Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Homoseksualai, kas su jais taip "blogai"?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4060 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Tai nedaužyk to vaiko.

Vopšie ant kiek žmogus turi būt nesveikas, kad kažką sumušt už tai, kad jo tėvai homoseksualai?

Ne nu tu kūrva *Neturiu galvos* *Myliu SuperGames.lt* pyzdink *Myliu SuperGames.lt* iš šito forumo, kūrva gyvenimo nuobauda *Myliu SuperGames.lt*, kas per *Neturiu galvos* turi būt, kad galvot, kad du vyrai gali būt tėvais, aš negaliu *Myliu SuperGames.lt*. Pasakytum taip realybej tai iš bankės nupisčiau už tokias kalbas tokį dalbajobą. Kūrva trinkit šitą temą, nes jau jaunasis py.daras auga.

Ir vapšie dalbajobas gali man čia nepist proto už laido, nes realybėj šudas esi besivaikantis baxūrų šiknų

Redaguota , nario .lukonic`
Narys įspėtas. Įžeidinėjimas.
(redaguota)

Ne nu tu kūrva *Neturiu galvos* *Myliu SuperGames.lt* pyzdink *Myliu SuperGames.lt* iš šito forumo, kūrva gyvenimo nuobauda *Myliu SuperGames.lt*, kas per *Neturiu galvos* turi būt, kad galvot, kad du vyrai gali būt tėvais, aš negaliu *Myliu SuperGames.lt*. Pasakytum taip realybej tai iš bankės nupisčiau už tokias kalbas tokį dalbajobą. Kūrva trinkit šitą temą, nes jau jaunasis py.daras auga.

Ir vapšie dalbajobas gali man čia nepist proto už laido, nes realybėj šudas esi besivaikantis baxūrų šiknų

Už viešus grasinimus gresia administracinė atsakomybė.

Mėgstu "pist" protą tokiem kaip tu, nes tai nėra sunku. Toki žmonės nesivadovauja logika ir yra tik sistemos atmatos apsimentačios, kad kažką kažkur išmano.

P.S nei tu manęs matęs, nei žinai kas aš per vienas, matai tik tą ką aš tau leidžiu matyt.

Redaguota , nario Arnas922

1. priežastis dėl ko nekenčiu jų, tai kad jie rimtai "nupušę". Nafik jie daro tas savo susibūrimus, vaikšto per Vilnių ir panašiai? Atsiprašant kruškitės toliau, ir negadinkit nervų normaliems žmonėms. Čia tas pats kas va mes normalūs irgi kažkokius judėjimus burtume nuolatos. Kam to reikia??
2. priežastis - Jie siekia lygių teisių. Lygių teisių siekimas prives prie to, kad jie irgi turės vaikus. Jei išauš ši diena, tai labai užjaučių homoseksualų vaikus, kurie kiekvieną dieną patirs patyčias, ir taip išaugins savižudybių skaičių, su kuriuo Lietuva ir taip turi daug problemų.

3. priežastis - vien pagalvot apie tuos jų nukrypimus priverčia jaustis blogai, ir pykina.. 

Kaip visiems sakau - man gėjai netrugdo. Bet kai lenda į viešumą jie, ir nori savo jobanų lygių teisių, tai norisi tiesiog visus išgaudyt ir dar gerai atlupti.

Ateity nebebus padorių normalių šeimų, vaikų mąstymas keisis, daugelis nebesupras net kas yra šeima..

Ko toks butt-hurt'as, ponaiti? Pistu jis is bankes. Haha. Tikras erelis, maziau kriminalinio zanro filmu ziurek, nes jose tokie ereliai taip pat greitai krenta kaip ir pakyla. ;)

Koks tau skirtumas kuo jis uzaugs? Geriau pradek nuo saves, nes pagal si post'a matyt nieko gero tavo ateityje nenusimato. Mastysi taip, kaip masto visi; neturesi savo nuomones.

(redaguota)

1. priežastis dėl ko nekenčiu jų, tai kad jie rimtai "nupušę". Nafik jie daro tas savo susibūrimus, vaikšto per Vilnių ir panašiai? Atsiprašant kruškitės toliau, ir negadinkit nervų normaliems žmonėms. Čia tas pats kas va mes normalūs irgi kažkokius judėjimus burtume nuolatos. Kam to reikia??

