Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

"Lenovo" pristatė nešiojamąjį su dviem ekranais


Arc Light

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5596 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Bendrovė "Lenovo" pristatė originalų naują "ThinkPad" kompiuterių šeimos narį. "ThinkPad W700ds" kompiuteris, panašu, yra pirmasis pasaulyje nešiojamasis su dviem skystųjų kristalų ekranais - pirminiu 17 colių įstrižainės ir papildomu 10,6 colio.

Dėl įspūdingų gabaritų kompiuterį vadinti nešiojamu tikrai sunku - jis labiau pernešamas. Patys "Lenovo" pristato "W700ds" kaip "mobilią darbo stotį". Priklausomai nuo pirkėjų noro, sistemoje galės veikti keturių branduolių "Intel Core 2" procesorius, "nVidia Quadro" vaizdo posistemė, iki 8 GB DDR3 tipo operatyviosios atminties bei iki 960 GB talpos SSD/HDD duomenų talpyklos.

Klasikinio "ThinkPad" dizaino bruožus išsaugojęs kompiuteris sveria apie 5,5 kilogramo - dvigubai daugiau nei įprasti nešiojamieji ir apie penkis kartus daugiau nei tokie mažyliai kaip "ASUS Eee 701".

Prekyboje "ThinkPad W700ds" pasirodys sausį, jo kaina prasidės nuo 3600 JAV dolerių.

"Kodėl du ekranai? Daugybė profesionalų naudoja du monitorius, tad tiesiog siūlome jiems tai mobiliame sprendime", - sakė Wesas Williamsas, "ThinkPad" šeimos marketingo vadovas.

Pagrindinis kompiuterio ekranas šviesesnis ir spalvingesnis - apšviestumas siekia 400 kandelų, gama - 72% "Adobe RGB" spektro.Tai geresni duomenys nei gali pasigirti daugelis nešiojamųjų. Tuo tarpu papildomas vertikalus 10,6 colio ekranas sukiojasi iki 30 laipsnių kampu, jame galima susidėti pagalbines darbo priemones.

Prie "W700ds" pridedama ir WACOM gaminta planšetė, spalvų derinimo programinė įranga. Naudinga gali būti ir tai, kad kompiuteris turi atskirą skaičių klaviatūrą, kuri nešiojamųjų pasaulyje yra gana retas dalykėlis.

11907416.jpg

Games.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5596 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...