Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4092 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi šiandien man kompas labai pradėjo strigti t.y kad sėdi pavydžiui internete, klausai muzikos ir paskui kompas pyst užlužta pasidaro juodas ekranas ir viskas, Windows perašiau maždaug prieš savaite ir tuomet tokios problemos nebuvo tik šiandien prasidėjo kažkur ant vakaro. Na tada atsisiunčiau programele EVEREST ir pažiūrėjau temperaturas ir CPU, moitinine, GPU, kietasis diskas laikosi ant 50-60c temperaturos (kiek žaidžiant žaidimą nežinau), tai noriu paklausti ar tai gali būti užlužimo priežastis?

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

Išsijungia žaidžiant? ar kad ir sėdint internete? jei žaidžiant galbūt vaizdo plokštė dar labiau užkaista..

Nefreepostink.. Aiškiai temoje parašiau kad besėdint internete ir klausant muzikos taip būna. Bežaidžiant žaidimą tai tik užlužes buvo bet nei juodas ekranas nepasidare nei ką, tik muzika pastrigus žaidimo girdejos.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

(redaguota)

Nefreepostink.. Aiškiai temoje parašiau kad besėdint internete ir klausant muzikos taip būna. Bežaidžiant žaidimą tai tik užlužes buvo bet nei juodas ekranas nepasidare nei ką, tik muzika pastrigus žaidimo girdejos.

Nefreepostinu. Priežastys gali būti įvairiausios. Kaip ir Augustas minėjo valyk dulkes, ištrink nereikalingus, nenaudojamas failus, įsirašyk visus update'us, draiverius, praskenuok ar nėra virusų.. Gali pabandyti dar kartą perrašyti windowsus..

Redaguota , nario Doviis1

89f4ad915f12497dc7829157364ad6b9488.png

Gal kažką siunteisi ? Kažko rimtesnio ar pnš.
Persirašiai ir aktivavai windowsus ?

Kokią vaizdo plokštė ir kiek ji gali datraukti ?

Šėip issijunk tas manager ir žiurėk ,kas ten labiausiai jiemą atminties ir t.t

==========================================

Su Fort-Country.LT jau nuo:

2015.06.15

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Nefreepostinu. Priežastys gali būti įvairiausios. Kaip ir Augustas minėjo valyk dulkes, ištrink nereikalingus, nenaudojamas failus, įsirašyk visus update'us, draiverius, praskenuok ar nėra virusų.. Gali pabandyti dar kartą perrašyti windowsus..

Driver'iai naujausi, failus visus nereikalingus ištrynes, dėl Windows'ų aš gal juos per ši mėnesį 3 kartus perašiau..

Gal kažką siunteisi ? Kažko rimtesnio ar pnš.

Persirašiai ir aktivavai windowsus ?

Kokią vaizdo plokštė ir kiek ji gali datraukti ?

Šėip issijunk tas manager ir žiurėk ,kas ten labiausiai jiemą atminties ir t.t

COD 4 ir SA:MP modus manau rimtesnio kažkas kaip mano PC :D. Dėl aktyvavimo, ne dar neaktyvaves. O dėl vaizduškes tai ką tu turėjai omeni? O šiaip inai pas mane AMD Radeon HD 5450.

HP Omen 15

Pagalvok ar kažką keisto parsisiuntei, gal koks RAT ar keylog'as papuolė. Dar pasižiūrėk GPU ir CPU temperatūras, kadangi gali būti kad užkaista dėl įvarių priežasčių (PSU neišmaitina, termopasta baigėsi). Ištrink įtartinas programas, jei vapšė tokias įsirašiai. ;)

Labutis.

Jei skaitai šį tekstą, vadinasi arba naudoji 'tamsesnį' dizainą arba esi smalsuolis. Sveikinu.

arba tai tavo monitoriaus dėka

Kilo kelios idėjos kaip gali tai sutvarkyti :

1. Prasivalyk patį kompą nuo dulkių.

2. Prasivalyk kompą nuo virusų.

3. Update'inkis driverius.

1. Dėl dulkių tai aš prasivaliau kiek galėjau kadangi nelabai kompo viso ardyt noriu kadangi taip patogiausia valyt :D.

2. Nu kad abejoju kad virusų bus kadangi aš įvairių failų nesisiunčiu iš kur tik papuola..

3. Driver'iai updeitinti.

Pagalvok ar kažką keisto parsisiuntei, gal koks RAT ar keylog'as papuolė. Dar pasižiūrėk GPU ir CPU temperatūras, kadangi gali būti kad užkaista dėl įvarių priežasčių (PSU neišmaitina, termopasta baigėsi). Ištrink įtartinas programas, jei vapšė tokias įsirašiai. ;)

Dėl RAT'o ar keylog'o abejoju, dėl GPU ir CPU temepratūros lyg ir sakiau kad visų detalių temperatūra laikos 50-60c, dėl termopastos gali būti nes nežinau kada paskutini karta ja pertepinejau :D, dėl programų tai neturiu aš tokių. Bet vat peržiūrėjau msconfig ir tarp paleidimų radau kažkokį Logicool SetPoint, tai gali būti temperatūros priežastis?

HP Omen 15

gali dar buti variantas kad parejo motinine nes klasiokui buvo kad uzstrigdavo galvojau kad maitblokis jau parejo bet kai nuveze taisyt keite motinine

Nu bet man taip nevisada.. Gal po temos parašymo dar tik 1 karta buvo užlužes.

HP Omen 15

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4092 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...