Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4051 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Gyvenu Anglijoj tačiau jeigu vasara planuoji važiuot į Anglija ir tau yra 16, galėsi dirbti mcdonalds ir pan, kontaktini juos dėl interviu ir jie tau pasakys tikslu laiką ir diena kada galėsi gauti interviu, na aš nežinau bet turbūt ir per gmail tau reikes ten aprašyti kažką tokio. Yra daugelis kitokiu darbu ne vien greito maisto, priklausys nuo tavo talentu.

Redaguota , nario Ugne.

Ugne :D o kaip ten apgyvendina? Nes būtent anglijoje tai pažystamų nėra.

Yra internetinis darbas reklamų spaudinėjimas, per vasara užsidirbsi gal koki 10 euru :D O jei rimtai reiktu ir man informacijos

Pelningiau dota 2 per vasara nolaifint ir rugsejo 1 parduot :D 20 euru minimaliai, jei nolaifinsi :D Bet gi žinai...

ŽMONĖS, o kaip ten su youtube yra? Imanoma?

TARPININKAVIMO PASLAUGOS. PM!

(redaguota)

Ugne :D o kaip ten apgyvendina? Nes būtent anglijoje tai pažystamų nėra.

Pelningiau dota 2 per vasara nolaifint ir rugsejo 1 parduot :D 20 euru minimaliai, jei nolaifinsi :D Bet gi žinai...

Jeigu tu ten ir pradėsi mokintis tai tave lengvuoju būdu apgyvendins, namai studentams pigiau nei baigusiems, daugiausiai namu studentams tai tik su kitais bet yra ir vienam žmogui namu kuris kainuos brangiau bet bus visas tavo ir nereikės dalintis su kitais :D Kažkur girdėjau kad emigrantus ne taip aptarnaus jeigu atvažiuos šiais metais bet tikiu dar ta taisykle ne įgyvendinta.

Redaguota , nario Ugne.
(redaguota)

Yra pasiūlymų daug pvz su kompiuteriu,nieko negaliu pasiūlyti bet  pažystamas veža vaikinus merginas į olandiją dirbti 3-4 mėnesiam. ten važiuoja iš visų šalių galima dirbti nuo 16 metų per tą laiką  parsiveža sakysiu dar litais apie 20000-25000 LT priklausomai kaip dirbsi žinoma už ne darbą gali ir išmesti iš ten jeigu bibinėsi ir panašiai,bet kurie liko iki galo nei vienas nebuvo nusiskundęs,bet reikia notariškai abiejų tėvų sutikimo kad nori išvykti. jeigu esi nepilnametis

yra dar vienas varijantas žinau kas ieško darbuotojo dirbti turguose pardavinėti auto dalis,bei kitą naudotą techniką pvz pečiai,dar visokios nesmaonės.

yra dar vienas darbas skrajučių platinimas-reklamų.

Yra dar žinau kas ieško pagalbinio darbininko Vilniuje 80-100LT diena

yra dar vienas varijantas jeigu turi 18 metų yra galimybė dirbti iki sandėlyje. algos nežinau jeigu neklystu 1000-1200 lt

iš manęs pasiūlymų tiek

Redaguota , nario Mr_Domantas
(redaguota)

Yra pasiūlymų daug pvz su kompiuteriu,nieko negaliu pasiūlyti bet pažystamas veža vaikinus merginas į olandiją dirbti 3-4 mėnesiam. ten važiuoja iš visų šalių galima dirbti nuo 16 metų per tą laiką parsiveža sakysiu dar litais apie 20000-25000 LT priklausomai kaip dirbsi žinoma už ne darbą gali ir išmesti iš ten jeigu bibinėsi ir panašiai,bet kurie liko iki galo nei vienas nebuvo nusiskundęs,bet reikia notariškai abiejų tėvų sutikimo kad nori išvykti. jeigu esi nepilnametis

yra dar vienas varijantas žinau kas ieško darbuotojo dirbti turguose pardavinėti auto dalis,bei kitą naudotą techniką pvz pečiai,dar visokios nesmaonės.

yra dar vienas darbas skrajučių platinimas-reklamų.

Yra dar žinau kas ieško pagalbinio darbininko Vilniuje 80-100LT diena

yra dar vienas varijantas jeigu turi 18 metų yra galimybė dirbti iki sandėlyje. algos nežinau jeigu neklystu 1000-1200 lt

iš manęs pasiūlymų tiek

Tie pasiulymai man taikomi? :D O šiaip su tais pažystamais ir kur tipo veža tai baisu... nieko as tau nesakau bet buna taip kad tave užmigdo keliones metu ir ant organu pereini. O paskui kad ir kokias pastangas kas bedetu nesuduria galų. Toks itarimas nes vien del uzmokescio 25k lt per vasarą... Čia kelios vasaros ir mersas is naujesniu. Redaguota , nario MrT

(redaguota)

Randi kur ieškotis darbo :D

Nesusirasi darbo be pažįstamų parduotuvėse, nes ten nepilnamečių nenori priimt.

