Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3630 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Svarsčiau ar apsimoka ar ne ieškoti ir būtent kreiptis šiame forume, tačiau peržvelgęs kelias temas mačiau tikrai labai neblogų darbų todėl surizikuosiu.

Man reikia "dizainerio" jeigu taip galima pavadinti, žmogaus, kuris sugeba ir gali padaryti gražius grafikos darbus vienam projektui, kuris dar kūrimo stadijoje.  Darbų reikėtų įvairiausių, tačiau pagrindiniai būtų:

• PROJEKTO LOGOTIPAS
  • FORUMO PAGR. PAVEIKSLĖLIS (HEADER)
  • FORUMO IKONOS (PERSKAITYTA, UŽRAKINTA IR T.T., TEMOS)
  • NARIŲ RANGAI FORUME

Iškart pasakau, kad neieškau profesionalo, kuris galėtų viską padaryti už didžiausias sumas.  Ieškau asmens, kuris norėtų padėti pats (galbūt gauti kažką projekte jeigu būtent interesai sutaps ir toks dalykas jam patiks), o jeigu ne - turiu galimybę už darbus atsiskaityti tam tikra, minimalia galbūt labiau simboliška suma per paypal mokėjimo sistemą. 

http://www.sa-rp.lt

http://www.forumas.sa-rp.lt

Jeigu užskaitysit kaip reklamą tai jūs juokingi ai ir beje, jeigu čia kažkokią taisyklę pažeidžiau tai tiesiog ištrinkit adresus, temą palikit nes nesinorės perrašyti ją dar kartą.

Redaguota , nario danfox

e477f925933ad422f22e73b91c6ad305717.png

Tai štai apie kokia simboline kaina paypalu jis kalbėjo :D Pgal tai sprendžiu bus nepakartojamas projektas :)

Visų pirma kaina priklauso nuo darbo, kurį man pasiūlo.  Šitas asmuo, kuris aukščiau parašė dalbajobišką komentarą net nesusisiekė su manim.  Šnekėti lengva, dar lengviau nusišnekėti. Nepatinka - nelendat, ieškau kas patenkins mano poreikius jei darbas bus vertas didesnės sumos ir gaus tą didesnę sumą.

Visų pirma kaina priklauso nuo darbo, kurį man pasiūlo.  Šitas asmuo, kuris aukščiau parašė dalbajobišką komentarą net nesusisiekė su manim.  Šnekėti lengva, dar lengviau nusišnekėti. Nepatinka - nelendat, ieškau kas patenkins mano poreikius jei darbas bus vertas didesnės sumos ir gaus tą didesnę sumą.

Susisiekt xd aš su tokaiis vaikiškais pokštautojais net nešneku, nu okey sorry suklydau, 4$ tiek to, šiandien matyt dosnus esi

Manau dėl tokių žmonių kaip EisvetArt nereiketu kurti tokių temų.. Geriau susirasti kokį žmogų kuris sugeba dirbti su grafika ir tiesiog asmeniškai su juo susisiekti nes jeigu kursi temą tai tokie kaip EisvetArt jau tipo žinos kainą kiek tu mokėsi ir huj tau kas nors ką nors padarys.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Manau dėl tokių žmonių kaip EisvetArt nereiketu kurti tokių temų.. Geriau susirasti kokį žmogų kuris sugeba dirbti su grafika ir tiesiog asmeniškai su juo susisiekti nes jeigu kursi temą tai tokie kaip EisvetArt jau tipo žinos kainą kiek tu mokėsi ir huj tau kas nors ką nors padarys.

Tu tai iš vis geriau nekomentuotum ir išsitrintum iš šito forumo, nes del tokiu kaip tu žmones priversti kurti ir sukti galva del nauju keiksmų, kad neatrodyt banaliam kas kart tave pizdavojant.

(redaguota)

Matau tau nedaeina jog iš jūsų " prikolina ", to labiau iš tavęs XD ko toliau tuo juokingiau darosi kai Eimantas iš jūsų dergiasi, o jūs nervinatės XDDD

Redaguota , nario Frixo♦
(redaguota)

Turiu su kuo bendrauti, nepergyvenk. Čia mano hobis toks, stumt ant tokių klounų kaip jie.

Kas iš visų čia esančių tai tu labiausiai juokini.  Visų pirma nei tu žinai mano ketinimus nei tu žinai kiek sumokėsiu.  Ką tu išvis gali apie mane spręsti jeigu net nesi susirašęs su manimi?  Tokie kaip tu pizdukai yra žlugę tik patys to nemato. :D  Pažiūrėsim kaip tu "toli" eisi su savo manierom, o dabar turėk bent kruopelę žmogiškumo ir nyk nachui iš mano temos, nes tavęs čia niekas nekvietė pasakei savo idiotišką nuomonę - užtenka, nežadu aš spardytis su kažkokiais snargliais.

Redaguota , nario Mr. Thinker

Matau tau nedaeina jog iš jūsų " prikolina ", to labiau iš tavęs XD ko toliau tuo juokingiau darosi kai Eimantas iš jūsų dergiasi, o jūs nervinatės XDDD

Man tiesiog užpisa tokie žmonės kaip EisvetLox, be priežasties ant visų šokineja. Matosi dėmesio trukumas.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

(redaguota)

Tai, kad jūs neišmaneliai kur ant jūsų čia nepastumsi :D Nežino net kas yra gražus gfx o rašo, kad pagal darba vertins kiek sumokėti,. Vien forumo puslapi atsidarius jau isivaizuoju koks rimtas projektas bus :D

Titulinis puslapis, kuris yra skirtas tik parodyti jog toks projektas progrese neturi būti ypatingas.  Forumo headeris taip pat nėra ypatingas vien tik todėl, kad pats forumas net nėra atrakintas ir jis nebus dar kurį laiką tokiu atveju geriau naudoti šitą nei išvis originalaus, neredaguoto stiliaus headerį. 

Tam ši tema čia ir parašyta, kad RASTI žmogų, kuris sugebėtų pateikti tuos darbus gražius.  Kaip gera, kad pas tave viskas vyksta taaaip greit ir viską mokat sukurt taip greit.  Ai palauk, tikriausiai nesi nieko daręs apart komentavimo, nebeprakaituok ir nekišk savo nosies čia.  Juokingi esat. :D

Redaguota , nario Mr. Thinker

Tai, kad jūs neišmaneliai kur ant jūsų čia nepastumsi :D Nežino net kas yra gražus gfx o rašo, kad pagal darba vertins kiek sumokėti,. Vien forumo puslapi atsidarius jau isivaizuoju koks rimtas projektas bus :D

Juokdarys :D Jau geriau ta ne redaguota nei toki 10x šudinesni mėšla naudoti....

Neperdaug reiškiesi? Visur tavo moralus visiems skaitai o pats nieko parodyt negali.. Ir nuo kada ant kiek rimtas projektas vertinama pagal puslapį? Jeigu tu ten viską greitai gali susukti ir padaryti ten gražiai ir taip toliau tai nereiškia kad kiti ten lekioja kai meteorai.

HP Omen 15

Juokdarys :D Jau geriau ta ne redaguota nei toki 10x šudinesni mėšla naudoti....

Projektas net nepaleistas, forumas taip pat.  Jį mato tik tie asmenys, kuriems jis yra pateiktas.  Tad jeigu tau neišeina suprasti, kad visas forumas ir aplamai pats projektas kūrimo stadijoje tai tu tikrai esi buožgalvis.  Gaila, kad išvis tokie kaip tu apsireiškia čia net neprašyti. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3630 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...