Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Fantazijų pasauly naujas karas - Dragon Age: Origins


Gungas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5599 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

1230034221.jpg

Kanadiečių žaidimų kūrėjai BioWare – puikių fantastinių vaidmenų žaidimų autoriai, didžiausią karjeros šuolį padarę prieš 10 metų pasauliui padovanoję Baldur‘s Gate seriją. Dabar studija imasi dar vieno naujo projekto Dragon Age: Origins.

Kaip ir visuose fantasy stiliaus vaidmenų žaidimuose, Dragon Age: Origins sutiksite plačią įvairių rasių atstovų minią. Tačiau nesvarbu, kuo pats būsite, karys arba magas, žmogus ar elfas, teks susitaikyti su mintim, kad esate Pilkasis Saugotojas, paties karaliaus paskirtas kovoti prieš blogio jėgas. Jums padės Meistras Duncan ir žvalgas Alistair. Pilkųjų Saugotojų veterano Duncan užduotis sunaikinti blogį, tačiau tam jis privalo į savo draugiją užverbuoti narsiausius karius, magus ir bastūnus. Taip Saugotojų būry atsiduriate ir jūs, nors susitikimas su Duncan, priklausomai nuo jūsų pasiriktos rasės, skirsis. Tuomet Duncan jus supažindins su kitu jaunu rekrutu Alistair. Jis linksmas, žvalus ir niekada neieško žodžio kišenėje. Kūrėjai teigia, kad žaidėjai džiaugsis turėdami jį savo kompanijoje.

Pilkieji Saugotojai tiesiogiai atsakingi Fereldan‘o Karaliui Cailan, kuriam pernelyg rūpi šlovė ir kuris kartais padaro greitus ir nepamatuotus sprendimus. Karaliaus karo patarėjas ir vyriausiasis armijos vadas Loghain vadovaus daugeliui masiškų žaidimo mūšių. Be abejo jūs juose dalyvausite, tačiau pasistenkite palaikyti su šiuo didiku gerus santykius, nes turėdami įtakos jo sprendimams, galite pakeisti visą istorijos eigą.

Žaidimo metu sutiksite ir daugiau skirtingų ir įdomių veikėjų, kurie papildys jūsų kovotojų gretas. Tarp milžiniškų mūšių teks rūpintis kitais karo eigos reikalais: išaiškinti išdavikus, stengtis daryti įtaką valdžios sprendimams, likviduoti smulkius priešų ir sukilėlių būrius, ieškoti papildomų galių šaltinių ir t.t. Žodžiu veikti tikrai bus ką. Net neminėsiu milžiniško fantastinio pasaulio, kuris tik ir laukia, kol bus ištyrinėtas.

Dragon Age: Origins grafika glotni ir detali, istorija gili ir įtraukianti, todėl turėtų patikti daugeliui vaidmenų žanro gerbėjų. Žaidimą tikimasi išleisti kitų metų rudenį.

Ign.com

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5599 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...