Stroikėse turėtų priimti, bet ten turbūt gan sunkoka, bet mokės geriausiai ką gali susirasti

Jei gyveni didensiame mieste gali eiti į savivaldybę bandyti prašyti darbo žolę pjauti su trimeriu.

Intike be kodavimo ir webinimo tu nemanau, kad ką uždirbsi, o su YT reikia daug pastangų ir reklamos, kad prasisuksi neduočiau net 1%.

Draugas puse vilniaus parduotuvių apėjo darbo ieškant (17m) parduotuvėse nepriemė.

Aišku gali nešioti skrajutes, bet ten tai jau ne pinigai..

Kai man prie širdies automobiliai, galvojau eit ieškotis ratų montuotojo darbo, tačiau per pažįstamus radau rimi :D

Redaguota , nario Audr1us

..P

Negalvok kad aš čia šmeižiu ir panašiai kai man 17 metų buvo aš su juo važiavau ir susipažinau ir jis vis dar vežioja veža ne tiap kad po 2-3 žmones veža po 19-25 žmones iš visos LT na žinoma man irgi būtų nedrasu vienam važiuoti bet visada yra draugai giminės artimieji kurie norėtų užsidirbti.dabar mėnesio gale kito jis jau išvažiuoja.5 mano pažystami išvažiuoja ir tas kuris vairuoja,jie važiuoja dviesia.nemanyk žinok kad ten kaip LT kad tokių pinigų per tokį laiką neįmanoma uždirbti draugo tėvas statybose norvegijoje dirba tai parsiveža po 40000LT reikia tik surasti patikimus žmonės aš nežinau ar jie ten turi firmą ar ne taip tai paklausčiau  aš jo ir įmesčiau čia pavadinimą.ir pliusas tas kad nebūna  tokių dalykų kaip pvz kitose firmose išveža į užsienį,ir pvz tu netinki darbui ir tavu atgal važiuoti.daug firmų taip daro kadangi aš jį pažystų jau 3 metus ir 2 vasaras iš eilės važiavau.pervasarą po 21000 LT užsidirbau po 100eur man taipatrodo kainuoja nuvykimas su autobusiuku.paima iš bet kokio miesto ir panašiai  :)

Arba prasimušiu inovacijų kūrime :D pvz iphone dizaina sukuriu ir nusiunčiu Apple korporacijai el.pastu, skamba beprotiškai net ir man, bet kažkokie bachuriukai iš LT isarde nesiojama ir nusiunte S. Jobsui tai ka galima patobulint. Ir jie dabar kaip Jobsas piniguose (ne ne), esme tame jei pamatys jie kad tu gali uždirbti jiems sakykim 7 Limonus jie tave pasodins kaip karaliu. Nesakau kad kažka kursiu ar pnš. Tik čia tarp kitko, bet jei nesusirasiu ir vasara Bim Bam tai kodėl gi ne?

#TBPS

Arba prasimušiu inovacijų kūrime :D pvz iphone dizaina sukuriu ir nusiunčiu Apple korporacijai el.pastu, skamba beprotiškai net ir man, bet kažkokie bachuriukai iš LT isarde nesiojama ir nusiunte S. Jobsui tai ka galima patobulint. Ir jie dabar kaip Jobsas piniguose (ne ne), esme tame jei pamatys jie kad tu gali uždirbti jiems sakykim 7 Limonus jie tave pasodins kaip karaliu. Nesakau kad kažka kursiu ar pnš. Tik čia tarp kitko, bet jei nesusirasiu ir vasara Bim Bam tai kodėl gi ne?

#TBPS

eik tu pisly eini ir pjauni zole nori jis siust i apple kazkoki suda

-REP DĖKUI

(redaguota)

eik tu pisly eini ir pjauni zole nori jis siust i apple kazkoki suda

-rep už keiksmažodžius ir visu pirma susitvarkyk nervus... Aš tik pasakiau savo nuomone ir ja grindžiu teiginiais kad jau bachuriukai taip prasimušo apple kai išardė laptopa ir iš durnumo nusiunte Jobsui laiška.

steve-jobs-motivational-quotes-4.jpg

Redaguota , nario MrT

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4051 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...