Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4004 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki. Bus toks ne eilinis klausimas gal kaip kam išvis ne į temą atrodys nes čia žaidimų forumas bet kiek esu pastebėjas kad kas ko nori tas to klausia.

Taigi mano klausimas bus toks: Ar prisižiūrit save o ne vien savo žaidimus, gal kas domisi stiliu,šukuosena? 

Jei domitės tai kokias priemones naudojat plaukams/šukuosenoms?

Iš kokių internetinių puslapių perkat rūbus?

Iškart pasakau galit reikšti savo kritiką dėl šios temos tikrai priimsiu ją. kodėl? Todėl kad ne visiem patiks o man tiesiog įdomu.

Jei įmanoma numeskit foto kokias šukuosenas dabar darot ar bandot įgivendint.

Mano pačio goal yra: Josh Mario John 

Naudoju: By vilaine gold digger ir dinamyte clay (plaukams) 

Rūbus dažniausiai perku internetinėje parduotuvėje www.tripshop.lt

b4c9446e32e87b9c398f1b491c7f61c9892.jpg

Redaguota , nario DeMoN'as

760c0ae36ab8281b8606d36679f2659f952.gif

Pats nelabai tom šukuosenom domiuosi,tiesiog su žėle patepu ir ant šono susišukuoju. :D Rūbų internete neperku,nes niekad nežinai ką nusipirksi ir šiaip mama prieš. :D

Malonu kad dalinates bet kokia info, kas tiesa tas ne melas tikrai negali žinot kada ką nusipirksi buvo man pora tokių pakliuvę kur vietoj džemperių atsiuntė obuolius :D

naudoju Swarssandaszkof  Vašką, Žėlę, ir dar vieną žėlę su specialias klijais. Perku rūbus iš ten, kur atitinka mano poreikius :D

Aš lygtais putas tokias turiu plaukam :D pažėk www.tripshop.lt manau turėtų patikt kol kas viena geriausių mano rastų internetinių svetainių kuriuose pardavinėja rūbus lietuvoj.

760c0ae36ab8281b8606d36679f2659f952.gif

Malonu kad dalinates bet kokia info, kas tiesa tas ne melas tikrai negali žinot kada ką nusipirksi buvo man pora tokių pakliuvę kur vietoj džemperių atsiuntė obuolius :D

Aš lygtais putas tokias turiu plaukam :D pažėk www.tripshop.lt manau turėtų patikt kol kas viena geriausių mano rastų internetinių svetainių kuriuose pardavinėja rūbus lietuvoj.

Ahaa, visai neblogų "drapanų" ten yra :D  reiks pasieškot kokių, dėku ;)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4004 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...