Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

.kodeksas galerija! [ NEW design! 04.15 ]

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4112 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kam tie renderiai visur? Prajuokino. Netinka niekur tie renderiai, nebent monitoriuje. Viršuje, 3 bahuriukai stovi, kojos kažkokios nukirptos

" Pirmoji supergames... " šriftas netinka visiškai. 

Nenukirpk navigacijos, naujienų bloko, nes kvailai atrodo.

Per dideli iconai bei buttonai ( prisijungimas/registracija )

Oranžinė spalva man nepatinka.

Fonas netinka prie dizaino. 

(redaguota)

Kam tie renderiai visur? Prajuokino. Netinka niekur tie renderiai, nebent monitoriuje. Viršuje, 3 bahuriukai stovi, kojos kažkokios nukirptos

" Pirmoji supergames... " šriftas netinka visiškai. 

Nenukirpk navigacijos, naujienų bloko, nes kvailai atrodo.

Per dideli iconai bei buttonai ( prisijungimas/registracija )

Oranžinė spalva man nepatinka.

Fonas netinka prie dizaino. 

Čia bent man yra tikrai kvailystė.

• Šriftas derinasi, prie kitų šriftų.
  • Viršuje mačiau tuos bahūriukus, išimsiu.
  • Orandžinė nepatinka - nu tai ekrana nusispalvuok raudonai
  • Fonas, nu nežinau galima ir pakeisti..
Redaguota , nario .kodeksas

(redaguota)

Čia bent man yra tikrai kvailystė.

• Šriftas derinasi, prie kitų šriftų.
  • Viršuje mačiau tuos bahūriukus, tik mokausi taigi reik kritikos
  • Orandžinė nepatinka - nu tai ekrana nusispalvuok raudonai
  • Fonas, nu nežinau galima ir pakeisti..

Kvailystė ? kur " Pimoji supergames.. " tikrai netinka šriftas. Oranžinė nepatinka man asmeniškai, man šita spalva nesižiūri, bet gal kitiems patinka. O jei manai, kad čia kvailystė tai necituok mano pranešimų, išvis džiaukis, kad gauni kritikos, nes ne daug kas vertina darbus ( nekalbu apie tokius pranešimus kaip " gražu " ) Jei nori dar pasisakyti rašyk man į až, nenoriu čia diskutuoti.

Redaguota , nario Frixo♦

Kvailystė ? kur " Pimoji supergames.. " tikrai netinka šriftas. Oranžinė nepatinka man asmeniškai, man šita spalva nesižiūri, bet gal kitiems patinka. O jei manai, kad čia kvailystė tai necituok mano pranešimų, išvis džiaukis, kad gauni kritikos, nes ne daug kas vertina darbus ( nekalbu apie tokius pranešimus kaip " gražu " ) Jei nori dar pasisakyti rašyk man į až, nenoriu čia diskutuoti.

Pasisakysiu čia, jeigu norėsi parašysi į AŽ. Tau netinka - kitiems gražu. Dėl orandžinės spalvos nesilankytum supergames? Nepasakok. Turiu džiauktis jog gaunu kritikos? Jos galiu gauti nuėjęs į kitus forumus tiesiog įkėlęs prastą dizainą ir tiesiog bus SUPER.

(redaguota)

Pasisakysiu čia, jeigu norėsi parašysi į AŽ. Tau netinka - kitiems gražu. Dėl orandžinės spalvos nesilankytum supergames? Nepasakok. Turiu džiauktis jog gaunu kritikos? Jos galiu gauti nuėjęs į kitus forumus tiesiog įkėlęs prastą dizainą ir tiesiog bus SUPER.

Ne, noriu čia atrašyti, čia linksmiau xDD. Oranžinės*. Kas sako, kad nesilankyčiau? :D Tiesiog šitame dizaine man nesižiūri asmeniškai oranžinė spalva. Šis dizainas ir yra prastas. :) 

+ dar pats prašai 

Labai ačiū, bet galėtum pasakyti galbūt kažkas nepatiko? Kas patiko labiausiai ?

O tu čia dabar bandai kažką įrodyti jog nueitum į kita į forumą ir ten gautum, tai ko čia prašai, kad pasakytu kas nepatiko, kas patiko? aš pasakiau tavo daromas klaidas ir kas nepatiko man dizaine, o tu čia man dar kažką pi*i. xD

Redaguota , nario Frixo♦

Ne, noriu čia atrašyti, čia linksmiau xDD. Oranžinės*. Kas sako, kad nesilankyčiau? :D Tiesiog šitame dizaine man nesižiūri asmeniškai oranžinė spalva. Šis dizainas ir yra prastas. :)

+ dar pats prašai 

O tu čia dabar bandai kažką įrodyti jog nueitum į kita į forumą ir ten gautum, tai ko čia prašai, kad pasakytu kas nepatiko, kas patiko? aš pasakiau tavo daromas klaidas ir kas nepatiko man dizaine, o tu čia man dar kažką pi*i. xD

Prastas? Mačiau tavo filmai.in dizainą. Jeigu su juo norėtum laimėti - tikrai neišdėgs.. :DD Tu pats kritikos nemoki priimti, gerai nyk iš temos. Nu o ten tiesiog " Gražu, o kas būtent patiko kas nepatiko? " sakau nyk..

(redaguota)

Prastas? Mačiau tavo filmai.in dizainą. Jeigu su juo norėtum laimėti - tikrai neišdėgs.. :DD Tu pats kritikos nemoki priimti, gerai nyk iš temos. Nu o ten tiesiog " Gražu, o kas būtent patiko kas nepatiko? " sakau nyk..

A aš ir nesakau, kad laimėsiu. Tiesiog pabandžiau sudalyvauti ir tiek :|. Aš tai moku priimti kritiką. :D O kas ten tiesiog? Papasokokite :D

70760b08bf97e4502d563de2a29a2054737.png

Šio dizaino psd. paplatintas, tai matosi jog persikėlei pora detalių į savo dizainą.

Redaguota , nario Frixo♦

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4112 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...