Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

I-Doser narkotikai


DMJ

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3263 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Aš labai netoleruoju narkotikų, bet vienas mano draugas papasakojo apie I-Doser narkotikus ir prisiminiau straispnį, kurį mačiau laikraštyje prieš ~4 metus. Jis buvo parašytas apie šiuos virtualius narkotikus. Aš jų niekada nenaudojau ir nesiruošiu naudoti, tiesiog norėčiau paklausti ar jūs esate juos naudoję ir ką apie juos manot. Asmeniškai aš jų netoleruoju ir manau, kad jie turėtų būti uždrausti.

idoser.jpg?w=426

Amerikoje staigiai išpopuliarėję skaitmeniniai narkotikai I-Doser kėsinasi užvaldyti ir Europos jaunuolius. Binaural Brainwave Doses - tai kompiuterinė programa, veikianti mūsų smegenis per įvairių garsų mišinius.

Kaip ir visos mados, pastaroji staigiai užliejo Ameriką. Youtube.com svetainėje jaunuoliai gausiai kelia video įrašus, kuriuose matoma, kokią būseną sukelia skaitmeniniai narkotikai.

Programoje yra gana platus spektras įvairiausių narkotikų - nuo lengvų iki labai labai sunkių, todėl "pradinukams" patariama pradėti nuo lengviausiųjų, visai kaip ir realybėje.

Specialistai teigia, jog didžiausias neigiamas poveikis, kurį sukelia šie skaitimeniniai narkotikai, yra tas, jog programa skatina smalsumą, o toks smalsumas gali privesti prie to, jog jaunuoliai stipriai susidomės ir realių narkotikų pabandymu ir vartojimu. Taip pat, specialistų teigimu, jokio narkotinio poveikio ši programa nesukelia, jaunuoliams tiesiog pasireiškia placebo efektas. Be to, jau nuo senų laikų žinoma, jog muzika gali stipriai stimuliuoti mūsų pojūčius, tiek juos slopinti, tiek suaktyvinti. Todėl nėra duomenų, jog "I-Doser" sukelia tokius pat neigiamus padarinius, kaip tikri narkotikai, nors dozių pavadinimai programoje atitinka tikrų narkotikų pavadinimus.

Beje, jeigu klausydamiesi programos tikrai norite kažką pajusti, turite mokėti atsipalaiduoti - geriausia dozę pasileisti per ausines, tyloje, tamsoje, gulint lovoje. Kitu atveju, dozė gali tiesiog jūsų nepaveikti. Tačiau išbandžiusieji skaitmeninius narkotikus teigia, jog po 5 ar 10 dozės, tikrai pajusite poveikį.

Šaltinis: http://www.sveikata24.lt/lt/sveikatos-patarimai/psichologija/i-doser-skaitmeniniai-narkotikai/

Redaguota , nario DMJ
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Aš nesakau, kad reikia vartoti. Aš pats šito dalyko netoleruoju tik norėjau pasidalinti šiuo įdomiu dalyku.

 

Tikrai idomu, kaip galima paveikti zmogaus psichika. Bet mane labiausiai gazdina kad po viso to vartojimo, tu jautriau gali reaguosi i garsus, isgirsi muzika ir stovesi apsineses, zinoma cia tik hipotize, bet visvien gali visko buti:D nors neesu to megines, bet uzeina man kartais, kad tiesiog issigastu garso :D ir jausmelis kaip dumo buciau iputes, arba kaip cia zemaitijoj, eterio priuostes :D Labai tikiuosi kad ne vienam man sitaip :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3263 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...