Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Apgavykas Dovydas.B ,,Reklamuotojas"

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4058 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Ir ne tau mane peikt.

Dovydai, susitupėk kažkada vaikeli. Nieks tavęs jau nebegerbia dėl tavo tragiško ir snargliško elgesio. O dėl tų reklam. gali prarasti savo skype vartotoją, tai čia neišpindėk ereli. Parašytu man kažkas su skype botu, tai patampyčiau durnelį, kad bijotu išgirsti skype bota. Tokiu jau ereliu primeti. Vejevaiki tu. Užauk kada nors. ;)

Keli reportai (su įrodymais) už skype atsakingam žmogui ir jau baba vartotojui. Verksi vėliau ereli. ;)

Dovydai, susitupėk kažkada vaikeli. Nieks tavęs jau nebegerbia dėl tavo tragiško ir snargliško elgesio. O dėl tų reklam. gali prarasti savo skype vartotoją, tai čia neišpindėk ereli. Parašytu man kažkas su skype botu, tai patampyčiau durnelį, kad bijotu išgirsti skype bota. Tokiu jau ereliu primeti. Vejevaiki tu. Užauk kada nors. ;)

Keli reportai (su įrodymais) už skype atsakingam žmogui ir jau baba vartotojui. Verksi vėliau ereli. ;)

Nežinau ką tu čia bandai įrodyt, kad esi suaugęs ir mane vadini vaiku nors manau toks pats vaikas ir prie savo kompiuterio sėdi ir komentuoja šią temą kuri jau daugeliam nebeįdomi, o dėl to savo skype vartotojo gali mane negązdint, nes man tikrai nieko nepadarys ir neatims vartotojo, mano skype ką noriu tą darau, nepatinka reklamavimas tai gali išmesti iš draugų, tai va.

✉ Email; [email protected]

Tokios atmatos kaip tu neturiu drauguose, bet girdėjau daug nusiskundimų. Eini po visus projektus kaip ka*lė - kek*šė. O to visai užtenka pranešti tave apie piknaudžiavimą - siekiant sau naudos (reklamuojant tragišką, kibernetikos klaidos projektą). Greit mandrumai baigtusi. Susimąstyk išsišokeli tu.

Gaila tokių žmonių, kurie bijo pripažinti tiesą, nors ji visiems akivaizdi. Ką tau galiu ir pasakyti. Sėkmes gyvenime klajokli - pasiklydęs savo svajonėse ir fantazijose. Beje, jei žmogus bijo pripažinti savo klaidas ir pasitaisyti - tai pačios silpniausios žmogaus sąvybės. Graudus, užsispyrės žmogus esi Dovydai, kurio jau nepakeisi. Kaip sakoma vaf*liu gimęs tortu netapsi. :)

• Parašė po 4 savaičių...

Tokios atmatos kaip tu neturiu drauguose, bet girdėjau daug nusiskundimų. Eini po visus projektus kaip ka*lė - kek*šė. O to visai užtenka pranešti tave apie piknaudžiavimą - siekiant sau naudos (reklamuojant tragišką, kibernetikos klaidos projektą). Greit mandrumai baigtusi. Susimąstyk išsišokeli tu.

Gaila tokių žmonių, kurie bijo pripažinti tiesą, nors ji visiems akivaizdi. Ką tau galiu ir pasakyti. Sėkmes gyvenime klajokli - pasiklydęs savo svajonėse ir fantazijose. Beje, jei žmogus bijo pripažinti savo klaidas ir pasitaisyti - tai pačios silpniausios žmogaus sąvybės. Graudus, užsispyrės žmogus esi Dovydai, kurio jau nepakeisi. Kaip sakoma vaf*liu gimęs tortu netapsi. :)

O kodėl tada aš gimiau būdamas vafliu ane, bet kažkodėl tapau normalus žmogus, kaip čia yra?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4058 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...