Peršokti į turinį
Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė

Aukšto lygio anketa į dilerių direktorių


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2823 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Aš dalinuosi aukšto lygio anketa su kuria yra galimybė patekti į dilerių direktorių (mažesniuose serveriuose).

 

Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Saulius Jūrevičius



Koks jūsų amžius : 12



Kiek laiko žadate skirti savo vadovavime žaidime ir forume : 3-4



Kaip suprantate Dylerių darbą, bei kaip įsivaizduojate save tapus Dylerių firmos direktoriumi ir kokie būtų jūsų tolimesni veiksmai: Sveiki visi. Čia aš Saulius Jūrevičius. Aš dabar stengsiuosi atsakyti į šį klausimą. Jis yra gana suktas, bet vis tiek pabandysiu atsakyti. Nežinau ar pavyks, bet aš stengsiuosi. Įdėsiu visas savo pastangas. Mano manymu šis klausimas labai svarbus, nes jis lemia daug apie žmogaus savybes ir darbo sampratą. Jis įtakoja tolimesnį valdymą ir firmos priežiūrą. Žmonės nesuprantantys kaip vadovauti neatsakytų į šį klausimą. Bet aš moku ir atsakysiu. Atsakysiu taip, kad suprastų jog aš esu geras vadas ir galiu įsivaizduoti save dilerių direktoriumi. Kodėl gi negaliu? Aš galiu ir įsivaizduoju. Įsivaizdavimas man padeda geriau užpildyti ir atsakyti į klausimą. Jeigu žmogus neįsivaizduoja, tai jis negali tapti vadu, nes negali atitinkamai gerai mąstyti. Žmonės turintys vaizduotę gali gerai išmąstyti veiksmų planus ir taktikas. Aš būčiau labai geras vadas, nes turiu šiuos dalykus. Aš viską daryčiau taip kaip priklauso. Visi darbuotojai turėtų suprasti, kad aš esu vadas. Dilerių samprata pas mane yra jau nuo seno. Aš ją papasakosiu vėliau kai papasakosiu apie savo vaizduotę tapus direktoriumi. Jeigu aš tapsiu direktoriumi, tai galėsiu vadovauti. Visiems patinka vadovauti, bet aš moku ypatingai vadovauti, nes turiu geras savybes. Aš esu ištikimas ir neišduosiu firmos. Aš esu vadas. Aš visada siekiau būti vadu. Jeigu būsiu dilerių vadas, tai darysiu taip, kad visi gerai įsimintų, jog aš esu vadas ir nepamirštų. Tapus direktoriumi įsivaizduoju visą valdymą, įsivaizduoju kaip visi turės stovėti prie sienos ir daryti mano nurodymus. Visi, kurie neklausys bus pašalinti iš firmos, nes man tokių nereikia. Kodėl nereikia? Nes kam reikia, kai neklauso... Kai neklauso asmenys yra netoleruojami ir nenorimi. Aš noriu tik tų kur klauso. Visi kiti manęs nedomina. Aš stengsiuosi atsirinkti tik geriausius. Dylerių darbą suprantu, kaip darbą, kuris priklauso prie nusikalstamų grupuočių. Kas yra grupuotės? Tai dalykas, kuris kovoja prieš gerus žmones ir naikina visus gerus, kurie paskui tampa blogais, dėl to, kad blogi naikino gerus. Šį darbą galima suprasti įvairiomis prasmėmis. Aš pateikiau vieną iš jų. Galiu pateikti ir daugiau, jeigu reikia. Aš taip ir padarysiu. Pateiksiu daugiau pamąstymų... Šį darbą gali dirbti tik jam pasirengę ir turintys atitinkamas savybes. Kurie jų neturi darbo dirbti negali. Aš atrinksiu visus, kurie turi savybes ir tik jie galės su manimi būti vienoje firmoje.



