Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3680 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki!

Taigi nebežaidžiu ltrp, nes nebelabai turiu laiko, todėl norėčiau parduoti savo ltrp.lt paskyrą, nes man ji atrodo nebereikalinga.

Vardas: Rusiškas

Lygis: 3, greit 4

Pražaista valandų: 34

0 kartų miręs

Pinigai rankuose: 2,7k

Pinigai banke: 1,5k

Darbas: Šiukšlininkas

Mašina: Intruder

Mašinos draudimas: 1

0 kartų daužta

Norėčiau gaut iki 4€

skype.png   jaikiller12

gmail-icon.png   [email protected]

Redaguota , nario HJones
(redaguota)

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. Žmonės, LTRP jau žlugęs beveik, žinoma tai nieko gero. Jai kam reikia, galiu atiduoti nemokamai paskyrą savo, kadangi jos yra nieko vertos. Atsiprašau, bet tu esi dalbajobas ir labai mane prajuokinai su tokiu temos turiniu. Tu nori 15 litų, už tai - ką gali pasiekti kiekvienas. Sakau dar kartą, kam reikia nemokamos paskyros, kurioje yra 123k, 8 levelis, Burrito - Elegant transportas ir "Desert Eagle" ginklas. T.y. - WWW.LTRP.LT / (serveris išjungtas)

Redaguota , nario .lukonic`
Narys įspėtas. Forume reikia nesikeikti, gerbti kitus forumo narius bei administraciją ir jų nuomonę, neįžeidinėti ir negrasinti, savo nuomonę pateikti aiškiai, suprantamai ir civilizuotai.
(redaguota)

Pabūsiu blogietis ir nusižengsiu supergames taisyklėms, bet.... Dabar visi tie, kurie man rėkė, kad LTRP bus superinis ilgai gyvuojantis RP serveris: papūskit man ten, kur saulė nešviečia. :) Galėjot likti ten, kur visi buvo ir dar dabar būtumėt laimingi buvę. Vaikų gvardija. :)

I.T. Tu gal naujokas RP, bet galiu paaiškinti, kad lietuviškų RP serverių paskyros yra bevertės, nes serveriai keičiasi per greitai.

Redaguota , nario MarU
NEMOKAMI BITCOINAI KAS VALANDĄ!

black(white)hat

artstech

progress

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. Žmonės, LTRP jau žlugęs beveik, žinoma tai nieko gero. Jai kam reikia, galiu atiduoti nemokamai paskyrą savo, kadangi jos yra nieko vertos. Atsiprašau, bet tu esi dalbajobas ir labai mane prajuokinai su tokiu temos turiniu. Tu nori 15 litų, už tai - ką gali pasiekti kiekvienas. Sakau dar kartą, kam reikia nemokamos paskyros, kurioje yra 123k, 8 levelis, Burrito - Elegant transportas ir "Desert Eagle" ginklas. T.y. - WWW.LTRP.LT / (serveris išjungtas)

Aš ir nesakau, jog noriu 4€ (15LT), aš sakau jog kaina iki 4€.

Pabūsiu blogietis ir nusižengsiu supergames taisyklėms, bet.... Dabar visi tie, kurie man rėkė, kad LTRP bus superinis ilgai gyvuojantis RP serveris: papūskit man ten, kur saulė nešviečia. :) Galėjot likti ten, kur visi buvo ir dar dabar būtumėt laimingi buvę. Vaikų gvardija. :)

I.T. Tu gal naujokas RP, bet galiu paaiškinti, kad lietuviškų RP serverių paskyros yra bevertės, nes serveriai keičiasi per greitai.

Šitie 2 rimti bahūrai tiesą sako.

Better known as f0cus

Aš taip nesakyčiau, kaip per tris projektus aš bent 400lt+ pasidariau, bei dar pora žmonių virš 800lt.~ Kurie tikrai tai man parodė, neišsigalvoju. :)

Aš taip nesakyčiau, kaip per tris projektus aš bent 400lt+ pasidariau, bei dar pora žmonių virš 800lt.~ Kurie tikrai tai man parodė, neišsigalvoju. :)

Žmogeliukus, kurie nelabai supranta apie tai, gal ir galima taip durninti. Aš galėčiau kažkam leisti pinigus internete, bet tai niekada nebus RP serveriai. (Dabar jau tikrai nebebus :DDD)

NEMOKAMI BITCOINAI KAS VALANDĄ!

black(white)hat

artstech

progress

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3680 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...