Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Apgavykas Dovydas.B ,,Reklamuotojas"

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4058 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Lauke tu, spogas biški prasičiuhink. Čia jau nebesimazink , nuėmei adminą ir pakeitei adresa. + Pakenkei man, nes lankomumas buvo. Atvažiaves buvau, tik taves nemačiau katuk. į skype rašyk, ne forume tokius reikalus aiškintis. O kam išeit į lauką reik tai tik tau.

Nu mažas vaikas bando prasistumt, tik įspėt norėjau kad neiimtumėt. P.S. Jeigu neatrašyčiau, tai fsio bana gavau. Nes draugelis ,,Marius" administratorius gi.

Nes draugelis ,,Marius" administratorius gi.

Kodėl tu čia mane prikaišioji? Man atrodė, kad mes su tavim draugai..... O tu taip.... :(

Na,o dabar jeigu rimtai papasakok kas mano draugai ir kieno aš draugas ir paaiškink nors vieną priežastį kodėl turėtum čia buti užblokuotas.

Dar norėčiau sužinoti su kokiais apatiniais sėdžiu.

Taigi tu viską susigrąžinai.. Kiek esi žmonių apgavęs, bandai iš savęs dievaiti lauzt. Jeigu tu per 2sav nesugebi aprodyt srv, o tu sakai, kad jau gm gatavas tai patyliu, net kai mus parėme tu norėjai apgaut kai busiu namie numesiu chatus koks tu esi sventas o visi kiti lopai..

O kas prašė eiti į projekta pas tą kuris nieko nesugeba? :)

Kodėl tu čia mane prikaišioji? Man atrodė, kad mes su tavim draugai..... O tu taip.... :(

Na,o dabar jeigu rimtai papasakok kas mano draugai ir kieno aš draugas ir paaiškink nors vieną priežastį kodėl turėtum čia buti užblokuotas.

Tiesiog labai jau moką įkalbinti ir taip tuo tarpu neturejau ka veikti. Negalvojau, kad cia taip viskas baigsis.

✉ Email; [email protected]

Kodėl -Reed užblokavai, galima pasakyt? Į PM jei gali atsakyk, ačiū.

cleanlogo.png

(redaguota)

Apie mane ? Ką aš padariau blogo, kad per ausis daviau, kad susiprotėtum ir neapgaudinėtum vaikų, bus tau gera pamoka. Aš nieko neapgavau, o tavo atsiliepimas bus nuimtas.

Kodėl tu taip ryškiai žinai jog tavo atsiliepimas bus nuimtas?

Įlindai pats į šitą mėšlą, pats norėjai dirbti pas kažkokį žmogų projekte ir išeidamas kitam padarei papildomų bėdų. 

Labai įdomiai šitoje situacijoje atrodė, iš pradžių tu Dovydai, nežinojai net kiek minučių laukei susitikimo vietoje, sakei kažkur 20minučių, o jau antrą kartą kaip rašei, tuomet parašei tikslų laiką, nuo kada iki kada. Įdomūs abudu esate. :D

Girdi, nebejuokink eik iš tos temos geriau.

Tu irgi labai rimta asmenybė esi, apgaudinėji kitus, o paskui kaip patį apgauna pradedi čia ašaroti. Ir aplamai čia rodai koks "šūstras" esi kad varinėji Administratorius iš šitos temos, paskui kaip užblokuoji arba sudedi įspėjimus tokiems žmonėms kaip tau, pradeda vėl ašaroti ir apsimesti nekaltais. Tad siūlyčiau truputį atsipalaiduoti, nes per daug įsitempęs esi. :))

Redaguota , nario KSoorak`

Kodėl tu taip ryškiai žinai jog tavo atsiliepimas bus nuimtas?

Įlindai pats į šitą mėšlą, pats norėjai dirbti pas kažkokį žmogų projekte ir išeidamas kitam padarei papildomų bėdų. 

Labai įdomiai šitoje situacijoje atrodė, iš pradžių tu Dovydai, nežinojai net kiek minučių laukei susitikimo vietoje, sakei kažkur 20minučių, o jau antrą kartą kaip rašei, tuomet parašei tikslų laiką, nuo kada iki kada. Įdomūs abudu esate. :D

Tu irgi labai rimta asmenybė esi, apgaudinėji kitus, o paskui kaip patį apgauna pradedi čia ašaroti. Ir aplamai čia rodai koks "šūstras" esi kad varinėji Administratorius iš šitos temos, paskui kaip užblokuoji arba sudedi įspėjimus tokiems žmonėms kaip tau, pradeda vėl ašaroti ir apsimesti nekaltais. Tad siūlyčiau truputį atsipalaiduoti, nes per daug įsitempęs esi. :))

Nu tai mes buvom susitarę susitikt 15:00h, o jo nebuvo, todėl taip ir parašiau

Aš nesijaučiu nusikaltęs jam nuimdamas privilegijas žinodamas, kad jis vėl jas susigrąžins, visiškai neįdomu man kas jam ten vaidenasi, kad kažką pridirbau su projektu. :funny:

bet , tu irgi juokingas tu galvoji neužpisi visų kai eina per skype reklamas? ir visus projektus gadini sukurk savo geriau koki ir sedek o ne per visus projektus kaip pele prie kiekvieno siuro vaiksiok.

bet , tu irgi juokingas tu galvoji neužpisi visų kai eina per skype reklamas? ir visus projektus gadini sukurk savo geriau koki ir sedek o ne per visus projektus kaip pele prie kiekvieno siuro vaiksiok.

Dar pasakysiu kokiam dešimtam ngp-life mano ir Yogho projektas tai dėl kažkokio išmeto nebus net kalbos, o dėl reklamos jeigu jos jums nepatinka ir jeigu dar nežinojai yra toks mygtukas kaip išmetimas iš kontaktų.

Vienareikšmiškai abu juokingi esat. Nes tokios situacijos net nekelčiau čia. O Dovydai, pasiteisinimas, kad tu jam nuimei, nes žinojai kad jis vėl užsidės, tai ne pasiteisinimas. Vis dėl to, tu jam žalą padarei, taip, kad tiek vienas, tiek kitas kalti esat.

Tau išvis nederėtų manęs teist, nes ne ką pats angeliukas esi. Aš žalos nejaučiu jam padaręs, nes žinau koks jis fruktas yra, tegul pasikankiną, o visa reklama buvo mano, todėl žalos nematau, kad jis prarado kažkokia dalį žmonių, tai tiek.

Tu gal nustok keltis. Tavo ngp'e zmoniu beveik nera. Tad jei tu skaitai kad visa reklama buvo tavo tikrai klysti. As sakiau kad tavo galios greit senks kaip tu eisi per projektus ir viai zmones uzsiliks tuose projektuose. tai tiek tau.

Apie mano reklamavimą galėsi kalbėti tik per starto dieną, o iki šiol beveik nesistengiau nieko reklamuoti ir nėra prasmės dabar to daryti, likus kėliom dienom iki starto bus pradėta reklamuotis visur. O tau nedapiso irgi kurt projektą ir uždaryt ir taip daug kartu, ne tu vienas čia toks esi.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4058 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...