Kokiomis idėjomis žadate atgaivinti šią firmą, kad serverio žaidėjai eitų pas jus, o ne į kitą firmą : Aš padarysiu darbą tokį, kad visi čia eis, o ne taip kaip į kokį PD. Mano darbas turės idėjų, kurių dar niekas nematė... Aš jas padalinsiu jums visiems ir suprasite kokia būtų firma man būnant vadu. Būtų trijų būrių aptarnavimas - sausumos, vandens ir oro. Sausumos darbuotojai vyktų į iškvietimus su mašinomis, aptarnautų paprastai, neužimtų jokių specialiųjų pozicijų. Oro būrio nariai galėtų aptarnauti visus, kuriems yra nutikusi bėda ir jų negali pasiekti kiti būriai. Šio būrio nariai per grobimus stebės aplinką iš oro ir perdavinės viską man naudojant specialius kodus. Kodų bus 19. Vandens būrio nariai patruliuos upėmis ir gavus iškvietimą iš žaidėjo, kuris yra vandenyne jie į jį reaguos pirmiausia. Dileriai stengsis dirbti ir su kitais darbais. Medikais ir mechanikais. Mechanikai atitinkamai padės situacijose, kai dileriams reikia pagalbos su mašina. Medikai turės gydyti dilerius grobimų metu. Dileriams galės susijungti arba kovoti prieš gaujas. Pvz susijungti su grove ir kovoti prieš ballas arba atvirkščiai. Šis darbas bus labai įsimintinas ir niekam nepaliks abejonių. Kaip ir daugumoje darbų bus taškų sistema. Unikali idėja - pabūk pavaduotoju. Geriausias savaitės darbuotojas gaus galimybę tapti vienai valandai pavaduotoju ir kartu su manimi pravesti veiklą. Žmonės galės nusipirkti abonentą ir dileriai paslaugas teiks 25 proc. pigiau.



Kodėl pildote būtent į šią firmą, o ne į kokio kito direktoriaus pareigas : Aš turiu labai daug idėjų šiam darbui, turiu atitinkamas savybes šios specialybės vadui. Ši firma yra nusikalstama ir tai yra tas ką aš propoguoju. Aš manau, kad visi teisėsaugos nariai yra lochai ir juos visus reikia žudyti. Aš nekenčiu teisėsaugos pyzdukų ir visus juos naikinsiu su savo firma. Aš noriu, kad klestėtų ši grupuotė kaip klestėjo pono Tomo serveryje Mato_Drift laikais. Aš padarysiu, kad tai būtų didžiausias nusikalstamas klanas SA:MP istorijoje ir gal būt persikeltų net ir į kitus serverius. Aš būsiu vienas iš geriausių vadų ir padarysiu, kad niekas negalėtų ramiai eiti miegoti naktį, nes žinos, kad kai ateis lošti ryte, tai iš karto mirinės nuo dilerių ginklų. Aš esu tikras, kad ši firma yra paskirta valdyti atsakingam asmeniui kaip aš, todėl viskas bus labai gerai ir man ir kitiems.



Kiek laiko jau žaidžiate šiame serveryje? O gal jau esate kažką pasiekęs šiame serveryje : Aš galima sakyti žaidžiu nuo pat forumo starto. Esu pasiekęs, kad daviau savo mapp darbus Lukui Bitei.



Kaip žadate rinkti savo firmai pavaduotoją? Ar jį rinksite iš darbuotojų ar imsite savo pažįstamą žmogų : Aš rinksiu iš firmos. Tikriausiai daug kam klausimas kyla toks? Kodėl? Aš dabar paaiškinsiu... Aš žinau, kad tai jums nesuprantama, bet vis tiek paaiškinsiu. Aiškinu - pažįstami žmonės. Tikriausiai visi turi pažįstamus žmones. Bet žinant, kad jie gali būti apgaulingi kyla abejonės. Pažįstami žmonės gali atskleisti savo netinkamą veidą, kai gauna pareigas, todėl aš tokių žmonių niekada neimčiau į pareigas ir neleisčiau jiems padėti man daryti mano darbą. Aš rinkčiausi žmogų iš darbuotojų, kuris aktyviai darys visą veiklą ir supras, kad tikrasis vadas aš. Jis turės suprasti, kad jis tik maža firmos dalis, o visas pagrindas esu aš. Žmogus, kuris man padės turės suprasti, kad jo galimybės apribotos ir jis nėra tikrasis vadas.



Kodėl turėčiau pasirinkti būtent jus į Dylerių direktorių, o ne kokį kitą žaidėją : Nes aš turiu atitinkamas idėjas, atitinkamą darbo ir vado sampratą. Aš turiu atitinkamas savybes. Kas yra savybės? Tai charakterio bruožai... Kas yra charakterio bruožai? Tai tokie bruožai, kurie nusako apie žmogų. Ką jie gali nusakyti apie žmogų? Jie viską gali nusakyti apie žmogų. Tai vienas iš didžiausių filosofinių dalykų šiame pasaulyje ir jis gana pilnai neišaiškintas. Bruožai siejasi ir su psichologija, nes ji remiasi bruožais. Kas yra darbo ir vado samprata? Tai yra tokia samprata, kai supranti kas yra darbas ir vadas. Ne visi gali turėti tokią gerą sampratą, o aš ją turiu ir esu galutinai pasiruošęs vadovauti šiai firmai.



