Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3588 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, man reikia pagalbos biški su MASM 32bit Assembleriu. Darau SD kortelių modulį, ir tam aš rašau šiokį tokį DoSinį scriptą. Biški padirbus, iškilo klausimas - kaip padaryt newline? Bandžiau ten su ASCII 10 ir 13 charais bet išmesdavo not responding. Pagelbėsit?

giphy.gif

------------------------------------------------------------

Welcome to 0-1-0
                    0-0-1
                    1-1-1
  • Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 2 mėnesių...

Tai ir bandžiau return bei newline ASCII kodus :)

Aš prašiau pagalbos dėl papraščiausios klaidos C# MySqlException was unhandled Nei vienas negalėjo padėt... O tu čia dar kažką nagliau klausi... Žmogau... Pagalbos ieškai tikrai ne šitam forume kuriam turėtum... Jei tiesiai švieisiai mano nuomonė tai čia durnių kompanija susidėsi, vienas naujokas kitam patarimus dalina

• Teigiamai 2

Aš prašiau pagalbos dėl papraščiausios klaidos C# MySqlException was unhandled Nei vienas negalėjo padėt... O tu čia dar kažką nagliau klausi... Žmogau... Pagalbos ieškai tikrai ne šitam forume kuriam turėtum... Jei tiesiai švieisiai mano nuomonė tai čia durnių kompanija susidėsi, vienas naujokas kitam patarimus dalina

offtopic: tik dabar supratai? čia ne programuotojų forumas, čia geimerių forumas.

į temą: bandyk googlint.

• Teigiamai 2
  • Neigiamai 1

Sveiki :)

Ačiū už atsakymus, bet geriau be agresijos pabandom :)

Be to, taip ir neparašiau kad radau atsakymą į šį klausimą:

kai rašdavau kintamuosius (ar nekintamieji, nežinau kas čia :D) į tą 'db' eilutę gal darašydavau kad baitų nėra, o reikėdavo darašyt newline baitus.

giphy.gif

------------------------------------------------------------

Welcome to 0-1-0
                    0-0-1
                    1-1-1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3588 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...