Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

SuperGames.lt - logotipas [Galardas]

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3663 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Papaišiau per 20 min tokį šiokį darbą, nesu daręs kitiems darydavau visados sau tik ir kaip man patinka, bet norėčiau išgirsti daug kritikos, bet mažai pavydo. Nes daugėlis kritikuoja daugiau nei žino ir tai dažniausiai būna iš pavydo. Tiesiog pirmas kartas kažką įdomesnio nei sau, aišku dariau kaip man gražiau. Nesimokiau jokių ps pamokų ir ps mano nėra pats įmantriausias, bet man užtenka tokio. :) Tai vertinkite laisvai, bet be pavydo scenų ar kažkokio piktybiško kenkimo. :) Ačiū iškart.5e434e827c9bf1d702aee60a429578f3970.jpg

• ,
(redaguota)

Sunkiai skaitosi, spalvų tranzicija nuo pilkos ligi žalios irgi ne kokia, taipogi nepakektų šiek tiek padirbėti ties šriftu.

Kas patiko tai: fonas, kiek įdomesnė alternatyva užrašo išdėstymui, bei pasirinktos spalvos.

Reikia dar nemažai darbo įdėt, bet pasistengus gali išeit kažkas awesome.

Redaguota , nario Arnas922

"Papaišiau per 20 min tokį šiokį darbą" viskas tuom pasakyta. Logotipas jei nežinojai turėtų būti su skaidriu bg kitaip sakant bg išvis neturėtų būti. Tie tavo kubeliai irgi neįtemą prie logotipo net nesižiūri. Kalbant apie teksta išdėstymas yra gan įdomus, bet visa kita gan tragiška: spalvos galėtų būti ir blogiau, bet jau prie tos ribos, teksto paternas irgi nereikalingas pasižiūrėjus į tekstą jis pasidaro it gyvatės oda, kas išvis nesižiūri. Tuo pačiu ir dydis nėra iš tų standartinių spėju tiesiog paspaudei default, atidarant naują lapą, ir pradėjai kažką rašinėti, užmetei kažkokį iš interneto patterną ir tuo pačiu susiradęs tekstui patterną užmetei ir jį, tada tiesiog ant viršaus dėjai sg logo ir paspaudęs brush mygtuką padarei tašką ir jį užmetei ant viršaus, padarei opacity soft light ir įmetei į čia. Taigi eik mokytis nemetinėjęs čia graudžių darbų, kai nupaišysi kažką gražaus paploti tikrai nepagailėsiu. Sekmės.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3663 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...