Paskutiniai pažadai man ir visiems serverio žaidėjams : Aš sieksiu tapti direktoriumi tol kol juo tapsiu. Aš sunkiai dirbsiu ir darysiu tai kas yra man paskirta daryti. Aš nesu lochelis ir pyzdukas, todėl darbą atliksiu atitinkamai gerai ir būsiu geras vadas.

Redaguota , nario O.R.E.G.O.N.A.S.
  • Teigiamai 3
  • Neigiamai 26
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Čia tikrai ne aukšto lygio anketa, nes visur viskas kartojasi. Tarkim pastraipą šita:

Kiek laiko žadate skirti savo vadovavime žaidime ir forume : 3-4
Kaip suprantate Dylerių darbą,bei kaip įsivaizduojate save tapus Dylerių firmos direktoriumi,ir kokie būtu jūsų tolimieji veiksmai: Sveiki visi. Čia aš Saulius Jūrevičius. Aš dabar stengsiuosi atsakyti į šį klausimą. Jis yra gana suktas, bet vis tiek pabandysiu atsakyti. Nežinau ar pavyks, bet aš stengsiuosi. Įdėsiu visas savo pastangas. Mano manymu šis klausimas labai svarbus, nes jis lemia daug apie žmogaus savybes ir darbo sampratą. Jis įtakoja tolimesnį valdymą ir firmos priežiūrą. Žmonės nesuprantantys kaip vadovauti neatsakytų į šį klausimą. Bet aš moku ir atsakysiu. Atsakysiu taip, kad suprastų jog aš esu geras vadas ir galiu įsivaizduoti save dilerių direktoriumi. Kodėl gi negaliu? Aš galiu ir įsivaizduoju. Įsivaizdavimas man padeda geriau užpildyti ir atsakyti į klausimą. Jeigu žmogus neįsivaizduoja, tai jis negali tapti vadu, nes negali atitinkamai gerai mąstyti. Žmonės turintys vaizduotę gali gerai išmąstyti veiksmų planus ir taktikas. Aš būčiau labai geras vadas, nes turiu šiuos dalykus. Aš viską daryčiau taip kaip priklauso. Visi darbuotojai turėtų suprasti, kad aš esu vadas. Dilerių samprata pas mane yra jau nuo seno. Aš ją papasakosiu vėliau kai papasakosiu apie savo vaizduotę tapus direktoriumi. Jeigu aš tapsiu direktoriumi, tai galėsiu vadovauti. Visiems patinka vadovauti, bet aš moku ypatingai vadovauti, nes turiu geras savybes. Aš esu ištikimas ir neišduosiu firmos. Aš esu vadas. Aš visada siekiau būti vadu. Jeigu būsiu dilerių vadas, tai darysiu taip, kad visi gerai įsimintų, jog aš esu vadas ir nepamirštų. Tapus direktoriumi įsivaizduoju visą valdymą, įsivaizduoju kaip visi turės stovėti prie sienos ir daryti mano nurodymus. Visi, kurie neklausys bus pašalinti iš firmos, nes man tokių nereikia. Kodėl nereikia? Nes kam reikia, kai neklauso... Kai neklauso asmenys yra netoleruojami ir nenorimi. Aš noriu tik tų kur klauso. Visi kiti manęs nedomina. Aš stengsiuosi atsirinkti tik geriausius. Dylerių darbą suprantu, kaip darbą, kuris priklauso prie nusikalstamų grupuočių. Kas yra grupuotės? Tai dalykas, kuris kovoja prieš gerus žmones ir naikina visus gerus, kurie paskui tampa blogais, dėl to, kad blogi naikino gerus. Šį darbą galima suprasti įvairiomis prasmėmis. Aš pateikiau vieną iš jų. Galiu pateikti ir daugiau, jeigu reikia. Aš taip ir padarysiu. Pateiksiu daugiau pamąstymų... Šį darbą gali dirbti tik jam pasirengę ir turintys atitinkamas savybes. Kurie jų neturi darbo dirbti negali. Aš atrinksiu visus, kurie turi savybes ir tik jie galės su manimi būti vienoje firmoje.
 
 
 
Aiškiai parašytas klausimas: Kaip suprantate dylerių darba? Pradedama atsakyti prisistatymu nors prisistatei pačiam pirma klausime?
 