2. priežastis - Jie siekia lygių teisių. Lygių teisių siekimas prives prie to, kad jie irgi turės vaikus. Jei išauš ši diena, tai labai užjaučių homoseksualų vaikus, kurie kiekvieną dieną patirs patyčias, ir taip išaugins savižudybių skaičių, su kuriuo Lietuva ir taip turi daug problemų.

3. priežastis - vien pagalvot apie tuos jų nukrypimus priverčia jaustis blogai, ir pykina.. 

Kaip visiems sakau - man gėjai netrugdo. Bet kai lenda į viešumą jie, ir nori savo jobanų lygių teisių, tai norisi tiesiog visus išgaudyt ir dar gerai atlupti.

Ateity nebebus padorių normalių šeimų, vaikų mąstymas keisis, daugelis nebesupras net kas yra šeima..

Visų pirmą, tai pats sau prieštarauji, sakydamas, kad jie tau netrugdo, o paskui vardindamas dalykus dėl kurių, tau juos norisi prilupt. Kai žmogui, nuoširdžiai nerūpi, tai jam jokio skirtumo, ką jie daro.

Dalies apie šeimą išvis neparišu, nebesupras kas ji yra... O tai tarkim vaikai, kūrie palikti vaikų namuose ir yra samoningo amžiaus (viską prisimena) jie supranta, kas yra "šeima", bet jie jos neturi. Vaikų globos namuose nemažėja nes vadinamos "šeimos" prisidaro ir paskui palieka.

Ir aš vopše neparišu žmonių, kur sako: "vo *Myliu SuperGames.lt* homikai, viens kitą pro šikną daro"  ant siaura pasiaulėžiūra, gi esant homoseksuoalu, tai nėra vienintelis dalykas. Pažiūrim į Heteroseksuolių žmonių poros, gi pagalvojus apie pačią porą negalvojant vien apie tas kas vyksta po koldra.

Redaguota , nario Arnas922
(redaguota)

Ko toks butt-hurt'as, ponaiti? Pistu jis is bankes. Haha. Tikras erelis, maziau kriminalinio zanro filmu ziurek, nes jose tokie ereliai taip pat greitai krenta kaip ir pakyla. ;)

Koks tau skirtumas kuo jis uzaugs? Geriau pradek nuo saves, nes pagal si post'a matyt nieko gero tavo ateityje nenusimato. Mastysi taip, kaip masto visi; neturesi savo nuomones.

Kai nebeprasysi pas mama pinigu ant pietu tada cia kazka aiskink, o be to su tavim is vis nieks nekalbejo.

Visų pirmą, tai pats sau prieštarauji, sakydamas, kad jie tau netrugdo, o paskui vardindamas dalykus dėl kurių, tau juos norisi prilupt. Kai žmogui, nuoširdžiai nerūpi, tai jam jokio skirtumo, ką jie daro.

Dalies apie šeimą išvis neparišu, nebesupras kas ji yra... O tai tarkim vaikai, kūrie palikti vaikų namuose ir yra samoningo amžiaus (viską prisimena) jie supranta, kas yra "šeima", bet jie jos neturi. Vaikų globos namuose nemažėja nes vadinamos "šeimos" prisidaro ir paskui palieka.

Ir aš vopše neparišu žmonių, kur sako: "vo *Myliu SuperGames.lt* homikai, viens kitą pro šikną daro" ant siaura pasiaulėžiūra, gi esant homoseksuoalu, tai nėra vienintelis dalykas. Pažiūrim į Heteroseksuolių žmonių poros, gi pagalvojus apie pačią porą negalvojant vien apie tas kas vyksta po koldra.

Patikek, turiu pazistamu is internato, bet kad ir kokie jie butu, jiem geriau ten gyvent, negu matyt tevus per sikna krusantis Redaguota , nario BeeVardoo
(redaguota)

Man tai nemaišo, jie gyvena tokį gyvenimą kokį jie nori ir niekas negali nurodinėt kaip jie turėtų gyvent, žinoma nekalbant apie tuos kurie į visokius paradus eina.

