Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4034 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, šiandien neturėdamas ką veikt perkodavau monitorių kurį buvo sukuręs RILEYW1, tačiau visiškai pakeičiau kodą sau tinkamu, todėl jį prirašysiu tik už idėją. 

Monitoriaus pliusai:

1. atsinaujina kas 30 sekundžių
  2. rodo prisijungusius žaidėjus
  3. lengvas monitoriaus reguliavimas

minusai:

1. jei yra žaidėjų daugiau nei 100 jų nerodo, tai ruošiuosi atnaujinti v2 versijai ( taip, bus daugiau versijų tolimojoje ateityje xd )

Paveikslėlis kaip atrodo: ČIA

Tiesioginė peržiura: ČIA

Atsisiuntimas: ČIA

cleanlogo.png

kas cia naujovisko? :DDDD flat(bootstrap stiliaus) mc projektai kas antras naudoja, o ta atsinaujinima EZ PZ pakeisti.

naujoviškas, nes niekas dar tokio būtent samp'e nenaudojo. o mc naudoja, nes kaip ir sakiau RILEYW paplatinęs yra MC sistemai.

Visiškai negražus, ir darbo - 0, jau geriau neturėt monitoriaus negu tokį naudot. 

Nepatinka nenaudok, neliepiu, paplatinau, kažkam patiks, jie ir naudos. Atrodo čia susirinkot kad tik papostint.

cleanlogo.png

Sukurk geresni, gražesni. Kiek darbo idėjo - tu tikrai nežinai. O kaip ir minėjo, nenaudok to monitoriaus, nors ir taip neturėtum kur naudot :D

Tikrai gerai kad kažką naujo darai ir jog daliniesi su visais.

xD nežinau? Pakeisti 5 eilutes? oho kiek daug darbo. Sukurt gražesnį? būtų vieni juokai.

CS:GO serverių ir pluginų kūrimas: Spausk čia icon_tick.png

Sukurk geresni, gražesni. Kiek darbo idėjo - tu tikrai nežinai. O kaip ir minėjo, nenaudok to monitoriaus, nors ir taip neturėtum kur naudot :D

Tikrai gerai kad kažką naujo darai ir jog daliniesi su visais.

pthWAv1.pngaiskinu viena ir paskutini karta, jo php kodo galima sakyti nulis, viska traukia is platinto sampQuery.php saugyklos. Jis tik su html sudirbo ir viskas

2strong4cum bae

(redaguota)

pthWAv1.pngaiskinu viena ir paskutini karta, jo php kodo galima sakyti nulis, viska traukia is platinto sampQuery.php saugyklos. Jis tik su html sudirbo ir viskas

2strong4cum bae

Markai, eik miegot, niekas čia tavęs nelaukia, vis slepiesi po kitu nicku. Jei nežinojai, kiek yra monitorių ( SAMP ), jie visi naudoja query, tik kiekvienas skirtingą nes jų yra nemažai. Dar kartą sakau nepatinka - nenaudok, atsiras kam patiks. Niekas jums neliepė čia rašyt, ar naudot tą monitorių, dalinuos, nes kažkam gal to reiks?

Redaguota , nario # Edgaras

cleanlogo.png

(redaguota)

Markai, eik miegot, niekas čia tavęs nelaukia, vis slepiesi po kitu nicku. Jei nežinojai, kiek yra monitorių ( SAMP ), jie visi naudoja query, tik kiekvienas skirtingą nes jų yra nemažai. Dar kartą sakau nepatinka - nenaudok, atsiras kam patiks. Niekas jums neliepė čia rašyt, ar naudot tą monitorių, dalinuos, nes kažkam gal to reiks?

po kuom as *Myliu SuperGames.lt* slepiuosi, gal man ipist varda? ko tu cia taip sureiksmini tuos nickus, nemoki priimti kritikos, nieko nekurk patarimas.

markai tu smirdi ir smirdėsi visą gyvenimą.