Sveiki visi. Čia aš Saulius Jūrevičius. Aš dabar stengsiuosi atsakyti į šį klausimą. Jis yra gana suktas, bet vis tiek pabandysiu atsakyti. Nežinau ar pavyks, bet aš stengsiuosi. Įdėsiu visas savo pastangas. Mano manymu šis klausimas labai svarbus, nes jis lemia daug apie žmogaus savybes ir darbo sampratą. Jis įtakoja tolimesnį valdymą ir firmos priežiūrą. Žmonės nesuprantantys kaip vadovauti neatsakytų į šį klausimą. Bet aš moku ir atsakysiu. Atsakysiu taip, kad suprastų jog aš esu geras vadas ir galiu įsivaizduoti save dilerių direktoriumi. Kodėl gi negaliu? Aš galiu ir įsivaizduoju. Įsivaizdavimas man padeda geriau užpildyti ir atsakyti į klausimą. Jeigu žmogus neįsivaizduoja, tai jis negali tapti vadu, nes negali atitinkamai gerai mąstyti
. Žmonės turintys vaizduotę gali gerai išmąstyti veiksmų planus ir taktikas.
 
Šitoje pastraipoje viskas kartojasi o tai yra negerai.
daugiau neplėsių temos tik sakau kad nėra aukšto lygio anketa. Svarbu ne kiekybė o kokybė :)
  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

Aš suteikiu anketą žmonėms, kurie nesugeba pildyti ir jiems padedu. Dėkoju už pagerinimus ir klaidas taisysiu ateityje. Norintys naudoti gali pasiredaguoti anketą ir panaikinti vardus. Taip pat nesutinku dėl to pasakymo, kad svarbu kokybė, o ne kiekybė. Visi, kurie yra pildę žino, kad tik taip sako ir tai nėra tiesa. Daug dėmėsio kreipia ir į kiekybę. Taip pat mano anketoje rašybos klaidų kiekis labai mažas.

Redaguota , nario Saulius Jūrevičius
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 8
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Gerai, kad suteiki, bet žmonės jeigu tyngi pildyti arba nemoka tegu mokinasi. Vistiek serverių direktoriai galvoji neturi šito forumo acc arba nežės šitos temos? Žaidėjas yra šansų kad gali būti prigautas. Na vistiek pastangų įdėjai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Žmonės nesuprantantys kaip vadovauti neatsakytų į šį klausimą. Bet aš moku ir atsakysiu. Atsakysiu taip, kad suprastų jog aš esu geras vadas ir galiu įsivaizduoti save dilerių direktoriumi. Kodėl gi negaliu? Aš galiu ir įsivaizduoju. Įsivaizdavimas man padeda geriau užpildyti ir atsakyti į klausimą. Jeigu žmogus neįsivaizduoja, tai jis negali tapti vadu, nes negali atitinkamai gerai mąstyti. Žmonės turintys vaizduotę gali gerai išmąstyti veiksmų planus ir taktikas. Aš būčiau labai geras vadas, nes turiu šiuos dalykus. Aš viską daryčiau taip kaip priklauso.

Prirūkęs tu gal kažko,kad tokias nesąmones rašai? Toliau jau net nebeskaitysiu prasideda nuo Aš,Aš,Aš. :D

  • Teigiamai 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

Žodžiu geri naikina gerus, o kai tampi blogas, tada tu naikini blogus. Kas neaišku :mucha:

Čia yra filosofinio stiliaus anketa. Įsiskaičius yra suvokiama, kad blogi naikino gerus ir jie tampa blogais.

 

P.S daug gramatinių klaidų

Pasidalink, bent keliomis, kad galėčiau jas ištaisyti.

Redaguota , nario Saulius Jūrevičius
  • Neigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Čia yra filosofinio stiliaus anketa. Įsiskaičius yra suvokiama, kad blogi naikino gerus ir jie tampa blogais.

Pasidalink, bent keliomis, kad galėčiau jas ištaisyti.

Tada tu apie filosofini stiliu nieko nenumanai. Tu nesamone parasei cia, didziule nesamone, gal vaikui(kaip tau) tokia anketa ir yra zjbs :lol::mucha:
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

Tada tu apie filosofini stiliu nieko nenumanai. Tu nesamone parasei cia, didziule nesamone, gal vaikui(kaip tau) tokia anketa ir yra zjbs :lol::mucha:

Pilnai sutinku, aš apmąsčiau ir nusprendžiau, kad filosofai yra durakai. Taip pat pranešu, kad juoda spalva parašytuose klausimuose klaidos yra direktorių prižiūrėtojo, o ne mano. Redaguota , nario Saulius Jūrevičius
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2823 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai



×
×
  • Sukurti naują...