Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4079 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nepykit seniai bet daina tikrai nekažką, matosi kad esat pradinukai, bet geriau negu minedas taigi tai yra +

dėja prieko Vaidotas? :D

Tu pats gal degratas? manę gina vaikų teisiu atstovybė panašiai kaip ir čia :D

https://www.youtube.com/watch?v=kl7X7_5e23g

Na yra kur tobulėti :D WhyDota šeip primetem užkniso tas dalykas kad tipo Lietuvoj laisvas žodis, o pasirodo jis nixuje ne laisvas :DDD

Na yra kur tobulėti :D WhyDota šeip primetem užkniso tas dalykas kad tipo Lietuvoj laisvas žodis, o pasirodo jis nixuje ne laisvas :DDD

Primeni ir tu man šiu metu pradžia kai mokykloje pradėjau stumt ant mokytoju, tik man baigėsi blogai , tikrai o kur žodžio laisvė ką? kai patis seimunai keikesi ir sako: „Manau tik yra žodžio laisvė, tia kodėl aš negaliu to sakyti ?? “ o kai įžeidžia jį pati „Aš negaliu patikėti, kaip jis sau tai leidžia“ TAI WTF per kuri laika dingo žodžio laisvė? arj a pirkti reikia kažkur kioskė kaip pvz Žvejo bilieta ir kita  :?

Vi0oTaw.jpg

Primeni ir tu man šiu metu pradžia kai mokykloje pradėjau stumt ant mokytoju, tik man baigėsi blogai , tikrai o kur žodžio laisvė ką? kai patis seimunai keikesi ir sako: „Manau tik yra žodžio laisvė, tia kodėl aš negaliu to sakyti ?? “ o kai įžeidžia jį pati „Aš negaliu patikėti, kaip jis sau tai leidžia“ TAI WTF per kuri laika dingo žodžio laisvė? arj a pirkti reikia kažkur kioskė kaip pvz Žvejo bilieta ir kita  :?

Vietoj kebabo laisve galima nusipirkt :DDDD

Ne o šeip mums bsk pabodo tas dalykas, pvz aš palaikau Whydota ir todėl parašiau XD

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4079 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...