik pinigus išleisti... Na pelno galėtų ir nebūti, bet kad bent išlaidos atsipirktų... Šiaip dar galvojau apie youtube music channelį, bet kad paskutiniu metu jų tiek daug prisikūrė, o aš nesugalvoju tarkim dėl ko žmonės turėtų klausyti mano kanalo... Juk visi daugmaž vienodi... Taip ir nesusiruošiu kažką gero paveikti, šiek tiek tik kartais PHP pasinagrinėju...

Na aš kurčiau mc tikrai bet dabar vasara mažai žaidėjų ir dar dirbu tai visada neturėčiau laiko prižiūrėt :) o dar kai rugsėjį nauja mokykla bendrikas net neįsivaizduoju ar laiko būtų prižiūrėt jį :D tad net nežinau galbūt pradėčiau kurt o poto prakalčiau jei kas :D

:DD Sakiai draugai isvare i palanga, o dabar yra draugu :DD.

Sportuok - taip, kai vasara nori eiti prie vandens ir bijai parodyti savo 'lasinuka' Beje, gerai uzsikocevias ir bus mergu.

Beje, tiek tampai ta pimpaliuka, kad net pailseti reik? :D

Nu netokie draugai kad eit su jais pasilinksmint :D nei geria jie nei ką :D ir ne iš mano miesto jie su juos atveža į darba :D

Sportas gerai bet naa o dėl mergų nzn norisi mergos bet pagalvojus vistiek tai tik vaikų žaidimas ...

Aišku pailsėt reik :D

****Do Apyrankės**** Fb:

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4012 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...