Aš nesuprantu kodėl iš viso čia visi vienas ant kito varo. Kalba eina apie tokius pačius žmones kaip jūs, tik jų pakraipa kitokia. Nesuprantu aš tų žmonių kurie sako ''iššaudyt pydarus''. Jeigu tu toks gimei, ar gyvenimas susiklostė taip, kad tau patinka tos pačios lyties atstovai, tai ką tau daryt? Nei jie jum kenkia, vardina visaip nei jūs turėtumėt, gyvenkit savo gyvenimą ir galvokit apie savo ateitį, o ne apie kažkieno kito.

Žinoma kaip ir sakiau kalbu apie tuos, kurie gyvena taip, kaip normalūs žmonės nelįsdami į gatvęs viešai pusnuogiai su visokiais ženklais, rėkaudami, bėgdami per miesto centrą, tokių neapkenčiu.

Redaguota , nario .weeD`

❤️

Va .weeD` labai gerai pasakė. Jūsų žiniai, aš irgi esu prieš tuos gėjūs kurie ten bėga rodytis į tuos paradus ir tik reikalauja dėmesio, kuria kažkokias tai lygas, bando kažką įrodyt. Aš irgi tokių žmonių nekenčių, tačiau tie, kurie sau tykiai sėdi namuose, nesirodo, nereikalauja dėmesio ir yra paprasti žmonės, su kitokia orientacija, tai čia jau ne jūsų suknistas reikalas aiškinti, kaip jiems gyventi. Išsiugdykit truputi tolerancijos pagaliau, tamsuoliai, leiskit žmonėm gyvent savo gyvenimą. Džiaukitės, juk jum daugiau mergų liks ^^

Va .weeD` labai gerai pasakė. Jūsų žiniai, aš irgi esu prieš tuos gėjūs kurie ten bėga rodytis į tuos paradus ir tik reikalauja dėmesio, kuria kažkokias tai lygas, bando kažką įrodyt. Aš irgi tokių žmonių nekenčių, tačiau tie, kurie sau tykiai sėdi namuose, nesirodo, nereikalauja dėmesio ir yra paprasti žmonės, su kitokia orientacija, tai čia jau ne jūsų suknistas reikalas aiškinti, kaip jiems gyventi. Išsiugdykit truputi tolerancijos pagaliau, tamsuoliai, leiskit žmonėm gyvent savo gyvenimą. Džiaukitės, juk jum daugiau mergų liks ^^

Prieš tokius ir aš nieko neturiu, bet temos autoriui matai jie per mažai teisių gi turi... :)))) Užsimanė jis, kad galėtų dar gi matai vaikus įsivaikint tokie... :))))

Kai nebeprasysi pas mama pinigu ant pietu tada cia kazka aiskink, o be to su tavim is vis nieks nekalbejo.

Patikek, turiu pazistamu is internato, bet kad ir kokie jie butu, jiem geriau ten gyvent, negu matyt tevus per sikna krusantis

"Kai nebeprasysi pas mama pinigu ant pietu tada cia kazka aiskink, o be to su tavim is vis nieks nekalbejo."

Tai kaip suprantu tu draudi visiems kalbet, kurie yra jaunesni uz tave? Amzius =/= protas.

Kas privalo SU MANIM kalbet? Cia diskusiju forumas todel kas nori tas ir raso.

Bet jauciu tu esi tas pats vartotojas (lizaRd), tik sukurei antra paskyra, nes tave matyt niekas negyne sioje diskusijoje. Va abidna. :(

"Kai nebeprasysi pas mama pinigu ant pietu tada cia kazka aiskink, o be to su tavim is vis nieks nekalbejo."

Tai kaip suprantu tu draudi visiems kalbet, kurie yra jaunesni uz tave? Amzius =/= protas.

Kas privalo SU MANIM kalbet? Cia diskusiju forumas todel kas nori tas ir raso.

Bet jauciu tu esi tas pats vartotojas (lizaRd), tik sukurei antra paskyra, nes tave matyt niekas negyne sioje diskusijoje. Va abidna. :(

Kokia dar ginyba gali but diskusiju forume?.. Ir taip cia tas pats, nes ant lizaRd gavau baną. :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4060 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...