Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ieškau projekto ( GRP / RPG / RP / etc. ) ( turiu unikalu gm naudojimui )

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3043 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

kadangi byra projektas ir visi iš jo bėga, kaip žiurkės iš skęstančio laivo..

• projektas turi būti startavęs arba netoli starto,
  • privaloma pilna komanda ( mapperis, gfxeris, etc. ),
  • projektas turi turėti pakankamai lėšų, VPS ir domeną.

mano galimybės:

• serverio modifikacijos kodavimas,
  • unikalios VVP sistemos kodavimas,
  • forumo/puslapio kurimas, redagavimas.

------

Turiu unikalų gm, kurį būtų galima pilnai užbaigti( ištaisyti klaidas, pakurti ko nors papildomo ), kurį galėčiau atsinešti į projektą. Susidomėčiau ne vien netoli starto projektais, bet su sąlyga, kad tas projektas mane sudomintų!

Redaguota , nario mtcthegod
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nepatikimas :) Apgavo su STEAM, po savaitės užlockinu, man davė neorginalų e-mailą (nors sakė, jog jis orginalus, nors dabar "bando atrakinti iš originalaus emailo") ir jau 3 mėnesiai kaip jis bendrauja su supportu dėl atrakinimo :) MTC - jei reikės įrodymų sakyk, įdėsiu, nors tu puikiai viską pats žinai.

Nuoroda į komentarą

Nepatikimas :) Apgavo su STEAM, po savaitės užlockinu, man davė neorginalų e-mailą (nors sakė, jog jis orginalus, nors dabar "bando atrakinti iš originalaus emailo") ir jau 3 mėnesiai kaip jis bendrauja su supportu dėl atrakinimo :) MTC - jei reikės įrodymų sakyk, įdėsiu, nors tu puikiai viską pats žinai.

first of all, mes nesitarem, kad as tau duosiu originalu emaila, as tau sakiau duosiu registracijos emaila, ant kurio bus steam accountas. visu antra, ne as ji uzlockinau, gal tu bandei parduoti ji ir pats pasimovei, kai tave apgavo ir uzsilockinai, to nezinosim. ir visu trecia, man dingo noras visiskai tau padeti po tavo chebros bazaro ir tavo pacio bazaro: 

Nuoroda į komentarą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3043 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...