Ok edga

o :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD duxu gvardijos narys pasirode, geriau pisk *Myliu SuperGames.lt* per kilometra, nes *Myliu SuperGames.lt*

Redaguota , nario .lukonic`
Narys įspėtas. Forume reikia nesikeikti, gerbti kitus forumo narius bei administraciją ir jų nuomonę, neįžeidinėti ir negrasinti, savo nuomonę pateikti aiškiai, suprantamai ir civilizuotai.

po kuom as *Myliu SuperGames.lt* slepiuosi, gal man ipist varda? ko tu cia taip sureiksmini tuos nickus, nemoki priimti kritikos, nieko nekurk patarimas.

o :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD duxu gvardijos narys pasirode, geriau pisk *Myliu SuperGames.lt* per kilometra, nes *Myliu SuperGames.lt*

Iš tokio kaip tu - kritikos nepriimu. Nes pats nieko nesugebi, kitus kritikuoji, o po to 'kvieti policija' :DD

cleanlogo.png

tai, kad tu absoliuciai nieko nemoki "Iš tokio kaip tu" tas toks, kaip as zymiai daugiau zoles apsiko per ta visa laiko ir sampe neprasedejo ir su sampiniais, sau cigaru neuzdirbinejo

:Ddd dfak, skaldai medį. Aš moku, ir tikrai žymiai daugiau nei tu. Slėpkis po lapais dar kart sakau, pasikeisk nick'ą, gal pagerės. Arba eik paverkt, kad traukiesi iš pasaulio.

cleanlogo.png

:Ddd dfak, skaldai medį. Aš moku, ir tikrai žymiai daugiau nei tu. Slėpkis po lapais dar kart sakau, pasikeisk nick'ą, gal pagerės. Arba eik paverkt, kad traukiesi iš pasaulio.

:DDDDDDDDDDDDDDDDD *Myliu SuperGames.lt*, tu bent supranti ka sneki? man cia tavo laido riteriavimu maziausiai uztenka, uzteko kai pamaciau nuotrauka :D:D:D:D *Myliu SuperGames.lt* iseik i lauka gal prasivedinsi, juk vasara, pamirsk sampa, pasitrauk is pasaulio, be to, medzio neskaldau, medis skaldo mane, matai va bsk bazaro ivaldziau sunkiau duxam atsilaikyt, *Myliu SuperGames.lt* dejes as ant tokiu, kaip jus, parsu *Myliu SuperGames.lt*, per kompa oi oi, kai reikia iseit pakalbet, mama blynu  prikepus ir sriubytes privirus neisleidzia kol nepavalgysiu. CYA 

:DDDDDDDDDDDDDDDDD *Myliu SuperGames.lt*, tu bent supranti ka sneki? man cia tavo laido riteriavimu maziausiai uztenka, uzteko kai pamaciau nuotrauka :D:D:D:D *Myliu SuperGames.lt* iseik i lauka gal prasivedinsi, juk vasara, pamirsk sampa, pasitrauk is pasaulio, be to, medzio neskaldau, medis skaldo mane, matai va bsk bazaro ivaldziau sunkiau duxam atsilaikyt, *Myliu SuperGames.lt* dejes as ant tokiu, kaip jus, parsu *Myliu SuperGames.lt*, per kompa oi oi, kai reikia iseit pakalbet, mama blynu  prikepus ir sriubytes privirus neisleidzia kol nepavalgysiu. CYA 

ble gal tu rimtai valink :D gal nusižudyk? Pasaulis lengvesnis taps. Supranti, niekas tavęs čia nelaukia ir nelauks, tavo nuomonė yra šūdo verta, maniškės gali irgi neklausyt, nes man nei šilta nei šalta.

Geriau eik ruoštis egzaminam, nes čj neišlaikysi..

Guess who's back

kad tu vps, ar prisirukes ar kas tau yra, nusisneki vps. niekas cia neriteriauja, sakau tiesa, kuria prisimenu apie tave is seniau. btw tavo pacio foto maciau, zinok tokia pati buvo reakcija. o del bazaro: prisigaudei is tave musanciu zmoniu ir dabar bandai cia primest. nerasysiu kaip tu litaniju.

cleanlogo.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4034 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...